Cevap soruda diye bir yarışmaya katıldım, trt'de.
hım anladım. izlemdim hiç ama başarılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap soruda diye bir yarışmaya katıldım, trt'de.
Yaşam hakkı mı o neydi canım yaaa
Bir şey izleyecek olsak , hemen kumandayı alıyor , 160 ya da 165 başka alternatifimiz yok
Zaten evde ve pc başındaysam , bilin ki her türlü oyun faaliyetinin içinde arada göz atıyorumdur ; arada 0-6 yaşa bağlıyorum işte bu sebeble
Tamam canım 17:20 de trt açılacak zaten , yarın çık ama yaa ben bugün akşam 6 dan sonra evde olmayacağım , acaba bitiyor mu o saate kadar ?
hım anladım. izlemdim hiç ama başarılar![]()
165 bizim de favorimiz. Hepsini ezberledim, aynı gün içinde yüz kere de tekrar izliyoruz.
6'ya kadar bitiyor olması lazım, ya da artık en sonuna denk gelir herhalde. Olmadı gece 2'de tekrarı var.![]()
Biliyorum canım tekrarlarını da işaretledim , merak işte ahh ahhh
Evet ya , o zaman ssende benim gibi başın sıkıştığında '' heeeeeey bilgiliiiiiiiiiiii'' diye bağırıyorsundur
Ben bugün bir kitap seçeceğim kitaplıktan bu arada canım , okumaya okumaya köreldim ne zamandır . Artık öyle bir solukta bitiremesemde başlayayım , sende seç kitabını başlayalım![]()
Herkese benden de kocaman bir günaydın. Bugün misafir gelecek, ev dandini, biraz tembellikten sıyrılıp evi toparlamam lazım ama ben hala daha vakit var diye buralarda oyalanıyorum.![]()
Garengciğim, kolay gelsin. Ne kadar vaktin var? İçine sinsin boşver, deliren de delirsin.![]()
165 bizim de favorimiz. Hepsini ezberledim, aynı gün içinde yüz kere de tekrar izliyoruz.
6'ya kadar bitiyor olması lazım, ya da artık en sonuna denk gelir herhalde. Olmadı gece 2'de tekrarı var.![]()
Ayyy aynennn :))) Bir de prestooooo, allegroooo onları unutmayalım lütfen patpatlamayı da. :)))
Ben nispeten hafif bir kitap seçeceğim canım, malum zaten yeni dönemle birlikte eski türk edebiyatının nadide parçalarının metin çözümlemeleri var o nedenle kafamı boşaltacak güzel bir aşk romanı okumak istiyorum. Hatta şu an gözüme çarptı, seçtim bile. Sen de seç, beraber başlayalım hem birbirimizi de motive ederiz.![]()
kitaplarım geliyor tey tey tey![]()
merhaba kızlar nasılsınız ben geldim
Nihayeeeeet ; sende gelsene ktap topiğine ebush , yarışalım orada ; kim daha çok okuyacak
Gerçi orası uçuyor bayağı , ayda 10 kitap bitiren var
Selamlar sevgi , iyiyiz biz ..Bıraktığın gibiyiz
Sen nasılsın ?
Bak şimdi hiç aşk romanı okumak tarzım değildir ama sen böyle dediğinde aklıma uzun zamandır kitaplıkta duran bir roman geldi , aldım elime . Kitap topiğine de yazdım , hadi sende gel oraya da
Nihayeeeeet ; sende gelsene ktap topiğine ebush , yarışalım orada ; kim daha çok okuyacak
Gerçi orası uçuyor bayağı , ayda 10 kitap bitiren var
Selamlar sevgi , iyiyiz biz ..Bıraktığın gibiyiz
Sen nasılsın ?
bende iyiyim canım bende kitap okumayı çok severim şimdi elimdekini bitiremedim eski bir kitap ama okuyorum işte
Geldim canımcım, ben de yazdım okuyacağım kitabı.
Benim bir dönem kitap blogum vardı, okuduğum kitapları eleştirdiğim. Şimdi baktım da bayağı uzun zaman olmuş, belki bu yolla tekrar blogumu canlandırabilirim. Gerçi araya yine okul girecek ama belli de olmaz, ne kadar hızlı okuyup ne kadar kafamı toparlayıp yazabilmeme bağlı...![]()
bende kitap okumaya dalmışım akşam olmuş
Biberon yarın çıkacaksın heralde , neyse açmışken yarışayım azıcık bende![]()
Evet canim, ya yarin ya da cuma.![]()