• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Günaydın kızlarrrr :32: Nasılsınız? Ben saçlarımı boyamak istiyorum yaa şu an yanıp tutuşuyorum bunun için. :36:

Günaydın ablacıklar , şükür.. Hangi renge boyatıcaksın :ssz:

Herkeslere merhabalar.:)))

Utuye giristim sabah sabah, hala da yarisina gelemedim, amma birikmis.:1:

KIş ayında ütü yapması güzel olur , sıcak sıcak ..

Kolay gelsin
:ssz:

Kolay gelsin ablacım, nefret ederim ütüden. Allahım ne olacak benim bu halim hiç bir işe elimi sürmüyorum. Evim kokacak valla. :1:

Margacım kızıl istiyorum şu an aşırı bir istek geldi. Hiç kızıl boyamadım daha önce siyah,sarı falan denedim ama kızıl yapmadım. Yakışır mı acaba diye düşünüyorum. :26:

Kolay gelsin ablacım, nefret ederim ütüden. Allahım ne olacak benim bu halim hiç bir işe elimi sürmüyorum. Evim kokacak valla. :1:

Margacım kızıl istiyorum şu an aşırı bir istek geldi. Hiç kızıl boyamadım daha önce siyah,sarı falan denedim ama kızıl yapmadım. Yakışır mı acaba diye düşünüyorum. :26:

Benimde aklımda kızıla boyatmak var ne zamandır ama işte herif izin vermeyince, boyama faslıda erteleniyor sürekli..:47:

Bak beyaz tenli isen koyu kızıl tonları iyi gider.

Dipleri siyah olanından..

Sarılara karşı birşeyim var benim , sarışınlardan da sarılardan da haz etmem
:27:

Benimde aklımda kızıla boyatmak var ne zamandır ama işte herif izin vermeyince, boyama faslıda erteleniyor sürekli..:47:

Bak beyaz tenli isen koyu kızıl tonları iyi gider.

Dipleri siyah olanından..

Sarılara karşı birşeyim var benim , sarışınlardan da sarılardan da haz etmem

Koyu kızıl istemiyorum yaşım küçük gitmez diye düşündüm. Genelde daha ilerki yaşlarda kullanıyorlar ya o tonları ondan. Beyaz tenli yeşil gözlüyüm gider diye düşünüyorum. Açık kahve zaten kendi saçım çok koyu değil. Bak şöyle bir ton istiyorum.

$sac501_68542017150112b6d1df33.webp

Ahh ahh sadece Emreden olan hali benim gençliğimin şarkısı bu , o zamanlar müzik setleri vardı kocaman salonun baş köşesine ,son ses açar , güzel sesimle ; ağlama yüreğim yar gelmeeeez , gelse de artık farketmeeeeez diye tüm siteyi ayağa kaldırırdım:52:

Deli deli marga , kargaları kovala kış kış

KOvalansanda gitmez onlar marga , kombine almışlar :60::60::60:

Herkeslere merhabalar.:)))

Utuye giristim sabah sabah, hala da yarisina gelemedim, amma birikmis.:1:

Bende de bir sepet vardı , gece işlem tamam :ssz:

Kolay gelsin sana canım .

Koyu kızıl istemiyorum yaşım küçük gitmez diye düşündüm. Genelde daha ilerki yaşlarda kullanıyorlar ya o tonları ondan. Beyaz tenli yeşil gözlüyüm gider diye düşünüyorum. Açık kahve zaten kendi saçım çok koyu değil. Bak şöyle bir ton istiyorum.

Eki Görüntüle 643454

Beyaz ten yeşil göz dediğinde benimde tek aklıma gelen kızıl tonları oluoyor nedense.
Hangi renkten dönceksin ?

Eki Görüntüle 643454

Resimdeki renk çok hoş eminim sana da çok yakışır :52: Ay yaprak sardım az oldu sanki yanına da iç arttığı için kuru biber doldurdum :56:

KOvalansanda gitmez onlar marga , kombine almışlar :60::60::60:

Bende de bir sepet vardı , gece işlem tamam :ssz:

Kolay gelsin sana canım .

Beyaz ten yeşil göz dediğinde benimde tek aklıma gelen kızıl tonları oluoyor nedense.
Hangi renkten dönceksin ?

Şu an saçımda boya yok kendi rengi, şöyle bir renk

$acik-kahve-sac-rengi-200x150.webp

Resimdeki renk çok hoş eminim sana da çok yakışır :52: Ay yaprak sardım az oldu sanki yanına da iç arttığı için kuru biber doldurdum :56:

Ellerine sağlık yaa ,yollasana bir tabak buraya :56:

Şu an saçımda boya yok kendi rengi, şöyle bir renk

Eki Görüntüle 643480

Kendi renginde çok tatlıymış ya.Şimdi doğal boya yok dedin ya , acaba hiç boyamasan mı diye düşündüm .
Çünkü kızıl hem çok ilgi isteyen bir renk hem de sıkıldığında başka renge dönüşü zor:26:

Kendi renginde çok tatlıymış ya.Şimdi doğal boya yok dedin ya , acaba hiç boyamasan mı diye düşündüm .
Çünkü kızıl hem çok ilgi isteyen bir renk hem de sıkıldığında başka renge dönüşü zor:26:

Daha önce boyadım saçımı, hiç boyamamış değilim. Şu anda boya yok. Geri dönüşü zor biliyorum bu düşündürüyor beni de. En kötü siyaha boyarım kapatır diye düşünüyorum, siyah da severek kullandığım bir renk çünkü. Asıl şu anki sıkıntım doğru tonu tutturabilmek. Doğal bir kızıl olsun istiyorum öyle patlıcan, şarap, alev kızılı vs. gibi değil de daha çok koyu bakır tonlarında. Öyle tupturuncu da istemiyorum. Bu rengi nasıl tutturucam onu hiç bilmiyorum. :27:

Daha önce boyadım saçımı, hiç boyamamış değilim. Şu anda boya yok. Geri dönüşü zor biliyorum bu düşündürüyor beni de. En kötü siyaha boyarım kapatır diye düşünüyorum, siyah da severek kullandığım bir renk çünkü. Asıl şu anki sıkıntım doğru tonu tutturabilmek. Doğal bir kızıl olsun istiyorum öyle patlıcan, şarap, alev kızılı vs. gibi değil de daha çok koyu bakır tonlarında. Öyle tupturuncu da istemiyorum. Bu rengi nasıl tutturucam onu hiç bilmiyorum. :27:

Kendin mi boyamayı düşünüyorsun canım ?

Saç tonun kızılın her tonunu kapmaya müsait . Sanırım istediğin tonu ;şu linkte konuşmuşlar bak istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/258336-koleston-kizil-bakir.html

Hemen yolluyorum :52:
Bayanların bu saçtan çektiği nedir bende sürekli saç rengimi değiştirmek istiyorummmm :52:

Kendin mi boyamayı düşünüyorsun canım ?

Saç tonun kızılın her tonunu kapmaya müsait . Sanırım istediğin tonu ;şu linkte konuşmuşlar bak istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/258336-koleston-kizil-bakir.html

Eğer doğru boyayı bulabilirsem kendim boyamak istiyorum çünkü öyle çok güvendiğim beğendiğim bir kuaförüm yok. Gider boyatırım saçma sapan bir şey yapar verdiğim paraya acırım valla. Daha önce sarı hariç hep evde boyadım.

Boyamı aldım geldim, malum dönemi atlatayım boyayacağım inşallah güzel olur. :8:

ben çok değiştirdim saçımı aslında kestane rengi benimki normalde seninki gibi...
sarı yaptım çikolata kahve yaptım bakır tonu yaptım epey değiştirdim ama en son eşimin ısrarıyla böğürtlen siyahına boyadım hemde eşim boyadı :)
ama çok yakıştı resmen keşke niye daha önce yapmadım dedim kendi kendime...
epey oldu boyayalı, iyice açıldı dipleri bende tekrar siyaha boyamak istiyorum ama saçım baya uzadı kestirip ondan sonra boyayacam....

Back
X