- 2 Ocak 2022
- 2.916
- 4.307
-
- Konu Sahibi pe-si-mist
Merhaba canım, hoşgeldin. 11. Gün ne oldu öyle? Geç mi ölçtün? Veya o gece nasıl uyudun? Yumurtlama 10. Gün derdim ama 12. Gün ateşin yine düşmüş. En iyisi ölçmeye ve değerlendirmeye devam. Bir kaç güne yumurtlama günü anlaşılır.Merak ettim bende denemeye basladim suan takvime gore yumurtlama gunumde olmam lazim boyle ilerliyo benim ates tablosu ne diyosunuz neler oluyo simdisat 17Mart / bat 12 Nisan 26 gun regl dongum 1 gun oynar en fazla luteal faz fix 14 gun benim gordugum kadariyla senelerdir takvim tutuyorum. 6 gun adetle geciyo 6 gun yumurtlamaya hazirlik ve yumurtlama kalan 14te bitmek bilmeyen bekleme donemi
Regl basladigi gun 38
2. 37.6
3. 36.6
4. 36.5
5. 36.5
6. 36.4
7. 36.4
8. 36.5
9. 36.3
10. 36.2
11. 37.4
12. 36.2
Son durum bu 12.gunumdeyim suan.
Yumurtlama günü ateşin genelde en düşük olduğu gündür ve ertesi gün ateş fırlar. Yani 10. Gün yumurtlama gibi görünüyor ama emin değilim, 12. Gün ateşin çok fazla düşmüş. Değerlerine göre yumurtlamadan sonra ateşin en fazla 36,5e düşebilir.En dusuk 36.2 gormusum simdiye kadar yumurtlama gunu oncesi o gun sanirim. Sonraki gun yukselmis 37.4e oda yumurtlama gunu galiba dogru mudur?
HosbulduumMerhaba canım, hoşgeldin. 11. Gün ne oldu öyle? Geç mi ölçtün? Veya o gece nasıl uyudun? Yumurtlama 10. Gün derdim ama 12. Gün ateşim yine düşmüş. En iyisi ölçmeye ve değerlendirmeye devam. Bir kaç güne yumurtlama günü anlaşılır.
Yaa guzel bilgi oldu bu cok tesekkur ederim 36.5 +1-1 takip edicemYumurtlama günü ateşin genelde en düşük olduğu gündür ve ertesi gün ateş fırlar. Yani 10. Gün yumurtlama gibi görünüyor ama emin değilim, 12. Gün ateşin çok fazla düşmüş. Değerlerine göre yumurtlamadan sonra ateşin en fazla 36,5e düşebilir.
Anladım, üşümek de terlemek de etkiliyor maalesef. Akıntın nasıldı son günler? Ben de akıntımdan anlıyor olsam da ateş takibi bağımlılık yaptıHosbulduumValla esim surekli ustumu aciyo su ara o yuzden cok guvenilir mi benim tablo suan bilmiyorum ama klasik uyaninca yataktan cikmadan olctum hep Usuyerek uyaniyorum surekli ama gece kacta oluyo o ustumu ortunce daha ne kadar uyuyorum bilmiyorum valla. Genelde yumurtlama gunu agrim oluyo akintimdan anliyorum daha cok ama ates olcme isini sevdim sadece yumurtlama degil dongu hakkinda cok bilgi veriyo gordugum kadariyla. Simdiye kadar pespese 3 gun degerlendirdik belki bugunude degerlendiririz sonra esim 20 gun kadar yanimda olmicak zaten normalde gunu secmeye calisirim ama suan tamamen serbest atis
Bende de oyle olcak galibaAnladım, üşümek de terlemek de etkiliyor maalesef. Akıntın nasıldı son günler? Ben de akıntımdan anlıyor olsam da ateş takibi bağımlılık yaptıbugün de değerlendirirseniz fazlasıyla yeterli bence.
Evet yumurtlamadan önceki 6 değerin en yükseğini baz alıyorsun, bu da sende 36,5Yaa guzel bilgi oldu bu cok tesekkur ederim 36.5 +1-1 takip edicem
Ben de bu ay ramazan'dan dolayı çok üstünde durmam diye düşündümBende de oyle olcak galibaHenuz normalde fark ettigim akintimi ayirt edemedim ama genelde iliski oldugunda akintimi gozden kacirabiliyorum. Ama bugun baslar gibime geliyo. Yani bu ay ustune dusmedigim icin beklentim yok ama nasip bu Allah ol dedikten sonra Ates takibi yapmak icin ideal donem dedim hem esim gidicek hem ramazan geldi cocuk telasini bi nebze unuttum falan
Aynen oyle vallaBen de bu ay ramazan'dan dolayı çok üstünde durmam diye düşündüm
1,5 seneAynen oyle valla. Ne kadardir bebek dusunuyosunuz?
Asagi yukari ayni benimde bi defa kimyasal gebelik yasadim birkac ay once onun disinda bekliyorum hala ♥ Insallah ramazan ayi nasipleriyle nimetleriyle gelsin hepimize1,5 senesiz?
Geçmiş olsun canımAsagi yukari ayni benimde bi defa kimyasal gebelik yasadim birkac ay once onun disinda bekliyorum hala ♥ Insallah ramazan ayi nasipleriyle nimetleriyle gelsin hepimize
Aslında ikinci faz belirgin değil, ikinci faz dereceleri çok düşük. Hiç yumurtlama olmadı da o yüzden mi gecikiyorsun acaba? Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım?Ben hala adet olmadım döngüm 39 gün oldu normalde 32-33 gunsuan adete gore hesaplarsam 5_6 günlük gecikmem var bu grafikte burda dursun 20-21-22 mart minik minik lekelenmelerim oldu acaba yumurtlama leklenmesimiydi bu cunku sanki grafige gore 2. Faza gectim gibi
Bu aralar doktorla ugrasmak istemiyorum aslinda ama. Gecikmem 12 gunu gecerse gidicem mecbur. Ozmana kadar adet olmazsam eger BakalimAslında ikinci faz belirgin değil, ikinci faz dereceleri çok düşük. Hiç yumurtlama olmadı da o yüzden mi gecikiyorsun acaba? Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım?
Anladım canım, umarım daha da gecikmez de yeni döngün başlar bir an önceBu aralar doktorla ugrasmak istemiyorum aslinda ama. Gecikmem 12 gunu gecerse gidicem mecbur. Ozmana kadar adet olmazsam eger Bakalim
Umarım oyle olurAnladım canım, umarım daha da gecikmez de yeni döngün başlar bir an önce
Benimde adet döngüm böyle gecikiyor sebepsiz yere uzuyor vs. Yumurta tembelliğindenmiş ya da yumurtlamaamam işteUmarım oyle olur