Biz diniöizi yasıyoruz canım senın ınancın var veya yok saygı duyarım ama sende bıze saygı duymalısın hakaret ve kıskırtmak yerıneMiden kaldırmaz vs vs niye dendi?
Gusul almaz dendi? Gusul yıkanmak demek kimsenin haberi yok
Dere yok artık duş var evde milattan öncede yaşamıyoruz
Assalamualaikum Beijing (2014)Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
Sen konuyu takip et beni degil film baska yerde oynuyoraha yine başladık
Sem hakaretlerine son vermezsen evet Gene Ben
Güle güle cicim! Bu cicim senin bildiğin cicimden değil ama.
Hamsi gibi cırpınanlar ortada
Sen konuyu takip et beni degil film baska yerde oynuyor
Hadi ben kacarrrrre bye bye
Bunu diye muneeeeee muneeeee muneeeee diye cildiran sen misinMerak etme sıkayet buttonu dıye bısey var ögrenemedınmı hala
Siz ne kadar cahil bir insansiniz yazik sizin yetistireceginiz cocuga ilerde cocugun ateistligi tercih ederse napacaksin siz inaniyorsaniz ki buyuk konusma basina gelir gelsindeSen ne diyorsun ya! Her müslüman tecavüzcümü sectigin kelimelerine dikkat et herkesi ayni keseye koyma haddinide asma bildiriyorum mesajini! Sanki hrstiyan veya ateist sapik yok dünyada hayret bisey
Kafalardaki Standart insan şekli dışında farklı insanı kabul etmek zordur belkide dünyadaki en zor şeydir bu uğurda azmı can aldılar can verdilerSiz ne kadar cahil bir insansiniz yazik sizin yetistireceginiz cocuga ilerde cocugun ateistligi tercih ederse napacaksin siz inaniyorsaniz ki buyuk konusma basina gelir gelsinde
Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?