Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:nazar: Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) :nazar: ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt :KK31: ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı :KK54: .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik :KK31: ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı :KK54: .......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik :KK31: ..............................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok :KK54: .............................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü....................... :KK31: ............................................ ...,7:00_36.4

kızlar kaç gündür ölcümlerimi yolluyom hiç yorumlamıyorsunuz :KK59:

ateşini ölçmeye geç başladığın için yorum yapamıyoruz öncesini bilmiyoruz çünkü ama ateşin sabit gibi normalde kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün kaldı adetine?

umutcum hoşgeldin hayatım nasılsın
anlaşılan hala beklemedesin.
bizlerinde durumu malum hala beklemedeyiz
kızz bu arada adama vitaminleri içire içire durumu azcık kurtardım :))
sadece harekette sorun kaldı

hadi bakalım keçi boynuzu kürü de içir sabah akşam o da işe yarar belki inşallah yakın zamanda senden de güzel haberleri alırız:KK49::KK19:

taf demek 14.gün yumurtlamışım çalıştım hemde çok:)) eşimde dün diyorki bu gece çalışmayacak mıyız bende yok dedim.bu gece mola:))

Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum fakat şu ateş ölçerek yumurtlama günlerini tespit etmeyi anlamadım.

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz :KK36:
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz :KK36:
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz :KK36:
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
30368d Ovulation Charts

:63: :63: :97:

Son düzenleme:
1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz :KK36:
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz :KK36:
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz :KK36:
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
30368d Ovulation Charts

:63: :63: :97:
yumurtlama yakın desene

Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum fakat şu ateş ölçerek yumurtlama günlerini tespit etmeyi anlamadım.

her sabah aynı saatte (saat 6-8 arası)yataktan kalkmadan dijital ateş ölçer ile dil altından ölçüm yapıyoruz. ateşin normal seyrinden 2-3 derece artış olursa yumurtan çatlamış demektir.. bu ateşin yükselmesinden önce ateş hafif düşüş yaşıyor işte o zamanı tespit edip ilişkinin olması gerekiyor yoksa ateş yükseldiğinde ilişki yaşanmamışsa o ayki yumurtayı kaçırmış oluyoruz..

yumurtlama yakın desene

yakınmı bilmiyorum durucum 13.günde de yarı otluydu ertesi gün otlar kurudu :KK1:
nasılsın durucum bugünlerde sende benimki melankolisin.. bende çok bunaldım valla.. Allah sabır versin bize canım yaaa.. her tarafım bebek dolu hergün bi ima :KK43: ablamın bebeği 7 aylık görümcemin 3 aylık hala kızının 1 aylık :KK43: komşu kızının 5 aylık :KK43:

yakınmı bilmiyorum durucum 13.günde de yarı otluydu ertesi gün otlar kurudu :KK1:
nasılsın durucum bugünlerde sende benimki melankolisin.. bende çok bunaldım valla.. Allah sabır versin bize canım yaaa.. her tarafım bebek dolu hergün bi ima :KK43: ablamın bebeği 7 aylık görümcemin 3 aylık hala kızının 1 aylık :KK43: komşu kızının 5 aylık :KK43:
üzülme canım allah bu sabrının mükafatını verecektir...inşallah ...bende de ateş yükseldi bugün biraz ama otlar yok...rahim muayenesi yaptım ilk kez rahim yukarıda ve yumuşak...dünde parmağıma azcık uzayan akıntı geldi...hiç bilmiyorum yarın ne olur...yarın doktora gideceğim zaten...

üzülme canım allah bu sabrının mükafatını verecektir...inşallah ...bende de ateş yükseldi bugün biraz ama otlar yok...rahim muayenesi yaptım ilk kez rahim yukarıda ve yumuşak...dünde parmağıma azcık uzayan akıntı geldi...hiç bilmiyorum yarın ne olur...yarın doktora gideceğim zaten...

inşallah durucum..inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişlerimiz olur :KK5:

ateşini ölçmeye geç başladığın için yorum yapamıyoruz öncesini bilmiyoruz çünkü ama ateşin sabit gibi normalde kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün kaldı adetine?

35 günde adet oluyorum 10 gün kaldı adetime :KK59:

19.günün öncesi yokmu ? burada yazan ölçümlere göre malesef bişey yok ve düzensiz ateş ölçmüşsün hergün aynı saatte ölçmen gerekiyor

yok canım ben geç başladım düzenli 7 de ölcüm yapıyorum ben bir kere 10 da ölçtüm :44:

ya kızlar parmak muayenesi gusül gerektirir mi???

bunu bende merak ediyorum sonuçta kendi parmagımız ama gerektirir gibime geliyor şüpheye düşerse gusul gerektiriyorya ondan sebep bide rahim yumuşaklıgını nasıl anlıcaz bende öle hiç yokma cekmedimde yumuşmı sertmi içi hiç bilmiyorum parmagımı soktugumda neresinin yumuşak olması gerekiyor bunları bilmiyorum ben biraz acık konuştum galiba :KK17::KK5:

bunu bende merak ediyorum sonuçta kendi parmagımız ama gerektirir gibime geliyor şüpheye düşerse gusul gerektiriyorya ondan sebep bide rahim yumuşaklıgını nasıl anlıcaz bende öle hiç yokma cekmedimde yumuşmı sertmi içi hiç bilmiyorum parmagımı soktugumda neresinin yumuşak olması gerekiyor bunları bilmiyorum ben biraz acık konuştum galiba :KK17::KK5:
canım parmağın içeri girdiğinde tıpkı burun ucu gibi sert bişey gelecek...ama aynı burun ucu...o gelirse hamile kalmak için elverişsiz bir dönemdesin yada adet olacaksın...o burun ucuna dokunamazsan yada dokunduğun zaman yumuşaksa ya yumurtlama gerçekleşecek yada hamilesin...

dün bir yerde okudum gerektirmez diyo...valla bende ona dayanarak muayene yapıyorum...ama doktor muayenesine gittiğin zamanda gusül gerekmiyo...

kızlar bence julia doğurdu hiç ses yok
bu cadılar dayanamadı geldi galiba :81:

Bugune kadar bilinen tum erken hamilelik (gebelik) belirtileri basligi altinda Gebelik ve Annelik Forumunda yer alan uyeler bir baslik olusturmuslar ve burda tum forum uyelerinin soyledikleri hamilelik (gebelik) belirtileri birlestirilerek bir liste olusurulmus. Eger sizde hamilelik (gebelik) belirtileri neler merak ediyorsaniz en onemlisi hamilemisiniz? diye merak ediyor ve belirtileri arastiriyorsaniz asagidaki hamilelik (gebelik) belirtileri listesi size tum belirtileri sunmakta, bakin bakalim sizde hangileri gorulmekte?
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması