Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım
2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı.................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı.......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik..............................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok.............................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü................................................................... ...,7:00_36.4
kızlar kaç gündür ölcümlerimi yolluyom hiç yorumlamıyorsunuz
umutcum hoşgeldin hayatım nasılsın
anlaşılan hala beklemedesin.
bizlerinde durumu malum hala beklemedeyiz
kızz bu arada adama vitaminleri içire içire durumu azcık kurtardım :))
sadece harekette sorun kaldı
yumurtlama yakın desene1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
30368d Ovulation Charts
:97:
Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum fakat şu ateş ölçerek yumurtlama günlerini tespit etmeyi anlamadım.
yumurtlama yakın desene
üzülme canım allah bu sabrının mükafatını verecektir...inşallah ...bende de ateş yükseldi bugün biraz ama otlar yok...rahim muayenesi yaptım ilk kez rahim yukarıda ve yumuşak...dünde parmağıma azcık uzayan akıntı geldi...hiç bilmiyorum yarın ne olur...yarın doktora gideceğim zaten...yakınmı bilmiyorum durucum 13.günde de yarı otluydu ertesi gün otlar kurudu
nasılsın durucum bugünlerde sende benimki melankolisin.. bende çok bunaldım valla.. Allah sabır versin bize canım yaaa.. her tarafım bebek dolu hergün bi imaablamın bebeği 7 aylık görümcemin 3 aylık hala kızının 1 aylık komşu kızının 5 aylık
üzülme canım allah bu sabrının mükafatını verecektir...inşallah ...bende de ateş yükseldi bugün biraz ama otlar yok...rahim muayenesi yaptım ilk kez rahim yukarıda ve yumuşak...dünde parmağıma azcık uzayan akıntı geldi...hiç bilmiyorum yarın ne olur...yarın doktora gideceğim zaten...
inşallah...tüm dileyenlere versin rabbiminşallah durucum..inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişlerimiz olur
ateşini ölçmeye geç başladığın için yorum yapamıyoruz öncesini bilmiyoruz çünkü ama ateşin sabit gibi normalde kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün kaldı adetine?
19.günün öncesi yokmu ? burada yazan ölçümlere göre malesef bişey yok ve düzensiz ateş ölçmüşsün hergün aynı saatte ölçmen gerekiyor
ya kızlar parmak muayenesi gusül gerektirir mi???
canım parmağın içeri girdiğinde tıpkı burun ucu gibi sert bişey gelecek...ama aynı burun ucu...o gelirse hamile kalmak için elverişsiz bir dönemdesin yada adet olacaksın...o burun ucuna dokunamazsan yada dokunduğun zaman yumuşaksa ya yumurtlama gerçekleşecek yada hamilesin...bunu bende merak ediyorum sonuçta kendi parmagımız ama gerektirir gibime geliyor şüpheye düşerse gusul gerektiriyorya ondan sebep bide rahim yumuşaklıgını nasıl anlıcaz bende öle hiç yokma cekmedimde yumuşmı sertmi içi hiç bilmiyorum parmagımı soktugumda neresinin yumuşak olması gerekiyor bunları bilmiyorum ben biraz acık konuştum galiba
dün bir yerde okudum gerektirmez diyo...valla bende ona dayanarak muayene yapıyorum...ama doktor muayenesine gittiğin zamanda gusül gerekmiyo...bunu bende merak ediyorum sonuçta kendi parmagımız ama gerektirir gibime geliyor şüpheye düşerse gusul gerektiriyorya ondan sebep bide rahim yumuşaklıgını nasıl anlıcaz bende öle hiç yokma cekmedimde yumuşmı sertmi içi hiç bilmiyorum parmagımı soktugumda neresinin yumuşak olması gerekiyor bunları bilmiyorum ben biraz acık konuştum galiba
ayy evet ya olabilir..bugün benimde aklıma geldikızlar bence julia doğurdu hiç ses yok
bu cadılar dayanamadı geldi galiba :81: