Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hamilelerin tablolarına baktımda hemen hemen hepsinde ovulasyonun 6.-7.-8. günlerinde vücut ısılarında belirgin bir düşüş olmuş...yerleşmede mi düşüyo bu ısı acaba????

kızlar perşembe günü ani sancılanmayla hastaneye gitik,doğum sancılarım başladı,daha 33. haftamda olduğum için durdurdular ama ben çok sancı çektim 2 gündür ,bugün daha iyiyim ,artık tamamen yatıorum gelemeyebilrim tabi ama lütfen bizim için dua edin,herkese çok teşekkürler,her sancı çektiğimde yinede sizleri tek tek saydım,normal doğurmadım demem artık :) sancısını çektik ne de olsa :)

canım allah yardımcın olsun...bu kritik günlerinde dualarında bizleride eksik etme nolur güzelim...inşallah sende sorunsuz bir şekildde alırsın minişleri kucağına...seni özleyeceğiz

ahhh canım kıyamam ben sana
dua etmezmiyiz hiç bütün dularım seninle
Allahım yardımcın olsun.o zilliler biraz daha dursun orda
yoksa onların dötünü ısırırım :90:

ahhh canım kıyamam ben sana
dua etmezmiyiz hiç bütün dularım seninle
Allahım yardımcın olsun.o zilliler biraz daha dursun orda
yoksa onların dötünü ısırırım :90:
:84::84::84:
kız allah iyiliğine versin senin...seninkinin dötünü kim ısıraacak

canım geçmiş olsun kesinlikle ciğer geliştiriçi iğne vurul bebeğin sağlığı için bol bol dinlen tekrar gecmiş olsun...

Teşekkürler kızlar,2 gündür NStye bağlı kolumda hiç serum çıkmadan 15 dakda bir ilaç içereke geçirdim bugün daha iyiym ,eve geleli 2 saat oldu ama her an dönmeye hazır bir şekilde beklioruz,şansızlığım doktorumun cenazesinden dolayı şehir dışını bırakın yurt dışında olmasıydı ama çok şükür bizi hiç yalnız bırakmadı sürekli telefonla takip etti.Rabbim herkese dileğini verir inş tez zamanda hepiniz bebklerinize kavuşacaksınız ,nşallah,o sancılar geldiğinde tek tek isimlerinizi saydım hiç merak etmeyin doğurmadım ama kenarından döndüm en azından :) SAkın üzülmeyin duruşah özellikle seni çok üzgün gördüm herşey olacağına variyor hiiç dert etme ,sınavımız bitmemiş demek ki öyle düşün,Ronyacım ısırtırım ben dötlerini sana ,zaten yaramazlık yapan kızlar,bende açılma su gelme kanama flaan olmadı sadece kızlar acele ediyorlar :)

juliacım inşallah dinlenmeyle geçer sancın sana çok dua edicez hepimiz
sen her ihtimale karşı söyle ciğer geliştirici iğne yapılsın
seninkiler heran gelebilirler diye tahmin ediyom
cadı kızlar bunlar

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ....................... Vucut Sıcaklığım
2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ................................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı ...................................... sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı .......................................... . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ..............................................7:00_36.4

1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
15 gun 36,2
16 gun 36,2
17 gun 36,3
18 gun 36,5
19 gun 36,2
20 gun 36,3
21 gun 36,4
22 gun 36,5
23 gun.36 4
24 gun 36,6
25 gun 36,6

canım büyük geçiş olsun...
bebişlerine sağlıkla kavuşman dileğiyle...
dualarım seninle,sizinle...

Dualarımız senle canım...Bol bol yat dinlen iş yapma yorma kendini...Bu cadı kızlar çok aceleci çıktılar...Peki dr. sezeryan ne zaman dedi...Daha kaç haftan var...

kızlar bişey sormuştum kimse görmemiş.şu site varya yumurtlama ateşlerimizi girdiğimiz ben sizden göredüm değerlerimi girdim.10.gün itibari ile bir tane kırmızı çizgi kesti acaba o ne demek....burayada paylaşamıyorum.msj sayım eksikmiş...

julia çok geçmiş olsun cnm..senin bebişler çok heyacalı ve hareketli olsa gerek erkenden merhaba demek istemişler ama içerde biraz daha yatsın görüş günü yakındır:))

canım o yumurtladığın günü gösteriyor...10.gün yumurtlamışsın...eğer o günlerde çalıştıysa çok iyi

Ben zaten geçen hafta başında erken doğum riskine karşı iğnelerimi yaptırmıştım o yüzden içimiz rahat,normalde doktorum 3 -4 hafta sonra doğum olabilir demişti sezeryan yani,ama bu gidişle 10 gün içinde olacak gibi tabi bir aksilik olmazsa.

çalıştım cnm 1 gün öncesi 1 gün sonrası çalıştım...tam ogun eşim nöbetteydi...işallah bu sefer tutmuştur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…