- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın haturnlar....nasılsınız görüşmeyeli....sizler mutlu olunki en azından yumurtlamanız gerçekleşiyo...bende bu ay oda yok((
aaa keşke bir tst yapsaydın güzelim ya...idrarla orucun ne ilisi var...git bir test alda yap olmazmıkız sen bide benim tabloyu gör dün kistim olduğunu öğrendim gene 4.5 cm ve ateşim bugün gene çıktı bebiş için kan bile almadı evde test yap dedi bu sabahtan için oruçtan dolayı onuda yapmadım sürümcemede yani
2e3071 Ovulation Charts
GÜNAYDIN KIZÇELER BUDA BENİM TABLOM HEPTEN AYKIRI OLDU BU AYkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman canım yaaa nasıl olayım anca toparladım kendimi...ama bu ay aşılamaya geçeceğizya biraz daha iyiyim...1.gün ……. 36.9 regl
2.gün ……. ____regl
3.gün ……. 36.5 regl
4.gün ……. 36.6 regl
hoşgeldin durucumm nasılsın bakalı görüşmeyeliopuyorumnanaktan
evet ilginç bir tabloAma yoktur yaa o yüzden heveste yok test için :)))) BİDE TABLOMA BAKSAN HİÇ HAYAT YOK BU TABLODA
aman canım ne bileyim yaaaa...hayırlısı diyip bırakacaz aslında peşini...Bu ayın değişik tabloları ilan edelim kendimizi benimki iniş çıkışta saçma salak gidiyo geçe gece sahura kalkmadım 36.4 çıktı dün 5.30 ta yattım 36.8 çıktı şaka gibi hehehehe