ya bide içim çok daraliyor. cunku izinden yeni geldik kizim babannesine asiri duskun , resmen babannesini gorunce bana sen git diyor bu haraketi beni inaniklmaz uzuyor:çok üzgünüm: babannesi çok simartiyor kizimi aramizda daglar olustu sanki, cunku ben babannesi gibi her istedigini her zaman yapmiyorum... yanimda aglatmayin onu diyor yoksa yapacagim istediklerini diyor, çocuk bu aglamadan olurmu , zaten her istedigini agliyarak istiyor ... gerisini siz dusunun artik .. kizimin bana bazen babanne dedigi bile oluyorrr ooooffffff çok canim sIkkin yaaaaa:1no2:senağlama
hadi bakalım tablon hayırlı olsun canım :1hug:ya pardon 11-8-2009 36,1 bugün bitti sayılır gelmemiş sabah beri hiç 10-8-2009 yani dün reglim sadece azalmıştı tarih girerken atlamışım iş yerindeyim ve biraz stresli bigün yanlışlık olmasın diye düzelttim
arkadaşlar aranızda yeniyim sayfanızı epeydir takip ediyorum.Benimde mayıs ayında bi düşüğüm oldu.Kazayla dicem gülüceksiniz ama korunuyodum normalde prezervatif bitmişti.haftasonuna girdiğimiz içinde nöbetçi falan uğraşmak zor gelmişti.Bir kereden bişey olmaz dedim olsa olsa türk filminde olur.Ama oldu işte insan stres yapmayınca oluyo demekki.Ama hayırlısı değilmiş düştü.düşükten sonra korunmayı bıraktım ama maalesef herşeyn normal olmasına rağmen hala bişiy yok.kısmet ...
insallah yaa hayirlisi ileeee bide bu ay yada birdaha aya hamis olsam ikinci bebegimde kizimla ayni ayda dogacak insallah nasipseeedelikafadulden:ecrin_bebek: bu arada cok stresliyim durduk yere, midem bulaniyor , belim agriyor , herseyi kafaya takiyorum olur olmaz bunlar hamilelik belirtileriydi demiiiihihoyyytopuyorumnanaktan:dance:
ATEŞLİ HAMİŞLER
ultlar.................09.01.09
melek_law.........10.01.09
turkugözlüm......10.01.09
kıvırcık...............14.01.09
sivaslı58............17.01.09
bukett................01.02.09
serdi..................06.02.09
mavikentli..........03.03.09
funda72.............12.03.09
serinus..............18.04.09
kestane.............21.04.09
cancer...............27.04.09
denizeliklim........28.04.09
burcumucizeiihtisam...01.05.09
rana.able............12.05.09
kadus.................12.05.09
ank.....................16.05.09
sevcangöksel.......25.05.09
anneolmaksitiyom......26.05.09
beyazgelincik............26.05.09
cimen.3....................29.05.09
goncagül_ce.............07.06.09
selkie.......................24.06.09
ezgim29....................06.07.09
mavidüşler.................06.07.09
arsivist......................26.07.09 :CüvCüv: :hooray:
ATEŞÖLÇENLER.................. beklenmeyen adet tarihi
renkly...........08/ağustos
TIFF..............10/ağustos
ozlemimben .16-18/ağustos
dalia.............16/ağustos
zeynebimsilam..18/ağustos
çiçekçik........19/ağustos
brc1769..........6/eylül
ayrederya
S&U
kittycat
NevYas
aymes
gulcangulcan
tuanam02
gülay.30
hcgl_emilya
melony
Ebse
scuba
zehra.tuğba
sincap_
osmaniye
kamyas
Bugün regl oldum ama malesef ateşimi ölçmeyi unuttum sabahdün 36.8 di ama bugün kaçla regl oldum bilmiyorum
sonunda gel diye diye getirdin önümüzdeki aya beraber bekleriz inş.önce benim sonrada senin günleri bitirirde çift çizgileri görürüz inşallahhhhhhh.....
aminnnnnn inşallahhhh arkadaşımmm
ben mayısta bebeğimi düşürdüm sonrada hiç korunmadım .kullandığım ilaç yok herşey normal.2buçuk aydır bekliyorum daha çok az biliyorum ama vicdanım sanki hamile kalırsam rahatlıcak.ben planlamadığım bi zamanda tembellik ve unutkanlığımdan hamile kalmıştım.şimdi galiba üzerine düşüyorum diye olmuyor.bırak bebişi regl bile zor oldum bu ay
olacağı varmış arkadaşım , sen ne yaparsan yap allah yanına almak istemiş onu kendini suçlamaktan vazgeç.inşallah beklemeden göbüşün dolar :Saruboceq: ben serophene diye bir ilaç kullandım bu ay ve sanırım ondan gecikme yaşadım.şimdi 5. günümde yine başlıycam bu ilaca inşallah hakkımda hayırlısı olur :Saruboceq:
inşallah arkadaşım.aslında farkında olsam yada tahmin etsem kendime dikkat ederdim ama ne bileyim hiç bi değişiklik olmadı bende sadece uykum vardı belirti diyebileceğim oda aşırı uykusuz kalıyorum diye düşündüğümden anlamadım.bebişe yoramadım yani.ya bizim ne günahımız varda ayda 1 tanecik yumurtamız oluyo erkekler ne kadar şanslı milyonlarca spermleri var offf of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?