Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim derdimiz onları mı germiş acaba? Asıl bizimki zor bence ders görmüyoruz en başta.. Benim derste dinlediklerim bile o kadar aklımda kalırdı ki öyle geçerdim, bide şimdi bak yerlerdeyim..
Bu arada hem aöf kursuna gidip hemde aşağıladılar mı tam çözemedim orayı ama![]()
ben ölüyorum merakımdanaçıklansa epey genişleyecem sankim :)
finalleri kötü geçtiği için daha beter meraktayım..inşallah kötü sonla karşılaşmam
bu arada aöf ye iyice gıcık gitmeye başladım....bugün çarşıda bir grup kız önümüzden yürüyorlar...ikisi ilahiyattaymı ikisi de edebiyatta...
özel aöf kursuna gidiyorlarmış mış mış, çok güzel geçmiş miş miş, kesin 4,00 ile yüksek onur belgesi alırlarmı mış mış... bıdı bıdı bıdı....sevsinler sizi gıcıklar...saçlarını elime dolayasım geldi, caddenin ortasında şöyle bi döndürseydim de aöf ye olan öfkemi alsaydım keşke
biri diyorki bide, aman aöf de okuyan kişi okuyorum falan diye zırvalamasın, örgünü görsünlerde aöf yi öper başlarına koyarlar diyo...
allahım bayılazaayıımmm :)
eşim zor tuttu beni valla bir iki cümle söyleyecektim ama eşim boşver dedi...
nasıl küçümsüyor yaa bacaksıza bak...
tövbe tövbe....bu smile o kızlara ithafendir...
ikinci üniversiteleriymiş anzerim o yüzden atıp tutuyor ya işte örgünü okuyup gördük, ama aöf çok saçmaymış ders çalışmaya bile lüzum olmadan yata yata geçermiş...kursa gitmeye falan gerek yokmuş da güya sırf arkadaş ortamını kıramamış kabul etmiş...maksat kurs diyerek güzel vakit geçiriyorlarmış...bıdı bıdı yerim senin dillerini..bacaksız....
yol boyunca onlarla yürüdük, soğuktan üşümüştüm ama onları dinledikçe ateş bastı![]()
Aman gazelim bosver, agzi olan konusuyor iste. Forumlarda da oyle atip tutan cok var ama sonuclar aciklaninca gercekleri goruyoruz. Herkesin pek bir iyi geciyor, herkes memnun, sonuc turkiye ortalamalari ortada.![]()
Ayrica orgunun ayri zorlugu var, aof'nin ayri zorlugu var. Her orgun zor degil, hatta aofden daha kolay gecilen bolumler de var. Dolayisiyla karsilastirmak da gereksiz bana gore.
Bu arada sen o dil cikaran smileyi cok sevmistin, sevdigin bir seyi gicik kizlara harcama, bana olsun o smiley.![]()
ben ölüyorum merakımdanaçıklansa epey genişleyecem sankim :)
finalleri kötü geçtiği için daha beter meraktayım..inşallah kötü sonla karşılaşmam
bu arada aöf ye iyice gıcık gitmeye başladım....bugün çarşıda bir grup kız önümüzden yürüyorlar...ikisi ilahiyattaymı ikisi de edebiyatta...
özel aöf kursuna gidiyorlarmış mış mış, çok güzel geçmiş miş miş, kesin 4,00 ile yüksek onur belgesi alırlarmı mış mış... bıdı bıdı bıdı....sevsinler sizi gıcıklar...saçlarını elime dolayasım geldi, caddenin ortasında şöyle bi döndürseydim de aöf ye olan öfkemi alsaydım keşke
biri diyorki bide, aman aöf de okuyan kişi okuyorum falan diye zırvalamasın, örgünü görsünlerde aöf yi öper başlarına koyarlar diyo...
allahım bayılazaayıımmm :)
eşim zor tuttu beni valla bir iki cümle söyleyecektim ama eşim boşver dedi...
nasıl küçümsüyor yaa bacaksıza bak...
tövbe tövbe....bu smile o kızlara ithafendir...
Madem kolaymış ne diye kursa gidiyorlarmış.Örgünde ne okuduklarına bağlı, öyle bölümler var ki biz okulun son haftası bile proje diye sabahlarken şenlik şenlik geziyorlardı. Ben de onlara gıcık oluyordum mesela.
![]()
valla örgünde ne okuyorlar onu bilmiyorum canım ama görünüşe bakılırsa pek de işe yarar bi bölüme benzemiyor sanırım...olurmu yaa yata yata okunurmu? vard kesin bi hikmet.. :)
birinin ağzında sürekli atanamadım bi türlü deyip duruyordu...
artık hangi bölümse bilemiyorum ama gerçekten sinir oldum....eşim olmasa kesin üç beş bişey söylerdim...
tamam bi işe yaramaz ama en azından içimde kalmazdı....![]()
biberonum benim o simlem sana özel herzaman, :) ama o kızlara dil çıkarma sebebim, koparırım o dilinizi diye göstermekti...
kız valla bugün çarşıda oyalandık eve geldim saat 7 gibiydi..tühh dedim biberon kaçtı yaaa
merakla bekliyordum ama kaçırdım işte, ehh gazel tüküreyim şansına dedim :)
oh iyi çıkmamışsın bari...
yarın inşallah bi sebep çıkmazda izlerim...
sen dur bakıyım daha burda ne dedikodunu yapıcaz biz, aman hıhh gömleği de pek çirkinmiş, vs gibisinden :) çekemediğimizden çatlayacaz hasetimizden...
şaka canım benim, keşke izleyebilsek burdan tezahürat ederiz sana...
haa bu arada dünmüydü neydi izlerken kızın biri vardı hahh dedim bu bizim biberon :) sonra anladım değilmişsin...küpeleri çok uzundu, şoray dalga geçti kızla...:)
sana da takıldığı oldumu, ben çok severim şorayı...senksenler dizisini hiç kaçırmayız eşimle...
ikinci üniversiteleriymiş anzerim o yüzden atıp tutuyor ya işte örgünü okuyup gördük, ama aöf çok saçmaymış ders çalışmaya bile lüzum olmadan yata yata geçermiş...kursa gitmeye falan gerek yokmuş da güya sırf arkadaş ortamını kıramamış kabul etmiş...maksat kurs diyerek güzel vakit geçiriyorlarmış...bıdı bıdı yerim senin dillerini..bacaksız....
yol boyunca onlarla yürüdük, soğuktan üşümüştüm ama onları dinledikçe ateş bastı![]()
Burdan bizi bile ateş bastı seninki normal :)
Herkesin kafası farklı çalışır sonuçta kimine aöf kimine örgün kolay gelir hiç belli olmaz..
Biberon bende kaçırdım sandım ananem bizdeydi bugün onunla ilgilendim sonra bi baktım saat 7 olmuş aha dedim kaçırdım sonra burda yarın olduğunu duyunca sevindim yalnız hepimiz nasıl 4 gözle bekliyoruz seni farkettin mi![]()
Burdan bizi bile ateş bastı seninki normal :)
Herkesin kafası farklı çalışır sonuçta kimine aöf kimine örgün kolay gelir hiç belli olmaz..
Biberon bende kaçırdım sandım ananem bizdeydi bugün onunla ilgilendim sonra bi baktım saat 7 olmuş aha dedim kaçırdım sonra burda yarın olduğunu duyunca sevindim yalnız hepimiz nasıl 4 gözle bekliyoruz seni farkettin mi![]()
haklısın anzerim yaa, maşallah ne büyük merakla bekliyoruz :)
biberoncum yaa bişey diyecem, sen şimdi tv ye çıktıktan sonra bizi falan tanımazsın, sen en iyisi yarına kadar bana bi imzalı resim yollarmısın
halen tanırken bizi faydalanalım bu durumdan, aksi halde yarın kk da neymiş falan diye uğramazsın buralara belki![]()
Askolsun gazelim, ben sizi birakip nereye giderim, hep buradayim. :)) Simdi bir de ters tepmesin, asil siz seyrettikten sonra beni tanimamazliktan gelirseniz ne olacak?![]()
Sabahtan beri temizlik yapiyorum desem, cok yoruldum desem, hem temizlik hem cocuk aman Allahim desem, desem de desem...
Ancak oturdum, iki satir bir seyler karalayayim dedim. Bu arada yarin cikiyorum alicilarinizin, tvlerinizin ayarlariyla oynamayin...![]()
Ausss, bizim kızlardan ismini değiştiren var mı ? Ne zamandır yoktum ya bilmiyorum.
Reptomim, surrender filan.
biberoncum yaa bişey diyecem, sen şimdi tv ye çıktıktan sonra bizi falan tanımazsın, sen en iyisi yarına kadar bana bi imzalı resim yollarmısın
halen tanırken bizi faydalanalım bu durumdan, aksi halde yarın kk da neymiş falan diye uğramazsın buralara belki![]()
Aman iyi olmuş canım bugün çıkmadığın yoksa gece tekrarını bekleyecektim ,şimdi eve girdim çok koşuşturmalı bir gündü benim için
Yok canım , benim görüştüklerim arasında yeniden gelen giden yok
Gazelcim onlara en güzel cevap :
Bende örgün okudum , kıyaslamak yersiz zaten.her ikisininde kendine göre avantajları ve dezavantajları var.
Hmmm , hele bir denesin bakalım .
Gider memlekette bulurum onu valla
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/596822-deniz-urunleri-22.html#post28972130
Yarışma ve oylamalar başladı bu arada arkadaşlar ,duyanlar duymayanlara iletsin bir zahmet![]()
Bir koşu gittim verdim oyumu auscuğum, iyi şanslar, şansa ihtiyacın yok gerçi, çok çok güzeldi hem yemeğin hem de sunumun. Ben açık ara diyorum, başka da birşey demiyorum...![]()
Çok sağol canım benim.
Bugün kuafördeyim saat beş gibi , dedim açın trt yi
Neyse kısmetse yarın rahat rahat izlerim
Ben de her gün aynı heyecanla geciyorum televizyon karsısına valla. İnsanın kendini seyredecek olması da tuhaf cünkü, oğlana habire annen çıkacak bak diyorum, cocuk zaten alıştı artık, jenerik müziğiyle dans etmeye başlıyor.![]()
Canimm benim, cok sagolun valla, hepiniz ayri ayri beni cok mutlu ettiniz. Ben de mahcup olmam insallah.Ben de cok heyecanliyim, bakalim nasil cikmisim...Dedigim gibi biraz hukumet gibi kadinim, uzerine ekran da 5 kilo koyuyor diyorlar, bakalim artik.
![]()