- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Okuduğum en aklı başında yorum.Konuyla alakalı da şunu söyleyebilirim.
İslam dininde müslüman bir kadın ateist bir erkekle evlenemez. Dinine göre yanlış yaparsın.
Bunu önemsemiyorsan, dini hassasiyetlerin yuksek değilse olabilir.
Ben inancı olmayan biriyim. Eşim müslüman olsaydı hassasiyetlerinin ne kadar yüksek olduguna göre karar verirdim.
Bizim söyledıgimiz konu sahibinin lehine kültür farklılığı bile yuva yika biliyirken dini bir durum olmaz en basiti o adam gusul almayacak bi süre sonra konu sahibini çok üzücek toz pembe gözlüklerinizi çikarın lütfen aşk bitiyor gercekler kaliyor evlilikte
Ben sevdiklerimi seviyorum canm sen merak etme beni nasilda düsünürmüs askitooo yasa ayyy gözlerim doldu
Siz gusul ü yikanmak mi saniyor sunuz aynı şeymi ???İnsanlar sex sonrası yıkanır normalde de yıkanır neden üzsün ?
Güle güle cicim! Bu cicim senin bildiğin cicimden değil ama.Neyse Bayanlar benim islerim var burda durup 24 saat yazamicam sevenlerim beni özlerse özelden yazsın anlasilan sevenler cok Hadı sizlere iyi tartismalar az kaldı dünyayı kurtaracaksınız pes etmeyin
Ay kıyamammmm benım sımdı gıtmem gerekıyo askmmmmm hadi iyi yazısmalar sizlere öpüldün cooook coookkaşkitooo dedin beni benden aldın bu şiirin üstüne. bitti burda aşkımız artık ne desende boş..
Seviye yerlerdeBen sevdiklerimi seviyorum canm sen merak etme beni nasilda düsünürmüs askitooo yasa ayyy gözlerim doldu
Siz gusul ü yikanmak mi saniyor sunuz aynı şeymi ???
dinen yasak. başka bir dinden birini ile bir kadın evlenemezken ateist de yasak.Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
Ay tşk ederm cııınıııım anladın sendeGüle güle cicim! Bu cicim senin bildiğin cicimden değil ama.
Midesi almamak nedir ya ?
Insanlari kategorize etmek daha midesizce geliyor bana !!!
Dinde zorlama yok ister inanir ister inanmaz bu sadece kendini baglar..
Adam abdest almiyormus bu bile yeterli bir sebepmis ..
Madem su her seyi temizliyor da
Oglan cocuklarina tecavuz edenleri
Kendi kizina ogluna hallenen muslumanlari niye temizlemedi ..
Cok ateist arkadasim var sonuna kadar guvenebilecegim her konuda
Cokta musluman tanidigim var kedimi bile emanet edemeyecegim ...
Ayrica bu ters yorumlari yapanlarla evlenmiyorsunuz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?