Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ..............................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok ...............................................10:00_36.6

kızlar yumurtlamışmıyım :44:

[font=segoe uı]üzülme der mevalana ve devam eder[/font]
[font=segoe uı] kaybettiğin her şey başka surette geri döner[/font]
[font=segoe uı],bir yanda korku bir yanda ümidin varsa iki kanatlı olursun[/font]
[font=segoe uı] tek kanatla uçulmaz zaten [/font]
[font=segoe uı]sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil tozu almaktır[/font]
[font=segoe uı]allah sana sıkıntı vermekle tozunu kirini alır niye kederlenirsin[/font]
[font=segoe uı]taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz,[/font]
[font=segoe uı]y[/font][font=segoe uı]üzük olmak dileyen ezilmeyi ve yontulmayı göze almalıdır[/font]

cok güzel yaa bizi anlatıyor sanki...

ayy juliacım sağlıcakla doğsunlar inşallah dıkkat et bol bol dinlen bızede dua et cnm
kıloları nasıldı belkı küvezede gerek kalmaz inşallhah canım hem kalsa bıle sağlıklı olduktan sonra oda önemli değil
rabbım yar ve yardımcın olsun canımm bı avazda kurtarsın:)))))
kıslar sızdrn nbr ben pek girmıorum bebek fıkrınden uzaklaşayım dıyeküçük bı kıstım kalmıs donmusalrı tarnsfer ettırecektık cok pımpırıklenıo dr aslında ösrojen artmamıssa yapılabılırmıs ama rıske atmadı dr bende doğum kont.hapı kullanıorm bu ay kafam rahat :)))
dınlensın yumurtalıklarım rahmım değilmi ama:))))))

her şey gönlüne göre olsun fıstık...

her şey gönlüne göre olsun fıstık...

ayy durusahcım snele bende bı gudubetlık var annem bıdaha hasyaneye gıderken bı abdestlenıp gıdecem kıs pişmiş tavuğun basına gelmıo valla yasadıklarımız agustostan berı transfer ettıremedım bı sen napıosun?

aynen dediğin gibi canım benim...başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir belki...ben hala kanda hcg hormonuyla dolaşıyorum....sıfırlanmadı gitti bir türlü..tüp bebek işinede yarı yıl tatilinde başlasakmı diyoruz...ama şişkinliklerimide daha yeni attım...bilmiyorum..maşallah senin yumurtaların döllenmişte dondurmuşsunuz bile...bende hiç döllenme olmadı...6 yumurtanın hepside fiyasko...rabbim hayırlısını versin her zaman inş...

umutcum hoşgeldin hayatım nasılsın
anlaşılan hala beklemedesin.
bizlerinde durumu malum hala beklemedeyiz
kızz bu arada adama vitaminleri içire içire durumu azcık kurtardım :))
sadece harekette sorun kaldı

ahh canım sorma işte benım aşılamyla başlandı 16 yumurta olustu tupe geçildi sonra benım yumurtalar bu guzel kendılığınden catladı çatlamasın dıye ıgne vurulmama ragmen:)bende ısrar ettım kalanalrı toplayın dıye işte okadar cıktı kalanlardan progesteronu arttığı ıcın trasferde yapmadılar oay agustosta basladık kasım oldu hala transfer etttımedım:)
senınde işin zor canım ama sıfırlanır bıraz sabır işte cok gusel yazmıssın aynen oyle
hiç bir olurmu sıkıntı yasayanla rahat olan dıo aynı zamanda sadece sabır iştee hayırlısı olsun canım hakımızda
umutcum hoşgeldin hayatım nasılsın
anlaşılan hala beklemedesin.
bizlerinde durumu malum hala beklemedeyiz
kızz bu arada adama vitaminleri içire içire durumu azcık kurtardım :))
sadece harekette sorun kaldı

hoşbulduk canımm valla sorma yılan hıkayesıne döndü ama bı hayır vardır yaa bayrama denk gelıcekti yapsaydık aynı zamanda asılamada yapılacaktı belkı teknısyenlr olacaktı sadece vardır elbette bı hayır canım
iyi iyi canım yaa hadı keçiboynuzu en cok etkılı olan bızde o oldu..hayırlısı bakalım canımm bızdede morfoloji %7 hareket hzılı0ılerı yavas %60 sayı 10 mılyon ıdare eder ama harekette sıkıntı var ılerı yavaslrda ıs yapar dıo dr ama bakalım hayırlısı olsun canımm

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ..............................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .............................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü....................... ............................................ ...,7:00_36.4

kızlar kaç gündür ölcümlerimi yolluyom hiç yorumlamıyorsunuz

19.günün öncesi yokmu ? burada yazan ölçümlere göre malesef bişey yok ve düzensiz ateş ölçmüşsün hergün aynı saatte ölçmen gerekiyor

2f9770 Ovulation Charts

KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluJ
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluJ
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluJ
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz
11.gün…36.4---29ekim---verimsiz
12.gün…36.1---30ekim---verimsiz
13.gün…36.2---31ekim---yarı otluJ
14.gün…36.5---01kasım--verimsiz
15.gün…36.5---02kasım—yarı otluJ
16.gün…36.5---03kasım—otluJ
17.gün…36.5---04kasım—otluJ
18.gün…36.3---05kasım—verimsizL
19.gün…36.1---06kasım—verimsizL
20.gün…36.1---07kasım—verimsizL
21.gün…36.4---08kasım—verimsizL

Günaydın arkadaşlar....

tablon güzel maşallah inşallah hayırlı haberler alırsın

14. gün yumurtlamışsın inşallah verimli geçmiştir

günaydın yine yumurtlama yok gibi görünüyor ama ateşin yükselmeye başlamış bu da güzel

17. veya 19. gün yumurtlamışsın :44: o aralar çalıştıysan inşallah tutunmuştur

juliacığım geçmiş olsun azcık daha sabretsin fıstıklar
hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…