canimcim beni artik atesli hamisler bolumune ekleyebilirsin çunku bende hamiiiilllleeeeyyyiiiimmmmmm:CüvCüv::CüvCüv: :teytey:delikafaduldenalkisalkisalkishihoyyytŞeniztesekkur ederim sevgilerimle...:CüvCüv::CüvCüv:
YAAAAAAAAA ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çoooooooooook sevindim çok çok çok sewindim Allah sağlıklı olarakkucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı diğer kızların başına
canım sorun 30 yaşına girmek değilki. tatile gittim ya. çoluk çocuk kucağında çocuğuyla geziyor. ben hepsinden büyüğüm.üstelikte 2. çocuklarıyla geziyorlar. düşünün artık. sorun o canım.
YAAAAAAAAA ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çoooooooooook sevindim çok çok çok sewindim Allah sağlıklı olarakkucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı diğer kızların başına
canım sen zeynepmi koyacaksın meleğinin adını
evet canım bekarken istiyprdum ilerde kızım olursa zeynep koyacağım diye Allah nasip etti İNŞALLAH darısı hepinizin başına
canım yaaa.neden sordum biliyormusun. kızım olursa bende zeynep koyacam adını. çok seviyorum bu ismi. erkek olursada ali olacak. o yüzden. Allahım sana bağışlasın inşalah sağlıkla zeynep yeğenimi
canim benim çok tesekkure derim yaa Allah razi olsunnn aminnn insallah tez zamanda onlarda hamis olurlar bizim dualarimizla ammmiiiinnnnnnŞeniza.s.:sm_cool::dance:
canim benim çok tesekkure derim yaa Allah razi olsunnn aminnn insallah tez zamanda onlarda hamis olurlar bizim dualarimizla ammmiiiinnnnnnŞeniza.s.:sm_cool::dance:
canım seninde bebişşin hayırlı olsun bu arada.son b-hcg kaç çıktı senin kaç haftalıkmış bebiş ayyy dualarınızı esirgemeyin nolur ihtiyacımız var buna topicçe
tekrar tebrik ederim canım. şanslı velet birsürü teyzesi olcak. :dance::dance::dance:
Merhaba kızlar. Sizlere bikaç sorum olacak. Vücut ısısı ölçümü dil altından mı yapılacak? Bir de hamileleik oluşmuşsa ısı kaç derecelerde kalıyo, yüksek kalıyo sanırım ki? Bilgileriniiz paylaşırsanız sevinirim
hakikaten çok sansli masallah kizimin hiç teyzesi yoktu ben tek kizim evde 3 abim var ama simdi hem kizimin hem ikinci bebisimin dunyalar kadar teyzeleri vaaaarrrrrdelikafaduldenhihoyyyt:dance:a.s.Şeniz
kizlar bisey sorucam bu yazilarinizin altindaki degisik tarzada resimleri nasil ekliyorsunuz?? mesela bir arkadasimiz hamile bayan resmi koymus altinda haftasi ustunde ismi yaziyor bende oyle bisey yaptim ama nasim buraya koyabilirim bilemedim yardimci olursaniz çok sevinirim kaydirigubbakcemile5
evet canım dil altından her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçülecek. yumurtlamadan sonraki gün ateş 0.5-1 derece civarı bir artış gösteriyor hamilelik oluşursa 9 ay böyle yüksek ateş devam ediyor. tabii bu yöntem hamileliği belirlemek için çok güvenilir bir yöntem değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?