Yüzümüzü ayaklarimizi yikamak ta namaz abdesti almak o zaman biz boşuna ağzımıza burnumuza su veriyoruz bi netten açıp okuyun onun da farz lari var arti konu sahibine yazdım siz neden dahil oldunuz anlayamadımGusul yıkanmak demek zaten hanımefendi
Hic boyle soylemlerim olmadigi icin ustume alinmiyorum.ateistler kendilerine yoldas toplamayi dustur edinmisler. Surekli din hakkinda ters yorumlar yapacaktir
Ben tamamen bu söylediğinize cevap verdim.
Ateistler ters yorum yapabilirler
Ama bizim en müslüman din kardeşlerimiz direk aşagılıyor.
Iyyyy, tiksinç, bu tavrında bir müslüman da olmaması gerekir
Ama yıkanıyorsan tamamdır (bir tek müslümanlar yıkanabiliyor gibi).
Gerisi önemli değil, gavur zaten şeklinde yaklaşmaları da benim
midemi bulandırıyor.
Son sözlerim size değil.
Siz benim mesajlarimi niye baska mesajlarla bagdastiriyorsunuz?Bu kişinin kendi iradesi kendi kararı değil mi?
Bir müslüman farklı inançtan biriyle evlenmesinin caiz olmadığını
herkes kadar bilir, bilmiyorsa öğrenir.
Ama bunu bile isteye tercih etmek istiyorsa gerisi kendisi ve Allah arasındadır.
Miden alırsa evlen şeklinde yargılama hakkınız da var sanıyorsunuz galiba?
Yüzümüzü ayaklarimizi yikamak ta namaz abdesti almak o zaman biz boşuna ağzımıza burnumuza su veriyoruz bi netten açıp okuyun onun da farz lari var arti konu sahibine yazdım siz neden dahil oldunuz anlayamadım
Kendısı kıskırtmakla mesgül canm. Bilende konusuyor bilmeyende malesef bosver sonrada sıkayet edıyorlar admine ceza yemen ıcınYüzümüzü ayaklarimizi yikamak ta namaz abdesti almak o zaman biz boşuna ağzımıza burnumuza su veriyoruz bi netten açıp okuyun onun da farz lari var arti konu sahibine yazdım siz neden dahil oldunuz anlayamadım
Yanlış yönlendiriliyo da ondan
Bitek müslümanlar yıkanıyomuş bitek müslümanlar temizmiş gibi.
Galbuki müslüman olup pis olanda çok namaz kılıp pis olanda.
El ayak ağız burunla temizlik olmuyo saçlar ten ? onlar yağ içinde ama temizim yok öyle dünya
Haklısınız hanımefendiYazık bu ülkeye. ne kadar çok bilinçsiz, cahil ve önyargılı insanlar var. Bir kişi ateist diye illaki eşiyle dini tartışmalara girecek ya da çocuğunu ateist olmaya zorlayacak diye bir kural yok. siz ateist insanları nasıl görüyorsunuz ya? asıl zorba, baskıcı olan sizlersiniz. İlk başlarda Deizmr alf eden birisi olmuş. ben bir deistim. ve hiçkimse benim dini görüşüme/inancıma en ufak bir laf söyleyemez. kendinize gelin. dünyada sadece sizin gibi düşünen insanlar yok!
konu sahibi, önemli olan karşılıklı hoşgörü ve saygı. bunlar varsa zaten bu evlilik gayet güzel ilerler. birbirinize karışmayın ve çocuk üzerinde de baskıcı olmayın. gerisi zaten normal bir evlilik.
Ben temiz veya pis demedim farkındaysanız tabi ki o farklı bir konu ben abdest ten bahsediyorum siz yalnıs anlamışsiniz beni abdest te farz olan durumları söylüyirum manevi anlamda yani temizlik ve pislik ayrı bir konuYanlış yönlendiriliyo da ondan
Bitek müslümanlar yıkanıyomuş bitek müslümanlar temizmiş gibi.
Galbuki müslüman olup pis olanda çok namaz kılıp pis olanda.
El ayak ağız burunla temizlik olmuyo saçlar ten ? onlar yağ içinde ama temizim yok öyle dünya
Kimse demediki öyle birsey eger diyen varsa muneyi etiketleAbdest almayanlar yıkanmıyor mu? Arkadaşlar siz müslümanlar dışında herkesin kokarca gibi gezdiğini mi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?