Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Güzelmiş yaa yarışma , benim hafızam kuvvetlidir

Ödül ne

Finale kalan yarismaci final sorusunu bilirse 5000 tl+ ertesi gunu yarisma hakki, final sorusuna cevap vermezse 500 tl+ ertesi gunu yarisma hakki kazaniyor, final sorusunu cevaplayip bilemezse hicbir sey kazanamiyor...

aleyküm selam canım :)
çok güldürdün gece gece beni :)
benim adımı gören direk o şarkıya bağlıyor zaten :) nasıl bir isim bulmuşsam bakın kıymet bilin, içinize şarkı türkü aşkı sızdırıyorum gizliden gizliye
valla canım bende hala niye bu ismi buldum diye soruyorum kendime...
şöyle anlatayım, ben kk ya üye olmaya başladım ve giriş formunu doldururken bulduğum her isim kk da var diye uyarı alıp durdum :)
denemediğim isim kalmadı maşallah hep olan isimlermiş burda.. :)
bende o anda bilgisayardan dilarayı dinliyorum, :) tesadüf işte...ulen yaz gitsin gazel dustu baglara diye dedim kesin yoktur bu isim...hahayytt evet yokmuş..ilk benmişim :)
ismimi bi güzel döşedim :) o günden beri her gören dilarayı söyler oldu :)
bu arada sağolsun arkadaşlar aöf sayfasında adımı gazel olarak dizayn ettiler, :) hoşuma gitti benimde öyle kaldım anlayacağın...
ehh gel tanışalım bari, ben gazel....:) sen kimlerdensin ?
bu arada aus ve biberonla ahretlik oluyoruz. malum çok genç olduğumuz için, işi şamataya vuruyoruz bazen... :)
teyze falan dersen direk topikten kovarız ona göre :)
şaka canım şaka, sende teyze diyebilirsin...:) çok yaşlı sayılmamakla beraber 26 yı devirmiş bulunmaktayım :)
evli çocuklu bi hatunum bu arada aöf ilahiyat okuyorum....
aus cum buraya dikkatinizi çekerim, :) bilmem anlatabildimmi ahretliklerim..

Bende görünce çok gülmüştüm bak yine gördüm yine gülüyorum ve Dilarayı söylyrum
Estf. ablacım olur mu öyle şey teyze de neyin nesi belki de bu topiğin en çıtırı sensin
ben 21 yaşındayım, 2 yıllık bitirdim, çalışıyorum. efendime söyliyim asker bekliyorum:98:
sormak istedikleriniz olursa ben tüm gün buralardayım, görüşmek üzere, Allahaısmarladık

Sinirlerim çok bozuk. Danışmanımdan hala haber yok. Yds de kpss için sadece bir sene geçerliymiş, yani bu sene atanamazsam seneye bir daha 50 lira bayılıp gireceğim sınava. Şansıma tüküreyim elimi attığım her şey kuruyor. Aöf ye başladım soruları zorlaştırdılar. Delirmek üzereyim.

garengim sana hiç yakışmayan hareketler bunlar..yapma lütfen..bu kadar karamsar olma...
hayırlısı kelimesini dilinden eksik etme...belki olmamasında da bi hayır vardır bunu biz bilemeyiz....
çok üzüldüm canım ama rabbim hakkında hayırlısını versin...bu sefer dualarımız kabul olmamış demekki senin için...
şaka bi yana canım üzme kendini, seneye artık...

Sağol canım desteğin için, öyle bunaldım bugün ondan ya her şey üst üste geldi. Yalnız seneye olacak olan ne onu anlamadım.

Deme öyle yahu , en azından işsiz olsa da erken kalkan biriyim diye gurur duy kendinle

Danışmanın uyandı mı

Yok ya ondan cevap yok maillerim gitmiyor sanırım. Yurt dışında olmasa gidip konuşurdum ama martta dönecekmiş bana bu hafta içinde lazım. Ne yapacağım o konuda bilemiyorum artık halledeceğim bir şekilde.
Finaller ne zaman açıklanıyor yahu.

Bir şehir efsanesi 4 Mart diyor ama...

Bekliyoruz bakalım

Sabahtan beri temizlik yapiyorum desem, cok yoruldum desem, hem temizlik hem cocuk aman Allahim desem, desem de desem...

Ancak oturdum, iki satir bir seyler karalayayim dedim. Bu arada yarin cikiyorum alicilarinizin, tvlerinizin ayarlariyla oynamayin...

ben ölüyorum merakımdan açıklansa epey genişleyecem sankim :)
finalleri kötü geçtiği için daha beter meraktayım..inşallah kötü sonla karşılaşmam
bu arada aöf ye iyice gıcık gitmeye başladım....bugün çarşıda bir grup kız önümüzden yürüyorlar...ikisi ilahiyattaymı ikisi de edebiyatta...
özel aöf kursuna gidiyorlarmış mış mış, çok güzel geçmiş miş miş, kesin 4,00 ile yüksek onur belgesi alırlarmı mış mış... bıdı bıdı bıdı....sevsinler sizi gıcıklar...saçlarını elime dolayasım geldi, caddenin ortasında şöyle bi döndürseydim de aöf ye olan öfkemi alsaydım keşke
biri diyorki bide, aman aöf de okuyan kişi okuyorum falan diye zırvalamasın, örgünü görsünlerde aöf yi öper başlarına koyarlar diyo...
allahım bayılazaayıımmm :)
eşim zor tuttu beni valla bir iki cümle söyleyecektim ama eşim boşver dedi...
nasıl küçümsüyor yaa bacaksıza bak...
tövbe tövbe.... bu smile o kızlara ithafendir...

Bizim derdimiz onları mı germiş acaba? Asıl bizimki zor bence ders görmüyoruz en başta.. Benim derste dinlediklerim bile o kadar aklımda kalırdı ki öyle geçerdim, bide şimdi bak yerlerdeyim..
Bu arada hem aöf kursuna gidip hemde aşağıladılar mı tam çözemedim orayı ama

Aman gazelim bosver, agzi olan konusuyor iste. Forumlarda da oyle atip tutan cok var ama sonuclar aciklaninca gercekleri goruyoruz. Herkesin pek bir iyi geciyor, herkes memnun, sonuc turkiye ortalamalari ortada.

Ayrica orgunun ayri zorlugu var, aof'nin ayri zorlugu var. Her orgun zor degil, hatta aofden daha kolay gecilen bolumler de var. Dolayisiyla karsilastirmak da gereksiz bana gore.

Bu arada sen o dil cikaran smileyi cok sevmistin, sevdigin bir seyi gicik kizlara harcama, bana olsun o smiley.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…