Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ausum ne yaptın yaaa, evde o kadar büyük patates yok, etrafta kumpirci yok, ve ben daha hiçbir şey yemedim desem... Şimdi ne yesem ben acaba, acıkmışım cidden. Dur bir mutfağa göz atayım...

Hemen at bakalım bir göz ne var ne yok , benim eşimin özel ilgi alanıdır büyük patates ve alimünyum folyo

Ha ilgi alanıda formunu nasıl koruyor dersen , bir gün uykusunda konuşturacağım , ilaç falan alıyor heralde

alooo aranızda markete çarşıya oraya buraya uzak olan şahıslarda var
benim ev merkeze 20 dakka yol
hani öyle evde yoğurt kalmamış dur iki dakka alıp geleyim marketten demeyi bile özledim vallahi
kumpir mi dediniz...duyamadım da :26::26::26::26:
çok severim ama onu yemeyeli epey oldu çünkü en yakın kumpirci avm de var oraya gitmesi de dolmuşla yarım saat

Ben kumpiri dışarıdan yemeyeli seneleeer oluyor gazelim , koca koca patatesler , hemen sar folyoya at fırına .2 saat sürüyor en az . Sonrada doldur malzemesini , Allah ne verdiyse...

Bu kilolar baba mirası değil şekerim hepsinde alın terim var

Bende uzağım çarşıya pazara , yürüyerek 15-20 dakika sürüyor bizimde . Ama sitede market , park falan var .Malum son yılların şehir dışı yerleşim düzenine ayak uyduran sitelerden birindeyim.

Bu arada canımmmm arkadaşımdan msn de son dakika haberi aldım , saat 3'de sonuçlar açıklanacakmış.Afo diyorsa sağlam kaynaklıdır

Eveeet, yemeğimi yedim, kafam daha iyi çalışıyor şimdi.

Bugün açıklanıyor demek, yaşasın uzun süredir f5 mesaim yoktu, bugün öğleden sonra memure gözde iş başında yani.

Çok sıkıldım ben yaa, kitabım bitmesin diye de ağırdan alıyorum oyalanmaya çalışıyorum.
Bende okuduğum kitabın yenileri elime ulaşana kadar bitsin istemiyorum o yüzden sadece yatmadan önce okuyorum. Hangi kitabı okuyorsun ?
Gözde' ciğim sen hangi bölümde okuyorsun Osmanlıca öğreniyorsun yaa
Bizim burada kar yağıyor şuan ne zaman yaz gelecek yaaa
Ay aynen bizde de öyle canım dışarı öyle kafana göre de çıkamıyorsun hem marketler uzak hem sanki hiç burada kadın denen varlık hiç yaşamamış

Kızlaaar gevezelik konusu arıyorsanız hemmen bir tane sunabilirim. Akşam doktorların partisine gideceğim ne giysem ne giysemmmm???

Gözde' ciğim sen hangi bölümde okuyorsun Osmanlıca öğreniyorsun yaa

Adacığım türk dili ve edebiyatı okuyorum ama sen de tarihi seçersen önümüzdeki sene sen de osmanlıca göreceksin. Hem zevkli hem de biraz zor ama sevince öğrenmesi de kolay oluyor...

Kızlaaar gevezelik konusu arıyorsanız hemmen bir tane sunabilirim. Akşam doktorların partisine gideceğim ne giysem ne giysemmmm???

Hmmm, ben de tercihimi elbiseden yana kullanıyorum. Sen seçenekleri sun garengciğim, biz de seçelim aralarından.

Bende okuduğum kitabın yenileri elime ulaşana kadar bitsin istemiyorum o yüzden sadece yatmadan önce okuyorum. Hangi kitabı okuyorsun ?

Zaman yolcusunun karısı Okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var da bu kitabı çok seviyorum o yüzden bitsin istemiyorum, ikinci defa okuyorum zaten sonunu falan da biliyorum ama yine de zevk veriyor. Okumadıysan tavsiye ederim.

Çok güzel ve şık bir elbise giy bence. Bayana en çok elbise yakışıyor

Parti kıyafetlerim var ama Türkiye'ye uygun değil. Yurt dışında gece çıkarken giyiyordum ama burası kaldırmaz.

Ama eklemekte yarar var ortamına göre giyinmelisin ne giyinirsen de

Performance hall ortamı işte bir kaç grup sahne alacakmış. Öyle çok şık giyinileceğini sanmıyorum.

Adacığım türk dili ve edebiyatı okuyorum ama sen de tarihi seçersen önümüzdeki sene sen de osmanlıca göreceksin. Hem zevkli hem de biraz zor ama sevince öğrenmesi de kolay oluyor...
Benim eşim tarih mezunu zaten arada diyor sana Osmanlıca öğreteyim diye ama tabi aöf derslerinden fırsat kalmıyor. Seneye başlarsam artık mecburen öğreneceğim. Gerçi eşim her ne kadar tarih açık öğretimde öğrenilmez dese de

O zaman spor şık olmalısın

Hmmm, ben de tercihimi elbiseden yana kullanıyorum. Sen seçenekleri sun garengciğim, biz de seçelim aralarından.

Havanın da soğuk olduğunu göz önünde bulundurmam gerek. Elbise giysem çorapla bacaklarım donarmış gibi geliyor. Mini elbisenin altına tayt giysem çok mu komik olur? Bir de deri pantolon ve bluz seçeneğim var.

Etek yerine o zaman binici taytları var ben çok beğeniyorum onları. Onu giyip üzerine bluz ve eğer varsa deri ceket ve ya trenchcoat giyebilirsin. gerçi binici taytının üzerine derci ceketi tercih ederim ben.

Etek yerine o zaman binici taytları var ben çok beğeniyorum onları. Onu giyip üzerine bluz ve eğer varsa deri ceket ve ya trenchcoat giyebilirsin. gerçi binici taytının üzerine derci ceketi tercih ederim ben.

Deri ceketten bol bir şey yok bende. Çok seviyorum deriyi. Taytı tek giyemem ama, sevmiyorum arkamın bütün hatlarının görünmesini . Uzun bir bluzla olur ancak. Ama hava soğukkk. Kot bluz mu giysem ya çok mu abartıyorum?

Deri ceketi ben de çok severim. Havanın durumuna göre seç bişeyler artık görmeden de çok bişey söylenmiyor Çokta abartma eminim partinin en güzel kızı olursun

Deri ceketi ben de çok severim. Havanın durumuna göre seç bişeyler artık görmeden de çok bişey söylenmiyor Çokta abartma eminim partinin en güzel kızı olursun

Evet ya güzel olcam diye de üşüyemem. Gösterebilsem dolabımı da öyle seçseniz. Neyse bakalım en son kararımı yazarım size.

Evet ya güzel olcam diye de üşüyemem. Gösterebilsem dolabımı da öyle seçseniz. Neyse bakalım en son kararımı yazarım size.

Kaçırmışım kıyafet seçimini

Performance hall demişsin canım , o zaman ben elbise seçeneğini eliyorum direk kendimce . Bir ara satır arasında deri pantalon duymuştum , şık bir bluzla tamamlarsan bence tamamdır.

Zaten az çok seni tanıdıysam , kafamdaki gareng orada çık şık ve mekana uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…