Midesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Arkadaşlar niye linç ediyorsunuz beni sevmek elimizde mi Allah aşkına ? Sanki hiç sevmemiş gibi konuşuyorsunuz ayrıca evlendik diye illa çocuk olacağı anlamına gelmez bu
Yani sinir sistemlerimi bozdu cok haklisiniz iyi olmak icin illa Boyle cahil insanlar gibi dusunmek gerekir bunlar gibi cahil olacagima kafami kuma gomerim daha iyiKafalardaki Standart insan şekli dışında farklı insanı kabul etmek zordur belkide dünyadaki en zor şeydir bu uğurda azmı can aldılar can verdiler
Aynen oyle canım boş muhabbetlerKendısı kıskırtmakla mesgül canm. Bilende konusuyor bilmeyende malesef bosver sonrada sıkayet edıyorlar admine ceza yemen ıcın
Babasının içki içmesine bile inançsız
Ayıp ayıp bu nasıl konuşmadir?Siz ne kadar cahil bir insansiniz yazik sizin yetistireceginiz cocuga ilerde cocugun ateistligi tercih ederse napacaksin siz inaniyorsaniz ki buyuk konusma basina gelir gelsinde
Canım görüşüne tabiki saygı gösteriyorum fakat, onu karşısına çıkaran da bizim inandığımız, onu sevdiren de.Canım evet diminiz bize İNANÇ'a saygılı olmayı öğretti fakat karşısında herhangi bir inanç yok adam ateist bence şuan aşkla görmedi şeyler ilerde gördüğünde mutsuzluk sebebi olucak bence evlenmeyip vazgeçmeli
Hanfendi sizi ilgilendiren bi konusma gormedim bayan arkadas o kadar cahilce yorumlar yapti ki dayanamadim sizene?Ayıp ayıp bu nasıl konuşmadir?
Bende sizin hanimefendiye yaptiginiz yoruma dayanamadim.Hanfendi sizi ilgilendiren bi konusma gormedim bayan arkadas o kadar cahilce yorumlar yapti ki dayanamadim sizene?
– İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan kadınlarla evlenmeyin. Allah’a ortak koşan kadın hoşunuza gitse de, mümin bir cariye Allah’a ortak koşan bir kadından daha hayırlıdır. İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allah’a ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de; iman eden bir köle, Allah’a ortak koşan bir erkekten daha hayırlıdır. Onlar ateşe çağırırlar, Allah ise izniyle, cennete ve bağışlanmaya çağırır. O, insanlara ayetlerini açıklar ki, öğüt alıp düşünsünler. (Bakara 221)
Bu ayeti kerime bu konu hakkında bütün bilgileri bizlere vermektedir. Dolayısı ile sevdiğiniz kimse sizin açınızdan iyi biri olabilir. Lakin ayeti kerimede yüce Mevla’mız sevdiğiniz kişinin sizin için hayırsız olduğunu ve inançlı bir Müslüman olarak evlenmenizin yasak olduğunu size belirtmektedir.
Kisir dòngù...Bende sizin hanimefendiye yaptiginiz yoruma dayanamadim.
Dini acidan zaten olmaZ . Çünkü Allaha inanmayan birine , bir aile musluman kizini veremez . Altini ciziyorum dini acidan bu boyle . Kaldiki muslumanlar dinlerine bagli olan aileleri kesinlikle birakmaz . Onemsiz bir konu olsaydı keske . Ama ahiretini bile ilgilendiriyorKızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?