• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sabahtan beri birşeyler olmuş belli, anlamaya çalışıyorum, umarım herşey düzelir...

Mune ; yönetim olarak herşeyi düzeltecek sizsiniz.

O kadar aşikar bir düzenin içine çekildi ki melodi , herkes her durumda sakinliğini muhafaza edemiyor.

Özel hayatını deşifre etmek zorunda kaldı...Paylaştıklarını başkaları ile.

Konu silindi gitti ; k.k kaldıramadı yazılanları...Melodi nasıl kaldırsın ?

Sen okuyup , gereken ADALETİ sağlarsan ; ummuduğun olacak , herşey düzelecektir.

olaylar olaylar :31: ne oldu niye oldu tam kavramasamda bu kadar olayın yasanmasına sasırdım acıkcası herzaman sohbete cok dahil olmasamda az bucuk kisilerin davranıslarını biliyordum ve hiç kimsede sorun cıkartan uyumsuz insanlar degildi :31:

hayatım hakikaten görmedim iki gündür de nete giremedim : ( kim töhmet altında kaldı yine : :(
allah aşkına ne oldu? anlamam için hangi başlığı okumam gerek?

Öyle bir başlık artık yok canım...
Herkes içindekileri döktü, şamar oğlanı olduk.
Yeterince hakaret yediğimize kanaat getirildi, konu silindi.:ssz:

Son düzenleme:
hayatım hakikaten görmedim iki gündür de nete giremedim : ( kim töhmet altında kaldı yine : :(
allah aşkına ne oldu? anlamam için hangi başlığı okumam gerek?

Okuyacağın başlığı açan yönetim yazılanlar işine gelmeyince başlığı kapadı canım.

Öyle bir başlık artık yok canım...
Herkes içindekileri döktü, şamar oğlanı olduk.
Yeterince hakaret yediğimize kanaat getirilip, konu silindi.:ssz:

bismillah!!!
bari Allah aşkına söyleyin, kim kime niye kızdı, içinde ne biriktirmiş ki kusmus??
inanın bu olanları oyun tadında zevkle dinleyip "aaaaaa" diye elimi ağzıma koyup hasisce ve sadistçe gülümsemek değil derdim : ((
hakikaten bu sessizliği ve gerginliği bilmek istedim, nedir sebebi?
bir iki kelam dahi yeter, çok üzüldüm : (

bismillah!!!
bari Allah aşkına söyleyin, kim kime niye kızdı, içinde ne biriktirmiş ki kusmus??
inanın bu olanları oyun tadında zevkle dinleyip "aaaaaa" diye elimi ağzıma koyup hasisce ve sadistçe gülümsemek değil derdim : ((
hakikaten bu sessizliği ve gerginliği bilmek istedim, nedir sebebi?
bir iki kelam dahi yeter, çok üzüldüm : (

Suçlarımız; çete kurmak, iftira atmak, suça tevşik, yardım ve yataklık etmek...
:52::52:
Şaka değil ha, bunlardı.

Ha bir de, boş yere kib lemek...
Vardı değil mi bu da suçlarımızın arasında?

Son düzenleme:
Gündüz açılan konu güme gitmiş neden gitmiş anlamadım.
Ortalık meydan kavgasına mı dönüştü ?
Melodi neden ui oldu gerçekten hiç anlam veremedim.
Sonuçta az çok burdaki insanlarla sohbet etmişliğim var

Suçlarımız; çete kurmak, iftira atmak, suça tevşik, yardım ve yataklık etmek...
:52::52:Şaka değil ha, bunlardı.

bi bismillah daha!!!
kadınlar klübü tck'sında cezanızın karşılığını aldınız mı bari?
merak etmeyin karya hep yanınızda, temiz iç çamaşırı ve sigara getiririm ben size...

bi bismillah daha!!!
kadınlar klübü tck'sında cezanızın karşılığını aldınız mı bari?
merak etmeyin karya hep yanınızda, temiz iç çamaşırı ve sigara getiririm ben size...

Tck dan almadık ondan alsak O bahsedilen adalet olurdu :ssz:

Ne kadar çok şey yapılmıyor ama lafta aslan kesiliyor. Dürüstlük adalet filan:ssz:

yani anladığım bu başlığa katılan herkes, muhabbette olan bizler yani ben, aus, after, inci, seramik, ebushhh, melo sör, marga daha hatırlayamadıklarım, topumuz hakarete uğradık ???

yani anladığım bu başlığa katılan herkes, muhabbette olan bizler yani ben, aus, after, inci, seramik, ebushhh, melo sör, marga daha hatırlayamadıklarım, topumuz hakarete uğradık ???

Evet ama o isimlerin hepsi değil.:52:
Ayrıca şahıs verilmeden canım, ucu açık...

Son düzenleme:
Kendimi Hollywood filmlerindeki gibi hissediyorum .

Sabahtan akşama kadar , önce yandaşlılık yapıp , sonra objektif bir hal alan bir orduyla çatışma halindeydik .

Onun bunun hakkında özellerden atıp tutan şahısların,bu savaşta gıkının çıkmadığını gördük .

Yanlışların konuştuğu , doğruların sustuğu bir gün oldu bugun .

Gitmesi gerekenler gitsin ! Yönetim yaptığı hatayı telafi etmeli ..

MELODİ GERİ DÖNSÜN !

M E L O D İ G E R İ D Ö N S Ü N !
:72:

kkdaki kimilerinden korkmaya basladım artık
gercekten cok tehlikeliler

evet canım kib mesajlarımız konuya kopyalandı
aptal yerine konduk onların akıllarınca
sebep ne peki
editörü kiblemiş olmamız
sonra ne oldu biz bir çete olduk :60:

Editörleri takip edelim hemen kib leyelim ki yönetim herseferinde konu açsın millette içindekileri kussun. Mazallah gaz yapar !

Back
X