Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Az uykuyla idare edebilen biriyim .4-5 saat yeter bana .

Ama ne yalan söyleyeyim sabah uykusunu severim . Ondan mahrumum artık , ama alıştım .

Az benzeyelim diyorum ama ı-ıh imkanı yok çok benzeyeceğiz illa ki. Ben den den koyuyorum yazdıklarına, başka da bir şey demiyorum canımın içi.

canım benim yaa :) rica ederiz ne demek...sen güvendin bize kendini açıkladın, biz de iltifat etmişiz çokmu...
aslında ben gareng gibi düşünüyorum...yani görsek birbirimizi resim falan olsa ne bileyim, face msn olabilir...ben gönülden kabul ederim...
aus ahretliğim sen yaparsın bu işi :) hadi bi el atıver bitanesi :)
ben özellikle merak ettiğim isimleri belirteyim :)
**biberonu gördüm :) ama yine göresim var
**aus zaten senin merakından çatlıyorum ahretim :)
**gareng
**ada
**hayat sultan
**gzdbky
**sevgi meleği

şimdilik aklıma gelen bunlar..kızlar şaka değil ciddiyim, msn den falan görsek birbirimizi, uzun zamandır muhabbet ediyoruz, en azından kimlerle konuşuyoruz bilirdik...
bu konuda sanırım ausum el atarsa hoş olur gibi...ne de olsa en müdavimlerimizden biri o..yerim onu ben yerim yerim

Az benzeyelim diyorum ama ı-ıh imkanı yok çok benzeyeceğiz illa ki. Ben den den koyuyorum yazdıklarına, başka da bir şey demiyorum canımın içi.

az uyuma konusunda dertliyim bende gözdem yaa uyku sorunum var uyuyamıyorum..doktora gitsem uyku ilacı verecek alışıp kalıcam bu sefer hapsız uyuyamayacam diye korkuyorum..inanırmısın 3 veya 4 saat uyku anca uyuyorum gece...sabah da saf saf kalıyorum baygın balık gibi :)
çok zamanlar sabah ezanını duyuyorum düşnün o saate kadar gözler faltaşı gibi...
iyice vücut da adapte oldu sanırım, yetiyor sanki

aus ahretim senden bi ricam var....
içimizden biri de olabilir tabi ama sen bu işle ilgilendin diye ona istinaden konuşuyorum :)
çoğumuz ev hanımıyız zaten, bir topik açsak da günlük yaptığımız yemeklerin resimleriyle birlikte paylaşsak olmazmı???
hem birbirimizden fikir edinmiş oluruz farklı tarfileri denemiş oluruz...hemde birbirimizin evinde neler pişmiş, neler döktürmüşüz paylaşmış oluruz :)
başka yemek topiği çok var evet ama ben bize özel olsun istiyorum...isteyen gelebilir tabi ama biz açmış olalım...
ne dersiniz....

ayy ne güzel olur yaa
yıkarım o topiği yıkarım
hepiniziobez yaparım

Face olanlarla görüşebiliriz bende sizleri merak ediyorum
Bir tek biberonu gördük başka başka bakalım ne cevherler var aramızda

tıpkı benim gibisin sanırım adacım...
bende kilo alamıyorum....
iyimi kötümü bilemedim ben...

Bir yandan iyi bir yandan kötü aslında canım
Herkes zayıflamak ister bizim öyle bir problemimiz yok
Ama bir yandanda bazı kıyafetler olmayabiliyor
Özellikle yeni çıkan salaş gömlekler var onlar zayıflarda güzel olmuyor

bende kilo alamayanlardandım bir zamanlar
ama bu ara ye iç yat maşallah pofidik oldum
bende herksi çok merak ediyorum ya
ama benim ne face ne msn hiçbişey yok göremicem kimsecikleri hepiniz bi tv ye çıkın bakayım

ama benim ne face ne msn hiçbişey yok göremicem kimsecikleri hepiniz bi tv ye çıkın bakayım

Benim koca hayatta izin vermez tv'ye çıkmama kırarım o çırpı bacaklarını der hemen

gzdbky canım ahretliğim bi gelsin aus..o açmak istemezse ben açayım bari...çok istiyorum paylaşalım birlikte...
en basit yemekten en güzel yemeğe kadar paylaşalım ne güzel olur...
mesela illa en güzel tarifleri paylaşacaz diye bi kaide olmasın, yani bazen yaparız ya hani aceleyle sofra kurarız...belki bi çorba ve makarna tarzı bile olsa paylaşalım...maksat şaheserleri sergilemek değil, maksat bir ev hanımı olarak evimizde neleri cazip görüp soframıza dahil etmişiz...
ben bunları paylaşalım istiyorum...
mesela ben bugün çarşıya gitmiştim, eve geç gelince evde yemekte olmayınca hemen aceleden bi makarna haşlayıp, dere otu ve sarımsaklı yoğurtla harmanlayıp koydum sofraya...yanına da hazır çorba yaptım :)
afiyetle yedik...
mesele evimizde hangi yemeğin yanına neyi yakıştırıyoruz, acele anlarımızda neler yetiştiriyoruz, bol bol vaktimiz olduğunda neler döktürüyoruz...

gözdecim yaa neden yok face msn falan... :)
nerden görücez seni tühh olmadı şimdi buda sana smilem :)

Bencede güzel fikir gazel ben katılırım elimden geldiğince
Sonuçta mutlaka karnızımızı doyurmak için birşeyler yapıyoruz
Hem yeni şeyler de öğreniriz

Sizce herkes nasıl görünüyor peki? Hadi tahmin etmeye çalışalım.
Ben yemek yapmadığım için diğer topiğe bir katkım olamayacak.

Son düzenleme:
Sizce herkes nasıl görünüyor peki? Hadi tahmin etmeye çalışalım.
Ben yemek yapmadığım için diğer topiğe bir katkım olamayacak.

valla garengcim benim hayalimde şöyle bi imaj var hakknızda :)
tek tek yazayım..tesettürlü olanları bilemem tabi ama sanırım
**aus kapalı..yanlış hatırlmaıyorsam... çok tatlımmı tatlı, aktif heyecanlı girişken bal gibi bişey :)
**gareng...sarışın uzun boylu biraz ciddi gibi
**biberon ...kısa saçlı alımlı siyah gömlekli çok efendi hanım hanımcık :) hahaha tamamen tahmin haa ona göre
**ada... zayıf esmer uzun saçlı...beyaz tenli
**gzdbky..siyah saçlı zayıf gibi...güleryüzlü ve tatlı :) yerim onu ben
**sevgi meleği...sevgicim kusura bakma nedendir bilmiyorum sanki sinirliymişsin gibi anımsıyorum nedense :) editör olduğundan sanırım..çıtır hemşiremiz o bizim...
aklıma gelen bunlar şimdilik

Ciddi bir görüntüm olduğunu tutturdun Biraz ciddi ve mesafeliyimdir ilk aşamada
Senin uzun ve zayıf olduğunu biliyoruz zaten, esmer düz saçların olduğunu düşünüyorum, uzun bir yüzün var bence. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…