- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Günaydın kızlarrrrNasılsınız? Ben saçlarımı boyamak istiyorum yaa şu an yanıp tutuşuyorum bunun için.
Herkeslere merhabalar.:)))
Utuye giristim sabah sabah, hala da yarisina gelemedim, amma birikmis.
Kolay gelsin ablacım, nefret ederim ütüden. Allahım ne olacak benim bu halim hiç bir işe elimi sürmüyorum. Evim kokacak valla.
Margacım kızıl istiyorum şu an aşırı bir istek geldi. Hiç kızıl boyamadım daha önce siyah,sarı falan denedim ama kızıl yapmadım. Yakışır mı acaba diye düşünüyorum. :26:
Benimde aklımda kızıla boyatmak var ne zamandır ama işte herif izin vermeyince, boyama faslıda erteleniyor sürekli..
Bak beyaz tenli isen koyu kızıl tonları iyi gider.
Dipleri siyah olanından..
Sarılara karşı birşeyim var benim , sarışınlardan da sarılardan da haz etmem
Ahh ahh sadece Emreden olan hali benim gençliğimin şarkısı bu , o zamanlar müzik setleri vardı kocaman salonun baş köşesine ,son ses açar , güzel sesimle ; ağlama yüreğim yar gelmeeeez , gelse de artık farketmeeeeez diye tüm siteyi ayağa kaldırırdım
Deli deli marga , kargaları kovala kış kış
Herkeslere merhabalar.:)))
Utuye giristim sabah sabah, hala da yarisina gelemedim, amma birikmis.
Koyu kızıl istemiyorum yaşım küçük gitmez diye düşündüm. Genelde daha ilerki yaşlarda kullanıyorlar ya o tonları ondan. Beyaz tenli yeşil gözlüyüm gider diye düşünüyorum. Açık kahve zaten kendi saçım çok koyu değil. Bak şöyle bir ton istiyorum.
Eki Görüntüle 643454
Koyu kızıl istemiyorum yaşım küçük gitmez diye düşündüm. Genelde daha ilerki yaşlarda kullanıyorlar ya o tonları ondan. Beyaz tenli yeşil gözlüyüm gider diye düşünüyorum. Açık kahve zaten kendi saçım çok koyu değil. Bak şöyle bir ton istiyorum.
Eki Görüntüle 643454
Resimdeki renk çok hoş eminim sana da çok yakışırAy yaprak sardım az oldu sanki yanına da iç arttığı için kuru biber doldurdum
Tek başına sarması güzel olmuyor yardıma gelseydiniz bariTeşekkür ederimBakalım cesaret edebilirsem. Eline sağlık, bayılırım yaprak sarmasına.
Tek başına sarması güzel olmuyor yardıma gelseydiniz bari
Resimdeki renk çok hoş eminim sana da çok yakışırAy yaprak sardım az oldu sanki yanına da iç arttığı için kuru biber doldurdum
Ellerine sağlık yaa ,yollasana bir tabak buraya
Kendi renginde çok tatlıymış ya.Şimdi doğal boya yok dedin ya , acaba hiç boyamasan mı diye düşündüm .
Çünkü kızıl hem çok ilgi isteyen bir renk hem de sıkıldığında başka renge dönüşü zor:26:
Daha önce boyadım saçımı, hiç boyamamış değilim. Şu anda boya yok. Geri dönüşü zor biliyorum bu düşündürüyor beni de. En kötü siyaha boyarım kapatır diye düşünüyorum, siyah da severek kullandığım bir renk çünkü. Asıl şu anki sıkıntım doğru tonu tutturabilmek. Doğal bir kızıl olsun istiyorum öyle patlıcan, şarap, alev kızılı vs. gibi değil de daha çok koyu bakır tonlarında. Öyle tupturuncu da istemiyorum. Bu rengi nasıl tutturucam onu hiç bilmiyorum.
Hemen yolluyorumEllerine sağlık yaa ,yollasana bir tabak buraya
Kendi renginde çok tatlıymış ya.Şimdi doğal boya yok dedin ya , acaba hiç boyamasan mı diye düşündüm .
Çünkü kızıl hem çok ilgi isteyen bir renk hem de sıkıldığında başka renge dönüşü zor:26:
Bayanların bu saçtan çektiği nedir bende sürekli saç rengimi değiştirmek istiyorummmmDaha önce boyadım saçımı, hiç boyamamış değilim. Şu anda boya yok. Geri dönüşü zor biliyorum bu düşündürüyor beni de. En kötü siyaha boyarım kapatır diye düşünüyorum, siyah da severek kullandığım bir renk çünkü. Asıl şu anki sıkıntım doğru tonu tutturabilmek. Doğal bir kızıl olsun istiyorum öyle patlıcan, şarap, alev kızılı vs. gibi değil de daha çok koyu bakır tonlarında. Öyle tupturuncu da istemiyorum. Bu rengi nasıl tutturucam onu hiç bilmiyorum.
Kendin mi boyamayı düşünüyorsun canım ?
Saç tonun kızılın her tonunu kapmaya müsait . Sanırım istediğin tonu ;şu linkte konuşmuşlar bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/258336-koleston-kizil-bakir.html
slm canlar :) nasılsınız bakalım....
ya merak ediyorum finaller noldu ne zaman açıklancak öfff yaa
Ben her sabah bir merak bir umut diyerek açıyorum sayfayı ama bence ilk duyduğumuz gibi 4 martta açıklanacak.
Offf offff...
Boyamı aldım geldim, malum dönemi atlatayım boyayacağım inşallah güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?