E birbirleri ile laf dalaşına girmek yerine bildirimi seçmişler, bence doğru olanı da budur.
En azından bugüne kadar yapmaya çalıştığım şey, cevap vermek yerine, iletide 'bir ima' seziyorsam kibe basmaktır.
Bu sefer yapılan kib, belki de dediğiniz gibi 'alınganlık' üzerine yapılmıştır, zira zaten sonuç alınmadığına göre kanaatiniz de bu yönde.
Ama atladığınız nokta, bahsettiğimiz topic yeni açılmış bir topicti, yani haftalarca takip edilmesine imkan yok.
Siz böyle konuşunca, ben üzerime alınıyorum.
Haftalardır aldığınız şikayet, bahsettiğiniz takip ve sürtüşme şuan içerisinde bulunduğumuz konunun müdavimlerine mi aittir?
Çünkü ne ben ne de arkadaşlarım böyle bir şey yapmadık, kimsenin paylaşımlarını haftalarca takip edip de olduğu yere gitmedik.
Bu kadar şikayet alacak şekilde bir kimseye ileti yazmadık ki üslubumuz ve duruşumuz az çok bellidir diye düşünüyorum.
Kendi kendimize eğlenen, paylaşan, zaman buldukça diğer üyelere sıkıntılarında yardım etmeye ve fikir vermeye çalışan sıradan kk üyeleriyiz.
Bu kadar sert şekilde geri dönüş alınacak kadar neyimiz görülmüş ve duyulmuş, bunu tüm içtenliğimle merak ediyorum.