- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Gebelik oluştu veya oluşmadı, yumurlama sonrası ateş yükselir ve adet tarihine kadar inmez. Derece değerleri individualdır, bu yüzden her gün ateşinizi ölçüp not etmelisiniz.Hanımlar yumurtlama olduktan sonra eger gebelik oluştuysa ateş kaç aralığında olmalı? Düşmeli mi artmalı mı?
Gunaydin canim iyiyiz sen nasılsın test yaptin mi :)Günaydın kızlar nasılsınız
Çok şükür iyiyim Ramazan telaşındayımGunaydin canim iyiyiz sen nasılsın test yaptin mi :)
Ay çok grçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsinZeyElif merhaba canım, ben pek iyi sayılmam, ağır bir sinüzit geçiriyorum
F Flowers001 maalesef hiçbir fikrim yok canım, yerinde olsam doktora giderdim ama sen gitmek istemiyordun sanırım. Belki gerçekten bu ay adet olmadın, benim de başıma iki defa geldi.
Gecmis olsun canim oncelikle. Yok dahada gitmem doktora zaten bu ayin sonunda raporum cikacak bakalim atesle kontrol edicem ateste dusüs ve yukselis olursa degerlendiririm. Buyuk ihtimal adetti o bakalim hayirlisi artikZeyElif merhaba canım, ben pek iyi sayılmam, ağır bir sinüzit geçiriyorum
F Flowers001 maalesef hiçbir fikrim yok canım, yerinde olsam doktora giderdim ama sen gitmek istemiyordun sanırım. Belki gerçekten bu ay adet olmadın, benim de başıma iki defa geldi.
Ates olcmeye devam ediyormusun pekiÇok şükür iyiyim Ramazan telaşındayımtest yapamadım henüz ya bu haftayı da atlatayım öyle yapayım dedim
Yok koronadan sonra bıraktım nasılsa düzgün değerlendiremedik bu sefer birşey olmamıştır bi sonraki adetimi beklerim dedim ama gelen giden de yokAtes olcmeye devam ediyormusun peki
Coronami oldunuz zamanlamada iyi denk gelmemisYok koronadan sonra bıraktım nasılsa düzgün değerlendiremedik bu sefer birşey olmamıştır bi sonraki adetimi beklerim dedim ama gelen giden de yokiğneden 14 gün sonra kesin adet olunuyorsa dün olmam gerekirdi olmadım. Uygulamaya göre de 6 nisan diyor.vücudum ise çok başka konuşuyor arada kasık sancıları ve beyaz akıntı geliyor
Evet burdan da yazmış olmalıyım ama hatırlamıyorum. Tam çatlatma iğnesi oldum o hafta full değerlendirmem lazımken eşimle ben korona olduk ateşler içindeCoronami oldunuz zamanlamada iyi denk gelmemisgecmis olsun canim beyaz akinti adete doner normalde bklm donmezse bi kan verirsin
Hayır, vakit geçtikçe zaten ateş artar. O bir anlam ifade etmiyorMerhabaaa hala 36.5 cikiyo sabahlari saskinim vallaaksam olcmemizin bi onemi var mi peki onu sorucaktim yine bi bakiyorum aksam da 36.9 37 falan cikiyo bunun bi onemi yok sanirim
TamamdirHayır, vakit geçtikçe zaten ateş artar. O bir anlam ifade etmiyor
Ay valla hatirlamadim bende kafam oyle dolu ki bu araEvet burdan da yazmış olmalıyım ama hatırlamıyorum. Tam çatlatma iğnesi oldum o hafta full değerlendirmem lazımken eşimle ben korona olduk ateşler içinde
Ben test yaptım negatif canım. Zaten grip ve sinüzit olduğum için hamilelikte yasak olan bir iki ilaç kullanmıştım bilmeden, hayır oldu yaniP pe-si-mist canim sende durumlar nasil martin 7simiydi sanki regl gunun belirtilerin varmi
Bu ay haric evet hep banada oluyorBir gün olacak kızlar inanıyorumm, inşaallahhbugün kesin kesin test alıp yarın sabah yapacağım ve negatifi göreceğim üstüne de adet olacağıma eminm size hep öyle olur mu bilmem de bende hiç aksi olmadı ne zaman test alıp yaptıysam adet oldum