- 31 Aralık 2008
- 1.425
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımmm senin tablon daha güzel :)))aramızda bir gun var benım dpo7.gün bugun senın 8.gün hadi sen ayağı sürü bende geleyim arkadndan sendede düşme olmuş bendede oldu gibi 6. gün ama bakalım daha once 1 kez daha olmustu bişey cıkmamıstı bende:)ateşinin yükselmesi güzel hadi bakalım inşallah1 hafta sonra hayırlı haberlerini alırız opuyorumnanaktan
umutcum hiç stres yapma boşver ölçme de sen bence rahat rahat bekle gününü ateşin de inşallah yerleşme olsun :) yükseldi ne de olsa artık düşeceğini sanmam.
taf ateşin maşallah çok iyi,bizi yanıltmaz umarım,az kaldı ne de olsa:)
inşallah bu hafta bol bol hamiş haberi alacaz :)
Umutcum inşallah ikiz isteyen herkese Rabbim nasip etsin :)
Hazırlık safhası çok güzel her şeyden iki tane alıorum:) tabi bazen çok beğendiğin bir şeyin aynısını bulmak çok zor oluyor ama olsun :)
bu benim ilk hamileliğim olsaydı eğer kesin hamilelik böle birşeymiş derdim,her yerim ağrıyor gece uyuyamıorum,yüzüm gözüm şiş,ellerim ayaklarım uyuşuyor ve bu şikayetlerin hepsini çok erken zamanda hissetmeye başladım.Belki ben güçlü bir vücuda sahip değilim ondan da olabilir.48 kilo başladım 60 oldum ama çok belli olmuyor kilo aldığım beni tanıyanlar sende pek kilo yok diorlar çünkü karnım önde gidiyor,az önce şeker yüklemesi yaptırdım ,laboratuvardaki kız doğum yakın mı yoksa dedi görünce :)
Karnımda zaten çatlaklar vardı önceki hamileliğimden o yüzden şimdilik sorunsuz o kısım ama daha çoookk çatlar,damar zedelenmesi olmuş,çok belli sağımda çok canımı yakıor o kısım.
Doğduktan sonraki kısımları inşallah gülerek mutlu mutluanlatırım :)
canım ben iyiyim sen nasılsın durumlar nasıl
canım özlemin transferi oldu
inşallah yakında bebiş haberini alıcaz :Saruboceq:
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.düzgün bi tablo tutamadım ama geçtiğimiz iki aya göre ateşim daha düşük seyrediyor.ovulasyon kitine göre ayın 21 i ve 22 si daha koyu olmak üzere pozitif sonuç verdi kit.ama daha önceki aylarda bu testlerden kullanmama rağmen tahmini yumurtlama günümün ertesi günü 37 yi geçerdi.ama bu ay 36.5 lardadı ertesi günü,o yüzden acaba yumurtlama olmadı mı acaba diye düşündüm.Ateş yanıltmaz arkadaşlar sadece herkeste durum farklılık gösterir.
İrm sen ne sordun göremedim ben?
Eğer hala ateşin 37 ise hamile olma ihtimalinde var tabi tablonu ve geçmişini bilmiyoruz ne zaman ovulasyon oldu bilmiyoruz sen kndini daha iyi tanırsın,günün geçiorsa test yapabilirsin.
ben de az önce sonuçlarımı aldım kanım yine çok düşük hb değerim 9.5 a düşmüş bakalım ne diycek doktor :)şeker de biraz yüksek çıkmış