- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi themis1990
Cehennemde zaten yanacaklar ne bu acele 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.change.org/p/istanbul-büyükşehir-belediyesi-bir-krematoryum-kurulsunhaberde verilse iyi olurmuş.
Facebookta var sanırım. ama bize yasak açmıyor: (
İstanbul, Ankara, İzmir... Evet yok. Hatta adini hatirlayamadim bi tiyatro sanatcisinin vasiyetiydi yakilmak. Türkiye de bu sistem olmadigi bu vasiyet sonrasi ortaya cikmisti. Sanirim sonrasında gömüldü.İstanbul'da yokmuymuş çok şaşırdım, sadece ateistler yakılmak istemiyor sonuçta, başka bazı dinlerde ya da mezheplerde de var diye biliyorum. İstanbul gibi bir metropolde ihtiyaç.
koptum gülmekten,öpüldünCehennemde zaten yanacaklar ne bu acele![]()
evet 3 büyük şehirde olmalı, hatta hatayda da...İstanbul, Ankara, İzmir... Evet yok. Hatta adini hatirlayamadim bi tiyatro sanatcisinin vasiyetiydi yakilmak. Türkiye de bu sistem olmadigi bu vasiyet sonrasi ortaya cikmisti. Sanirim sonrasında gömüldü.
Bi bakayim.
meral okayİstanbul, Ankara, İzmir... Evet yok. Hatta adini hatirlayamadim bi tiyatro sanatcisinin vasiyetiydi yakilmak. Türkiye de bu sistem olmadigi bu vasiyet sonrasi ortaya cikmisti. Sanirim sonrasında gömüldü.
Bi bakayim.
Muahhhkoptum gülmekten,öpüldün
Öldükten sonra yakılan kişilerin oranıJaponya’da yüzde 99,85, Hindistan’da yüzde 85, İsviçre ve Danimarka’da yüzde 76, İngiltere’de yüzde 72, İsveç’te yüzde 70, Hollanda’da yüzde 50, ABD’de yüzde 40’tır. T
yakılmadı zateniyi ama meral okayın babası ve abisi izin vermedi yakılmasına
Allah adına mı konuşuyorsunuz nereden malum olduCehennemde zaten yanacaklar ne bu acele![]()
neden vermediler .....iyi ama meral okayın babası ve abisi izin vermedi yakılmasına
peki bu şekil isteği olan ın cenaze namazınımı kıldılar.. ben nasıl gömüldüğünden baya bihaberim..yakılmadı zaten
vasiyetinde yakılmak istediğini yazmıştı
şeker roportajda sordular,çok sert bir şekılde yarın camıden kaldırılıcak dıye cevap verdiler,az çok tahmın edıyorum,ama yazamam,sende bilirsinneden vermediler .....
onlara neymişkii öyle istemiş ama kadıncağız...şeker roportajda sordular,çok sert bir şekılde yarın camıden kaldırılıcak dıye cevap verdiler,az çok tahmın edıyorum,ama yazamam,sende bilirsin