- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mirage sence yarın hastaneye gideyimmi bütün herşey başlasın rahmime bakılsn tüplerime falan ilaçsa ilaç klomense klomen ne gerekiyorsa yani
Kızlar burası sohbet topiği değil malesef sadece ateş tablolarınızı koyunuz fakat sadece regl sonrası tablolarınızı koyunuz artık kimse topiğe gelmiyor bu yüzden burada sadece bazı arkadaşların sitemlerini dinliyoruz tabiki sıkıntılarımız var tabiki paylaşacağız fakat burada değil ne liste kaldı ne tablolar sohbet için http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...arinin-hamilelerinin-bulusma-noktasi-394.html Burayı kullanın lütfen!!!!!
ok kuzu
kaç gundur sadece tablo ekleyip takip ediyorum ne cevap ne yorum var ? loveli sağolsun açınca mutlaka yorum yapardı ama malum soz zamanları fırsat bulamıyo kızcağızHaklısın kuzu önceden olsa bu tablolara yorum olurdu artık herkes sıkıldı aynı tabloları görmekten ben savaş verirdim yorum yapın diye acele etme derdiniz şimdi eskisi gibi değil