- 10 Temmuz 2009
- 667
- 5
Teşekkürler kızlar,2 gündür NStye bağlı kolumda hiç serum çıkmadan 15 dakda bir ilaç içereke geçirdim bugün daha iyiym ,eve geleli 2 saat oldu ama her an dönmeye hazır bir şekilde beklioruz,şansızlığım doktorumun cenazesinden dolayı şehir dışını bırakın yurt dışında olmasıydı ama çok şükür bizi hiç yalnız bırakmadı sürekli telefonla takip etti.Rabbim herkese dileğini verir inş tez zamanda hepiniz bebklerinize kavuşacaksınız ,nşallah,o sancılar geldiğinde tek tek isimlerinizi saydım hiç merak etmeyin doğurmadım ama kenarından döndüm en azından :) SAkın üzülmeyin duruşah özellikle seni çok üzgün gördüm herşey olacağına variyor hiiç dert etme ,sınavımız bitmemiş demek ki öyle düşün,Ronyacım ısırtırım ben dötlerini sana ,zaten yaramazlık yapan kızlar,bende açılma su gelme kanama flaan olmadı sadece kızlar acele ediyorlar :)
geçmiş olsun juliacım...inşallah ikizlerin zamanını doldurup yanına gelirler...bol bol dinlen cnm..bende kaç gündür yoksun, merak etmiştim..
benim de bugün dr randevum vardı,ve dr um sağlıklı bir bayan olduğumu ikinci bir gebeliğe engel görünmediğini söyledi..hatta yumurtladığımı bile gördü usg de! bir dizi tahlil istedi, onları yaptıracağım, (kan ve idrar tahlilleri) nasıl rahatladım anlatamam...
316977 Ovulation Charts