Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adet döngüm böyle gecikiyor sebepsiz yere uzuyor vs. Yumurta tembelliğindenmiş ya da yumurtlamaamam işte🤷‍♀️
Valla benim olmuyor ya ben adet olurum mesela derim su gun diger ay adetim gelcek o gun kesin gelir sasirtmaz beni bi ay onceden bilirim genelde anlamadim bu ay ya kist var buyuk bisey yada mevsimsel gecisten dolayi. Yani bu bende her ay olmaz iki sene once olmustu bi 12 kadar gecikmisti doktora gittim kist var dedi ertesi gun adet oldum buda o tarz bisey olcak galiba 🤣 bundaki tek fark lekelenme gördüm oda kafami kurcaldi umarim kistim düsmustur ne diyim 🤣 iyi yönden dusünmeye calisiyorum oldugundlca 🤷🤣

Bende hamile kalmadan önce 3 4 ay ateş takibi yaptım hamile kaldığım ay ateş ölçme + ovulasyon denedim . Diğer aylar regl günümde ateş düşüyordu diyordum bugün regl olacağım hamile kaldığım ay yüksek gitti hep ateş anladım hamile olduğumu . Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah 🤲🌸
Ne güzel maşallah, ateş takibi gebelik testi gibi iş görebiliyor 🤭

Amin, Allah razı olsun 🤲🏻🌸

Valla benim olmuyor ya ben adet olurum mesela derim su gun diger ay adetim gelcek o gun kesin gelir sasirtmaz beni bi ay onceden bilirim genelde anlamadim bu ay ya kist var buyuk bisey yada mevsimsel gecisten dolayi. Yani bu bende her ay olmaz iki sene once olmustu bi 12 kadar gecikmisti doktora gittim kist var dedi ertesi gun adet oldum buda o tarz bisey olcak galiba 🤣 bundaki tek fark lekelenme gördüm oda kafami kurcaldi umarim kistim düsmustur ne diyim 🤣 iyi yönden dusünmeye calisiyorum oldugundlca 🤷🤣
Anam ne güzel bir düzen maşallah. Ben kilo verince öyle oluyorum 5 kilo verdim biraz rahat ettim düzen konusunda. İnşallah kistin yoktur kuzum

Kızlar çatlatma iğnesi sonrası ilişki olmadı ama öncesinde olanlar için gebelik testi yapsam mk ki 😁

Nisanın ilk beya 2.haftası sanırım. İğneye göre 14 gün hesaplarsam 3 nisan oluyor. Birde direkt kan veririm idrarla uğraşamıcam😪

Nisanın ilk beya 2.haftası sanırım. İğneye göre 14 gün hesaplarsam 3 nisan oluyor. Birde direkt kan veririm idrarla uğraşamıcam😪
Varsa şimdi ikisinde de çıkar, ama erken gebelik testi olmalı. 3 nisanı bekleyecek misin? Belirtilerin var mı? Çok heyecanlı 😍

Varsa şimdi ikisinde de çıkar, ama erken gebelik testi olmalı. 3 nisanı bekleyecek misin? Belirtilerin var mı? Çok heyecanlı 😍
Kan verme mi diyorsun. Erken gebelik testine o kadar verceğime kan veririmdiye düşündüm. Belrtm yok ya arada kasık sancısı

Yumurtlama günü ateşin genelde en düşük olduğu gündür ve ertesi gün ateş fırlar. Yani 10. Gün yumurtlama gibi görünüyor ama emin değilim, 12. Gün ateşin çok fazla düşmüş. Değerlerine göre yumurtlamadan sonra ateşin en fazla 36,5e düşebilir.
Selaaam haber vereyim dedim ayni dedigin gibi ilerliyo 36.5 altina dusmedi atesim sasirdim baya 😁

1.gun 38
2.gun 37.6
3.gun 36.6
4.gun 36.5
5.gun 36.5
6.gun 36.4
7.gun 36.4
8.gun 36.5
9.gun 36.3
10.gun 36.3
11.gun 37.4
12.gun 36.2
13.gun 36
14.gun 36.3
15.gun 36.5
16.gun 36.5
17.gun
18.gun
19.gun
20.gun
21.gun
22.gun
23.gun
24.gun
25.gun
26.gun

Evet her gün değerlerini at istersen
Attim asagiya duzenlerim gun gun. 11.gunden sonra yine dususe gecmisti ama yolculuk yaptim 8 saat kadar asiri yorgundum nasil uyudum nasil kalktim bilmiyorum bence onunla baglantili bakalim bu ay ilk defa yapiyorum insallah duzenli bi takvim haline gelir de neler oluyo anlarim 😊

X