Ailemle sevgilimin dinini niçin konuşayım? Siz hemen söylüyorsunuz sanırımBen kabul etmezdim.
Ya bi kere senin için hiç önemli değilmiş ki bu adamla evlenme aşamasına gelmişsin.
Bana konu zaten inandırıcı gelmedi. Hiç mi ailenle konuşmadın da yeni öğrendiler? Mantıksız.
Kendısı kıskırtmakla mesgül canm. Bilende konusuyor bilmeyende malesef bosver sonrada sıkayet edıyorlar admine ceza yemen ıcın
Teşekkür ederim hanfendiBu sorunun cevabı sende. Dini hassasiyetin varsa, dinen caiz değil. Yok din hayatımı çok yönlendirmiyor dersen sıkıntı değil. Dine göre soruyorsan sadece İslam değil hiç bir dinde farklı inançtan biriyle evlilik doğru bulunmaz. Çünkü çocuk yetiştirirken bu sıkıntı yaratır. Şahsi fikrim, 4 yıldır sevdiğim bir adamı bu sebepten bırakmazdım sanırım. En baştan başlamazdım ama çünkü denedim daha önce, sıkıntı çıkıyor. Sizde sıkıntı çıkmamış, o kadar da hassas değilsiniz demek ki. Devam....
Siz benim mesajlarimi niye baska mesajlarla bagdastiriyorsunuz?
Ters yorumlari kaldirabilirsen evlen demekle miden aliyorsa evlen demeyi bir mi tutuyorsunuz?
Hic boyle soylemlerim olmadigi icin ustume alinmiyorum.
Tam tersi daha fazla sürekli abdest alıyor diye uzun süre yikanmayanları biliyorum maalesefAbdest almayanlar yıkanmıyor mu? Arkadaşlar siz müslümanlar dışında herkesin kokarca gibi gezdiğini mi düşünüyorsunuz?
Bunu kimse demedi canm bi bak mesajlara ondan sonra muneyi etiketle. Kimse abdest almayan kokuyo vs diye bisey yazmadı sen olayı saptırıyorsunYanlış yönlendiriliyo da ondan
Bitek müslümanlar yıkanıyomuş bitek müslümanlar temizmiş gibi.
Galbuki müslüman olup pis olanda çok namaz kılıp pis olanda.
El ayak ağız burunla temizlik olmuyo saçlar ten ? onlar yağ içinde ama temizim yok öyle dünya
Öyleleride vardır :) ama herkes aynı degılTam tersi daha fazla sürekli abdest alıyor diye uzun süre yikanmayanları biliyorum maalesef
Muneyi etiketlemeyi unutmuşsunÖyleleride vardır :) ama herkes aynı degıl
Sem hakaretlerine son vermezsen evet Gene BenGene mi sen ?
Kendısı kıskırtmakla mesgül canm. Bilende konusuyor bilmeyende malesef bosver sonrada sıkayet edıyorlar admine ceza yemen ıcın
Merak etme sıkayet buttonu dıye bısey var ögrenemedınmı halaMuneyi etiketlemeyi unutmuşsun
Bunu kimse demedi canm bi bak mesajlara ondan sonra muneyi etiketle. Kimse abdest almayan kokuyo vs diye bisey yazmadı sen olayı saptırıyorsun
Hamsi gibi cırpınanlar ortadavalla çoooooook iyi güldüm.. yine bi kışkırtma hahaha.. ya mune mune diye çırpınan mı bunu yazıyor amaniiiiin
Öyle mi yeni üye olduğumdan bilmiyorum gidipte mahalle karısı yazan mesajını şikayet edeyimMerak etme sıkayet buttonu dıye bısey var ögrenemedınmı hala
Ailemle sevgilimin dinini niçin konuşayım? Siz hemen söylüyorsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?