• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Neler oldu İnciş hiçbir şey anlamadım dediğinden :53:

kuzum uzatmak istemıyorum ama
işte bız dün kib yaptık kimi saygısız mesajları
sonra kib yaptık diye editör konu acmıs kib mesajlarımızı aynen kopyalayıp altına da yorum yapıp bizi kendnce aptal yerıne koydular sonra konu silindi
ama bundan sonra kib yapar mıyım?
direkt panter gibi atlayacagım konulara sebep de: siz böyle dediniz dicem nasıl?

Evet ama o isimlerin hepsi değil.:52:
Ayrıca şahıs verilmeden canım, ucu açık...

maşallah festivallere katılacak kıvamda bir sinema oynamış ,millet de oturup seyretmiş, alkışlamış, kendini pür-i pak günahsızlar görenler ilk taşları atmış, birimiz de günah keçisi olmuş :((
neler oldu bilmiyorum, nasıl gelişti ya da neden ama şu ki melodi zarifti, nazik ve naif idi, çirkinleşebileceğine kanaat getiremem : ((

maşallah festivallere katılacak kıvamda bir sinema oynamış ,millet de oturup seyretmiş, alkışlamış, kendini pür-i pak günahsızlar görenler ilk taşları atmış, birimiz de günah keçisi olmuş :((
neler oldu bilmiyorum, nasıl gelişti ya da neden ama şu ki melodi zarifti, nazik ve naif idi, çirkinleşebileceğine kanaat getiremem : ((

Vallahi canım, görmeden bile olayı çözdün.
İçinde olup da hala aymayanlar var, ne diyeyim.
İnsan anlamak isteyince anlıyormuş demek ki...

kuzum uzatmak istemıyorum ama
işte bız dün kib yaptık kimi saygısız mesajları
sonra kib yaptık diye editör konu acmıs kib mesajlarımızı aynen kopyalayıp altına da yorum yapıp bizi kendnce aptal yerıne koydular sonra konu silindi
ama bundan sonra kib yapar mıyım?
direkt panter gibi atlayacagım konulara sebep de: siz böyle dediniz dicem nasıl?

Nasıl yani kib yapmak yasak mı ne tuhaf iş ama nasıl deşifre edilebîlir bu şaşkınım suan

Nasıl yani kib yapmak yasak mı ne tuhaf iş ama nasıl deşifre edilebîlir bu şaşkınım suan

yasakmıs canım
öyle anladık artık direkt dalacagız bız çeteyiz ya namıdiğer
deşifre edilen bizim mesajlarımız oldu aynen dedıgın gıbı

Tarafları bazı konulara yaptıkları yorumları dışında tanımam, her iki tarafa da eşit uzaklıktayım yani.
Ama benim yaptığı yorumlardan görüp tanıdığım kadarı ile Melodi düzgün, kıvırmadan net yorumlar yapan sempati duyduğum birisiydi..
Forumda olmamasına üzüldüm..

Gün geçtikçe kk gözümden düşüyor açıkçası.
Anladığım kadarıyla, hiç sebep yokken erkek diye iftiraya uğrayabilir, kib yaptım diye ispiyoncu görülüp ulu orta meydan dayağı yiyebilirm kk da öyle mi? Bunlar gerçek mi kızlar cidden. Eşîme çok sevîyeli dîye savunduğum forum burası mı? Yönetimîne güvendiğîm adalet sukunetle ve olması gerektiği gibi işliyor dediğim kk burası mı
Kızlar saka mı bunlar cidden böyle bir konu mu açıldı
Cidden üzgünüm şuan
Konuyu görmedim ama herkesi birbirine dalaştıracak topicler hele de yöneticiler tarafından açılıyorsa
Bu ne demek şimdi ya :53:

Gün geçtikçe kk gözümden düşüyor açıkçası.
Anladığım kadarıyla, hiç sebep yokken erkek diye iftiraya uğrayabilir, kib yaptım diye ispiyoncu görülüp ulu orta meydan dayağı yiyebilirm kk da öyle mi? Bunlar gerçek mi kızlar cidden. Eşîme çok sevîyeli dîye savunduğum forum burası mı? Yönetimîne güvendiğîm adalet sukunetle ve olması gerektiği gibi işliyor dediğim kk burası mı
Kızlar saka mı bunlar cidden böyle bir konu mu açıldı
Cidden üzgünüm şuan
Konuyu görmedim ama herkesi birbirine dalaştıracak topicler hele de yöneticiler tarafından açılıyorsa
Bu ne demek şimdi ya :53:

Şu kadar söyleyeyim, geç geldim ve konunun başına vakıf değildim.
Ancak bünyem 20.sayfaya kadar alabildi...
Gerisini okumam, ne benim ne de yazanlar için selametli olmayacaktı.:34:

Son düzenleme:
Melodi üyeliğini kendisi iptal ettirseydi mutlaka bizede söylerdi, veda ederdi
Böyle bir yalana da neden ihtiyaç duyuldu anlamış değilim:19:

kazen 10 dk engelim var benim.
ya mesaj atabilmem için engelimi şimdilik kaldır ya da buradan devam edelim

Kimse kusura bakmasın, özel mesajla uğraşmadan, buradan(!) yazacağım...
Ne de olsa biz de hep aynı şekille deşifre edildik.

Kazen Bey, amacınız ney?
Site huzuru sağlama gibi görünüp de, haz etmediklerinizden ya da başınıza bela olanlardan bir bir kurtulmaya kılıf aramak mı?
Bugün açtığınız konunun tam olarak amacı, bu dışında ne olabilir?
Bildirimlerimizi bir bir kopyalarak, aba altından sopa mı gösterdiniz, yoksa bizleri bribirimize düşürerek sorunlardan kökten kurtulmaya mı niyetlisiniz?
Siz bize diyorsunuz ya, açık açık yazın diye...
Buyrun yazıyoruz işte.
Sizin derdiniz nedir?
Ben ki; bir üye adı değişimine 6 günde geri dönüş alamamış, iki kere talebini belirtmiş bir kk üyesiyim, bir kötü içerik bildirimime konu açılsın?
Neydi sizi bu denli rahatsız eden?
Gelin, konuşalım.
Hem de arada aracılar, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumları olmadan...
Altı üstü bir kib, bugüne kadar belki defalarca yaptığımız şey.
Çoğuna sonuç aldık, bazısına alamadık.
Ama hiç böyle bir tavırla da karşılaşmadık.
İşte bu yüzden, konu açma sebebiniz hiç 'masum' gelmiyor, gelmeyecekte...
Eğer siz ki, üyelerinizin yönetimle olan iletişimlerini ulu orta dile getiriyorsanız, normal bir üye neden alay etmesin. Değil mi?
Bugün siz yapamadınız ama başkalarının yapmalarına ön ayak oldunuz.
Açtığınız konu, bizleri çözüme ulaştırmak bir yana dursun; 2 üyelik iptali (ve her an bu artabilir) ve banlara sebep oldu.
Ayrıca, bir üye olarak öyle müteşekkirim ki size, ömrüm boyunca duymayacağım aşağılamaları, sayenizde konunuzda işittim, işittik.
Sosyal çevresi olmayan, aklı yetmeyen, cahil, işsiz güçsüz ve daha saymak istemediğim bir sürü şey yazılırken, sadece izlediniz değil mi?
E o zaman bundan sonra size iyi seyirler diliyorum, çünkü çok iyi biliyorum.
Yine cevap vermek yerine yaptırımlarınıza başvuracaksınız.
Ama tek ricam var, bugüne kadar hiçbir ceza almamış bir üye olarak, azıcık adalet ve profesyonellikten bahsediyorsanız, bu iletimi silmezsiniz...

Son düzenleme:
kazen bu mesajım sana değil
onlar kendini biliyor
ulan kalleşler var ya çok tehlikelisiniz cok fazla
benim ahım tutar her zaman ciddiyim
inşallah yasattıgınızı yasayın ulan
edepsizler
!!!!!!!!!!

narmik varya sen kadar tehlikeli kimse yok sen ve yandasın kadar
Allaha havale ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
1 - kimin ismini verdim de deşifre ettim !

2 -

Kötü içerik var kötü içerik var değil mi ?

Tamamen örnek üzerine gidiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/584529-az-oz-olsun-diyenler-14.html#post28059466

Bakın bu mesaj şöyle kötü içeriklendi

"İma yoluyla aşağılama"

İma nerede aşağılama nerede ? Sonrada not eklemişler bunu yapan birde senin editörün heeee !

Yani bana diyor ki editörün böyleyse (nasıl bende merak ettim) gerisi hak getire ...

burada tamamen örnek yapılan kötü içeriklere örnek veriyorum diye başlamışım ve hiç bir kullanıcı adı vermeden, hem KONU SAHİBİNİN, hemde kötü içeriğe basanların ;

- İma yoluyla aşağılama
- Genel olarak topikteki sataşmalardan rahatsızlık.
- böcükböcek bir editör ve laf sokuyor onların örnek olması gerekıyor bence
- laf sokmak
- bu şekilde laf sokulup, devamlı hakaret edilmesine müsade etmeyin lütfen..üstelik sizin editörünüz de bu muhabbetlerin içinde..bu topik istenildiği gibi laf sokulsun diye mi açıldı, sohbet amaçlı mı?
- Buraya huzur bozmaya geldiler galiba.......... (bu da karşı savunma)

şeklinde biraz aklı selim insanların bile, kurmayacağı türden cümleler ile kötü içerik bildirildiğini ve artık bu saçmalığa bir dur diyin dedim değil mi ?

Burada bir tane kullanıcı adı var mı ? HAYIR

Peki hanginiz deşifre oldu ? HİÇBİRİNİZ ! HİÇ BİR YERDE KULLANICI ADINIZ GEÇMİYOR

Başkasının konusunda ne işiniz var ? Madem bu kadar sevmiyorsunuz bu kişileri onların açıklarını aramak niye ? ben size yazayım ARTNİYET

Burada bir link var ....

Şu mesajı buraya yazmak zorunda kaldım ya...
artık üyeliğime istediğini yapabilirsin...

sen sebep oldun bunlara...yazıklar olsun...

diye özel mesaj geliyor ! Ne demek istiyor burada sizce üye ? Biraz çok değil biraz kafası çalışan biri üyeliğimi artık ne halt edeceksen et demiş.

Lakin burada konu nasıl anlatılmış, kötü içeriğe basmak YASAKMIŞ bunu bile yazdınız pesss ! Böyle saçma saçma kötü içeriğe basacaksanız BASMAYIN demek kötü içerik yapmayın mı demek ?

Yönetim üyelik iptalinde yalana başvurmuş.... neden böyle bir şeye gerek duymuş eee yukarıda ki özel mesaj nedir ?

Sabah konuyu açtım ve yola çıktım akşama kadar mesajlara bakmadım. Geldiğimde mesajlar abaktığımda bunu gördüm üyelik iptal ettim sabah ben yokum demedim mi ? DEDİM

Burada insanlar salak değil, insanlar artık bıktı bu tür saldırılardan bu şekilde devam edecekseniz başka siteye gitmenizi rica ediyorum. Bu kadar net !

Back
X