Teşekkürler kızlar,2 gündür NStye bağlı kolumda hiç serum çıkmadan 15 dakda bir ilaç içereke geçirdim bugün daha iyiym ,eve geleli 2 saat oldu ama her an dönmeye hazır bir şekilde beklioruz,şansızlığım doktorumun cenazesinden dolayı şehir dışını bırakın yurt dışında olmasıydı ama çok şükür bizi hiç yalnız bırakmadı sürekli telefonla takip etti.Rabbim herkese dileğini verir inş tez zamanda hepiniz bebklerinize kavuşacaksınız ,nşallah,o sancılar geldiğinde tek tek isimlerinizi saydım hiç merak etmeyin doğurmadım ama kenarından döndüm en azından :) SAkın üzülmeyin duruşah özellikle seni çok üzgün gördüm herşey olacağına variyor hiiç dert etme ,sınavımız bitmemiş demek ki öyle düşün,Ronyacım ısırtırım ben dötlerini sana ,zaten yaramazlık yapan kızlar,bende açılma su gelme kanama flaan olmadı sadece kızlar acele ediyorlar :)
2f9770 Ovulation Charts
GÜNAYDIN KIZLARRRR....
AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ BU AY YUMURTA YOK...
durucum sıkma canını vardır herşeyin hayırlı bir vakti adetine kaç gün var ki belki geç yumurtlarsın belli mi olur hakkında hayırlısı olmazsa da inşallah bi dahaki ay stres yapmak yok
Ben zaten geçen hafta başında erken doğum riskine karşı iğnelerimi yaptırmıştım o yüzden içimiz rahat,normalde doktorum 3 -4 hafta sonra doğum olabilir demişti sezeryan yani,ama bu gidişle 10 gün içinde olacak gibi tabi bir aksilik olmazsa.
Ben zaten geçen hafta başında erken doğum riskine karşı iğnelerimi yaptırmıştım o yüzden içimiz rahat,normalde doktorum 3 -4 hafta sonra doğum olabilir demişti sezeryan yani,ama bu gidişle 10 gün içinde olacak gibi tabi bir aksilik olmazsa.
2f9770 Ovulation Charts
GÜNAYDIN KIZLARRRR....
AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ BU AY YUMURTA YOK...
KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluJ
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluJ
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluJ
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz
11.gün…36.4---29ekim---verimsiz
12.gün…36.1---30ekim---verimsiz
13.gün…36.2---31ekim---yarı otluJ
14.gün…36.5---01kasım--verimsiz
15.gün…36.5---02kasım—yarı otluJ
16.gün…36.5---03kasım—otluJ
17.gün…36.5---04kasım—otluJ
18.gün…36.3---05kasım--verimsiz
19.gün…36.1---06kasım--verimsiz
20.gün…36.1---07kasım--verimsiz
bende de yok durucum
yumurtasız kadınlar kulubü kuralım bizde:))))Bendede yok yumurtlamayanlar cogaldi(((
yumurtasız kadınlar kulubü kuralım bizde:))))
aman boşver bu sefer negatif enerjiyi temelli çekriz üzerimize :))))