• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Biberoooon ben de gördüm ki seniii. :8: Evden çıkmak üzereydim son anda aklıma geldi baktım saat altı olmuş açtım hemen iki dakika göreyim diye, acelem vardı kapatmak zorunda kaldım ama gördümmm :9: Yanaklarını yerim yaaa nasıl tatlı gülüyordun öyle :16: :9: Ayrıca kiloydu şuydu buydu o kadar abartmışsın ki gerçekten kilolu bir kadın görmeyi bekledim ama beklentilerimi karşılayamadın. :63:

aloooo ben geldim açılın bakayım :)
şöyle yer gösterin nereye oturayım guzularım :)
şaka şaka....selamün aleyküm ile başlayalım...önce selam sonra kelam demişler :)
öncelikle selam eder gözlerinizden öprerim...nasılsınız iyisiniz inşallah...bizleri sorarsanız bizde iyiyiz şükür...bi yaramazlık yok yuvarlanıp gidiyoruz...:52::52:
ben saçmaladım sanırım..pardon :)
öhmm şey tamam :)
direk gözdem hakkında konuşcam, gözdem yaa programı saniye saniye izledim ama buraya girip yazamadım, sinüzitim var bi tuttu sorma, ağrıdan kıvrandım...
halen ağrıyor ama azcık iyiyim şükür...

çok güzel ve alımlı bi bayansın öncelikle, ne kadar hanımefendi olduğunu gördük...gerçekten son ana kadar süperdin...hiç sevmem öyle cıvık olanları, gerçekten çok hanım hanımcıktın tebrik ederim canım,,,finale de kaldın maşallah ne güzel...pzartesi yine zevkle izleyecem eminim...
şimdi sen pazartesi günü hakkında da bilgi vermezsin,,, :) yine çatlayacaz meraktan :52::52::52:
neyse bakalım pazartesi neler olacak...

şaka şaka....selamün aleyküm ile başlayalım...önce selam sonra kelam demişler :)
öncelikle selam eder gözlerinizden öprerim...nasılsınız iyisiniz inşallah...bizleri sorarsanız bizde iyiyiz şükür...bi yaramazlık yok yuvarlanıp gidiyoruz...:52::52:
direk gözdem hakkında konuşcam, gözdem yaa programı saniye saniye izledim ama buraya girip yazamadım, sinüzitim var bi tuttu sorma, ağrıdan kıvrandım...

çok güzel ve alımlı bi bayansın öncelikle, ne kadar hanımefendi olduğunu gördük...gerçekten son ana kadar süperdin...hiç sevmem öyle cıvık olanları, gerçekten çok hanım hanımcıktın tebrik ederim canım,,,finale de kaldın maşallah ne güzel...pzartesi yine zevkle izleyecem eminim...
şimdi sen pazartesi günü hakkında da bilgi vermezsin,,, :) yine çatlayacaz meraktan :52::52::52:

Çok geçmiş olsun, bende de kronik sinüzit var berbat bişey çok ağrılı geçer bir de benim. :50: İnşallah hemen geçer. :34:

Biberoooon ben de gördüm ki seniii. :8: Evden çıkmak üzereydim son anda aklıma geldi baktım saat altı olmuş açtım hemen iki dakika göreyim diye, acelem vardı kapatmak zorunda kaldım ama gördümmm :9: Yanaklarını yerim yaaa nasıl tatlı gülüyordun öyle :16: :9: Ayrıca kiloydu şuydu buydu o kadar abartmışsın ki gerçekten kilolu bir kadın görmeyi bekledim ama beklentilerimi karşılayamadın. :63:

Valla garengciğim, ne bileyim normalden daha çok gösteriyor ekran diye ben de siz şok olmayın istedim. Yanaklarım gerçekten pofidik pofidik çıkmış sankim.:))) Bir de Şoray bey bana dublaj sesiniz var dedi, çok mutlu oldum. Bana ses tonum o kadar yabancı geldi ki, konuşan ben miyim algılayamadım bir anda.:)))

Geçmişler olsun gazelim nerelerdesin, gözüm yollarda kaldı. Sağol canımcım benim, bana hep güzel şeyler yazmışsınız ya, o gerçekten sizlerin güzelliği, gören gözlerinizin, içinizin güzelliği. :54: Ben de biraz tutuk kaldım gibi geldi, ama sonra düşündüm, normalde biraz daha canlıyım ama öyle çok ön planda olmam, en azından ilk defa bulunduğum ortamlarda. O nedenle iyidir böyle dedim kendi kendime.:))

Son düzenleme:
Evet canimcim, pazartesi yine evlerinize konuk olacagim.:1:

sefa getirirsin gözdecim yaa...
bu arada aöf okuduğunu belirtince gözlerim yaşardı :9::9::9::9:niye mi?
keşke şu aöf ye azcık verip veriştirseydin kuzum yaa :) bir iki laf soksaydın...beter olasıca aöf ye :9::9::9::9::9:
valla kalkar öperdim televizyonu :52::52::52::52::52:

sefa getirirsin gözdecim yaa...
bu arada aöf okuduğunu belirtince gözlerim yaşardı :9::9::9::9:niye mi?
keşke şu aöf ye azcık verip veriştirseydin kuzum yaa :) bir iki laf soksaydın...beter olasıca aöf ye :9::9::9::9::9:
valla kalkar öperdim televizyonu :52::52::52::52::52:

:60::60::60::60:

Sen nasıl bir şeysin yahuuu :9:

Ne güldüm sabah sabah var yaa. Düşünsene gözde bir başlıyormuş , kredili sistemden ...bütünlemeler geri gelsinden çıkıyormuş . Bizede selam söyleseydin biberon ya :24:

Bugün nişan için alışverişe çıkacağım , ne giysem .. ne alsam ... karar veremedim bir türlü :26:

Slm kızlar herkese de günaydın yeni uyandım da :52:

Biberon finale kalmana çok sevindim akşam son dakikasına kadar izledim
Artık finalide izlerim bu arada arkadaşlara katılıyorum çok tatlısın valla :52:

Gareng aöf sayfasında okumuştum ama ordan yazamamıştım
Yüksek lisansın olmuş senin adına çok sevindim darısı başıma :52:

Günaaaydınnnnnn :16:

Olsun bizim evde daha uyanmayanlar var :52:

İnsan gurbet elde bir başına olunca vakit geçsin diye geç kalkıyorum :52:

Çocuğun vardı değil mi o mu kalkmadı ooh yatsın ne güzel bir haftasonu vardır şimdi onun

Yok yok o benim çalar saatim gibidir .Kaçta yatarsam yatayım , sabah 8-9 arası başıma gelir ,'' anneeeee uyaaaaan , günaaaaydınnnn '' der.

Uyuyan eşim :52::52::52:

Yok yok o benim çalar saatim gibidir .Kaçta yatarsam yatayım , sabah 8-9 arası başıma gelir ,'' anneeeee uyaaaaan , günaaaaydınnnn '' der.

Uyuyan eşim :52::52::52:

Aman o daha kötüüü hele uykucu biriysen
Ben çok düşkünümdür uykumu alamazsam çok çekilmez biri olup çıkıyorum :52:

Aman o daha kötüüü hele uykucu biriysen
Ben çok düşkünümdür uykumu alamazsam çok çekilmez biri olup çıkıyorum :52:

Az uykuyla idare edebilen biriyim .4-5 saat yeter bana .

Ama ne yalan söyleyeyim sabah uykusunu severim . Ondan mahrumum artık , ama alıştım .

aus ahretliğim ohoooo kızı vermişsin haber etmiyon yahu :9::9::9::9: ne giycen kız merak ettim valla :)
resim falan bişey ekle şu kardeşceğizlerine :) çatlıcam şimdi orta yerimden :)
benzer bi resim falan bul netten ona göre bak bekliyoruz...:27::27::27::27:

:60::60::60::60:

Sen nasıl bir şeysin yahuuu :9:

Ne güldüm sabah sabah var yaa. Düşünsene gözde bir başlıyormuş , kredili sistemden ...bütünlemeler geri gelsinden çıkıyormuş . Bizede selam söyleseydin biberon ya :24:

Bugün nişan için alışverişe çıkacağım , ne giysem .. ne alsam ... karar veremedim bir türlü :26:

Canımcım, ben bana sıra gelince kendimi nasıl tanıtacağım heyecanlanmadan diye kıvranıp durdum, ne aöf aklımdaydı ne başka bir şey.:1: İçimden dedim; hani diyorlar hep adımı unuttum diye, sen de dalga geçiyordun gözde, hadi bakalım başına gelirse ne yapacaksın?:52::52:

Benim arkadaşım ne giyse çok yakışır orası kesin, ama kafanda bir renk var mı ausum?

Son düzenleme:

Sağolasın adacığım, valla o kadar sevindim ki beğenmenize, kuzenim aradı çok duygulandım seni görünce ekranda dedi, ben de hemen kk daki arkadaşlarım da çok beğenmiş beni dedim. Her arayana dedim valla, öyle mutlu ettiniz beni, çok çok teşekkür ederim. :16::16:

Back
X