• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

İstanbul'da yokmuymuş çok şaşırdım, sadece ateistler yakılmak istemiyor sonuçta, başka bazı dinlerde ya da mezheplerde de var diye biliyorum. İstanbul gibi bir metropolde ihtiyaç.
İstanbul, Ankara, İzmir... Evet yok. Hatta adini hatirlayamadim bi tiyatro sanatcisinin vasiyetiydi yakilmak. Türkiye de bu sistem olmadigi bu vasiyet sonrasi ortaya cikmisti. Sanirim sonrasında gömüldü.

Bi bakayim.

İstanbul, Ankara, İzmir... Evet yok. Hatta adini hatirlayamadim bi tiyatro sanatcisinin vasiyetiydi yakilmak. Türkiye de bu sistem olmadigi bu vasiyet sonrasi ortaya cikmisti. Sanirim sonrasında gömüldü.

Bi bakayim.
evet 3 büyük şehirde olmalı, hatta hatayda da...

Canliyken dogadan yiyip iciyoruz. Ölünce gömülmek doğaya ,torağa hizmet. Cansiz beden canlı dogaya karışıyor. Ve fakat tabi ki kişinin kendi tercihi, yakılmak isteyen yakılır. Her türlü ürkütücü...

Öldükten sonra yakılan kişilerin oranıJaponya’da yüzde 99,85, Hindistan’da yüzde 85, İsviçre ve Danimarka’da yüzde 76, İngiltere’de yüzde 72, İsveç’te yüzde 70, Hollanda’da yüzde 50, ABD’de yüzde 40’tır. T

Bu arada dini ya da cesitli sebeplein yaninda yer sıkintisindan dolayı da öneriliyor yakilmak. Hollanda idi sanirim. Yer sikıntisi öyle bi hal almistir ki ustuste gomulme durumu ortaya çikmiştir. Hatta yakmayi seçen ailelere indirim dahi yapilabiyormus.

Dur o izlediğim programi da bulayim. Ceset görmeye dayanabilirseniz izlersiniz artik. :KK45:

Back