Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hoşgeldin ebuşum

Tekrar hoşbulduk kuzular
Ama keyfim çok kaçtı ya. Uzun bir aradan sonra geyiğin dibine vurmaya geldim. Olanlara bakın.
Ahh melodi, çenebazım benim tutamadın çeneni.
Eğer burayı okuyorsan lütfen tekrar aramıza dön. Seni şimdiden özledik

Neden çenesini tutacakmış ki ? Haklı olan konuşur . Yanlış olan sussun .

Elim klavyeye bir gidiyor , bir geri geri geliyor...Uzun zamandır bu şekilde yazdıklarımı silip silip bakmamıştım ekrana.

Şuan için yazmakta istemiyorum galiba hiçbirşey.

Melodi ile telefonda konuştum biraz önce.

Üyelik iptali talebi olmamış , sadece gidişatın zaten buraya varacağı baştan belli olan bir konuda .....neyse ;

Yazmak istediklerimi yazamadığım zamanlarda sevmiyorum kendimi , korkaklık mı bu ? Asla değil.....

Strateji zamanı.Sakin düşüneceğim sadece.

Oyuna geldi canım.
Hemde hiç beklemediğim birinden

Gerçekleri oyun gibi algılayıp yansıtanlar olabilir .

Ama sabahtan akşama kadar gördük oradaki tüm yazılanları .

Beynimin içi patlıyor sinirden üzüntüden öfkeden .

Neyse ya

Melo bir tane ! Anladınız mı bir tane !

ebumm hosgeldın kızz cok korktum bir an hadi çıkıyorum siimdi bulasıgı da koydum mucuk

Ama geri dönüşünü beklesinler bunu yapanlar. Sanmayın ki yutarız! En az sizin kadar bizde oyunu kurarız!

bir iki işte geldi karya
üç dört hemen neler oldu öt
beş altı kaçamazsın aşağı yukarı
yedi sekiz bu mudur yani olan biteniniz
dokuz on artık hüzüne son

nihahhahahahhahahahha karya geldi : ))))
noluyo lan burda

Sabahtan beri birşeyler olmuş belli, anlamaya çalışıyorum, umarım herşey düzelir...

Seramikmozaik sorduğum sorunun cevabını göremedim.

Benim dost sanıpta dost olmayanlarım kim onu isim olarak sadece yaz. Başka açıklama beklemiyorum attığın mesaj yorumlamaya açık değildi.

Kendin pasif olduğun için surrender den yollayabilirsin cevabını.

Dürüstlük gazellerini sayfa sayfa okuduk bugün yazdığınızı yapabiliyormusunuz görmek istiyorum. Öyle zan altında bıraktırmam ben kimseyi!

Özel mesajlada cevap yollatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…