sen nerelerdesin bebiş nasıl sen nasılsın cinsiyeti neydi bebişin Allah nazarlardan saklasın sağlıklı hayırlı bebiş olsun inşallah
3 gün 4 gün kadar düşmüyor ama çok ta kesin bir yöntem değil ayrıca işi garantiye almak için sen fikfiklere devam et inşallah tez zamanda seninde göbüşün şişer:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
ayın 20 sine kadar devam etsem çalışmalara yeterlimi acaba
sorma canım ya ben daha öğrenemedim cinsiyetini :kedi: bu hafta sonu detaylı var onda öğrencem sanırım 16 haftada gittiğimde tam net göremiyorum demişti..senin kızın oluyor zeynep ismide çok güzel canımm allah sağlıkla kavuştursun meleklerimizee:Saruboceq:
cnm bence sağlama al 24.güne kadar devam et bugün 18.gündesin ya 6 güncük daha :lepi:
atesin masallahiyi gidiyor canım bugunde calıs sen :1hug: yarın atesin dahada yukselecek demekki 37 falan olur kesin bence :1hug:
bebişin hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sorma canım ya ben daha öğrenemedim cinsiyetini :kedi: bu hafta sonu detaylı var onda öğrencem sanırım 16 haftada gittiğimde tam net göremiyorum demişti..senin kızın oluyor zeynep ismide çok güzel canımm allah sağlıkla kavuştursun meleklerimizee:Saruboceq:
sağol canım benim Allah senin de gönlüne göre versin bizim kız gayet rahat sürekli açıyor dr her hafta görüyor ama senin ki kızsa maşallah iyi yetişmiş çok terbiyelikaydirigubbakcemile3
ateşli hamişler linkini verirmisiniz kızlar bi inceleyim
kizlaaaarrr bugun gebeligimin kaç hastalik oldugunu ogrenmek için kan verdim ve az once sonucu ogrendik.... laborant b-hcg nin yuksek olmadigini , yani dusuk oldugunu soyledi neden boyle soyledi acaba ? çok moralim bozuldu anlam veremedim....:1no2:
kizlaaaarrr bugun gebeligimin kaç hastalik oldugunu ogrenmek için kan verdim ve az once sonucu ogrendik.... laborant b-hcg nin yuksek olmadigini , yani dusuk oldugunu soyledi neden boyle soyledi acaba ? çok moralim bozuldu anlam veremedim....:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?