Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hiçte çaktırmadın haa , finalede kalmışsın gözde

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer

Ooooo pazartesi yine gözümüz trt de de olacak desene.

Bende bacanak derdim

merhabalar,

iyi akşamlara herkese keyifli sohbetler nasılsınız :):)

Biberoncum (ismini deşifre etmim şimdi eski usul devam edeyim ), tebrik ederim öncelikle kazanmana çok sevindim.. Cem'e çok güldüm bir anda 6000 alınca dedim yoksa bu mu geçecek hepsini olur mu olur Çok zevkliydi ilk defa izledim programı güzelmiş :)

Bende biberon sayesinde kaç gündür izliyordum , ha çıktı ha çıkacak

6000 alınca dedim eyvaaah bende , şimdi bu kazma alacak galiba

Fazla kilolu da çıkmamışım sanki, beklediğimden iyiydi yani.

Şimdi sen pazartesi gününün ipucunu da vermezsin , acaba finale kaldın mı yine ?

Cidden merak ederim hep , ekran olduğundan farklı mı gösteriyor insanı ?

Ben formatı bilmediğimden kesim cem ilk elenir dedim ama karizmayı kurtardı son anda bıyıkla helal olsun..
Bence de söylemez süpriz olsun diye :)
Bu arada öyle kilolu falan da değilsin bence.. Gayet alımlı hoş bir bayansın

Canım benim, et istersen ya da biberon de nasıl istersen.:)) Cok tesekkur ederim, heyecan son ana kadar devam ediyor, puan tek kisi bilince 2 katı oldugu için...

Canımsın benim, kanlı canlı karşınıza çıktım, umarım beğenmişsinizdir. :)) Pazartesi tekrar kritik yaparız. :)) Bence farklı gösteriyor, çünkü beni önceden bilen herkes makyaj seni çok değiştirmiş dedi. :)))

Canım anzerim, çok teşekkür ederim, beni utandırıyorsunuz, beğenmenize çok çok sevindim.

Arkadaşım ne güzel oldu yahu , kanlı canlı dediğin gibi ...
İnsan görünce daha bir kanı kaynıyor

Yandın artık , bırakmam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…