1 - kimin ismini verdim de deşifre ettim !
2 -
Kötü içerik var kötü içerik var değil mi ?
Tamamen örnek üzerine gidiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/584529-az-oz-olsun-diyenler-14.html#post28059466
Bakın bu mesaj şöyle kötü içeriklendi
"İma yoluyla aşağılama"
İma nerede aşağılama nerede ? Sonrada not eklemişler bunu yapan birde senin editörün heeee !
Yani bana diyor ki editörün böyleyse (nasıl bende merak ettim) gerisi hak getire ...
burada tamamen örnek yapılan kötü içeriklere örnek veriyorum diye başlamışım ve hiç bir kullanıcı adı vermeden, hem KONU SAHİBİNİN, hemde kötü içeriğe basanların ;
- İma yoluyla aşağılama
- Genel olarak topikteki sataşmalardan rahatsızlık.
- böcükböcek bir editör ve laf sokuyor onların örnek olması gerekıyor bence
- laf sokmak
- bu şekilde laf sokulup, devamlı hakaret edilmesine müsade etmeyin lütfen..üstelik sizin editörünüz de bu muhabbetlerin içinde..bu topik istenildiği gibi laf sokulsun diye mi açıldı, sohbet amaçlı mı?
- Buraya huzur bozmaya geldiler galiba.......... (bu da karşı savunma)
şeklinde biraz aklı selim insanların bile, kurmayacağı türden cümleler ile kötü içerik bildirildiğini ve artık bu saçmalığa bir dur diyin dedim değil mi ?
Burada bir tane kullanıcı adı var mı ? HAYIR
Peki hanginiz deşifre oldu ? HİÇBİRİNİZ ! HİÇ BİR YERDE KULLANICI ADINIZ GEÇMİYOR
Başkasının konusunda ne işiniz var ? Madem bu kadar sevmiyorsunuz bu kişileri onların açıklarını aramak niye ? ben size yazayım ARTNİYET
Burada bir link var ....
Şu mesajı buraya yazmak zorunda kaldım ya...
artık üyeliğime istediğini yapabilirsin...
sen sebep oldun bunlara...yazıklar olsun...
diye özel mesaj geliyor ! Ne demek istiyor burada sizce üye ? Biraz çok değil biraz kafası çalışan biri üyeliğimi artık ne halt edeceksen et demiş.
Lakin burada konu nasıl anlatılmış, kötü içeriğe basmak YASAKMIŞ bunu bile yazdınız pesss ! Böyle saçma saçma kötü içeriğe basacaksanız BASMAYIN demek kötü içerik yapmayın mı demek ?
Yönetim üyelik iptalinde yalana başvurmuş.... neden böyle bir şeye gerek duymuş eee yukarıda ki özel mesaj nedir ?
Sabah konuyu açtım ve yola çıktım akşama kadar mesajlara bakmadım. Geldiğimde mesajlar abaktığımda bunu gördüm üyelik iptal ettim sabah ben yokum demedim mi ? DEDİM
Burada insanlar salak değil, insanlar artık bıktı bu tür saldırılardan bu şekilde devam edecekseniz başka siteye gitmenizi rica ediyorum. Bu kadar net !