Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay adet olmadim lekelenme geldi ayin 20 sinde bu grafik 21 marttan itibaren. Yani lekelenmeden bi gun sonra basladim sanirtm benim leke dediklerim adet olarak sayiliyordu cunku hamile falan degilim 5 gundür falan atesim ayni cikiyor sizde ben bir sonraki aya gecmismiyimdir artik gecenki gibi atesim 36 nin altinda cikmiyor. Bu ay yüksek gidiyorum bakalim

Eklentiler

• chart_maker_pro_1649064134025.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 44
ZeyElif merhaba canım, ben pek iyi sayılmam, ağır bir sinüzit geçiriyorum

F Flowers001 maalesef hiçbir fikrim yok canım, yerinde olsam doktora giderdim ama sen gitmek istemiyordun sanırım. Belki gerçekten bu ay adet olmadın, benim de başıma iki defa geldi.

Ay çok grçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin

Gecmis olsun canim oncelikle. Yok dahada gitmem doktora zaten bu ayin sonunda raporum cikacak bakalim atesle kontrol edicem ateste dusüs ve yukselis olursa degerlendiririm. Buyuk ihtimal adetti o bakalim hayirlisi artik

Ates olcmeye devam ediyormusun peki
Yok koronadan sonra bıraktım nasılsa düzgün değerlendiremedik bu sefer birşey olmamıştır bi sonraki adetimi beklerim dedim ama gelen giden de yok iğneden 14 gün sonra kesin adet olunuyorsa dün olmam gerekirdi olmadım. Uygulamaya göre de 6 nisan diyor.vücudum ise çok başka konuşuyor arada kasık sancıları ve beyaz akıntı geliyor

Coronami oldunuz zamanlamada iyi denk gelmemis gecmis olsun canim beyaz akinti adete doner normalde bklm donmezse bi kan verirsin

Coronami oldunuz zamanlamada iyi denk gelmemis gecmis olsun canim beyaz akinti adete doner normalde bklm donmezse bi kan verirsin
Evet burdan da yazmış olmalıyım ama hatırlamıyorum. Tam çatlatma iğnesi oldum o hafta full değerlendirmem lazımken eşimle ben korona olduk ateşler içinde

Merhabaaa hala 36.5 cikiyo sabahlari saskinim valla aksam olcmemizin bi onemi var mi peki onu sorucaktim yine bi bakiyorum aksam da 36.9 37 falan cikiyo bunun bi onemi yok sanirim

Evet burdan da yazmış olmalıyım ama hatırlamıyorum. Tam çatlatma iğnesi oldum o hafta full değerlendirmem lazımken eşimle ben korona olduk ateşler içinde
Ay valla hatirlamadim bende kafam oyle dolu ki bu ara sans iste cidden olmicak ya biyerden mana geliyo buluyo benim asilamalarimda hep ters gunlere denk gelmisti olmamasi icin hersey oluyordu bakalim tüpte ne olacak ayrica bugun atesim ilk defa yuksek cikti. 36.6 sasirdim derken aksamina kahve lekeler gine geldi ins bukez adet olurum normalde ates dusukken adet olurdum bu ay cidden atesim bile oyun oynuyor bana

Bir gün olacak kızlar inanıyorumm, inşaallahh bugün kesin kesin test alıp yarın sabah yapacağım ve negatifi göreceğim üstüne de adet olacağıma eminm size hep öyle olur mu bilmem de bende hiç aksi olmadı ne zaman test alıp yaptıysam adet oldum

Bu ay haric evet hep banada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…