- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öff Allah'ım neler yazasım var da banlanmamak için susuyorum sanki herkes dört dörtlük müslüman dininin bütün gerektirdiklerini eksiksiz, hatasız yapıyor, asla yolsuzluk, hile vs. yapana alkış tutmuyor bilakis karşı geliyormuş gibi yazmış. şaşırmamak elde değil.
O kiymetli dusuncelerini kendine sakla olur mu canim.
benim inancıma göre belki bunlar yok, onu nasıl yapacağız?
dinde zorlama yoktur diye bas bas bağırıyor din adamları ama hayır. onlar gibi düşünmezsen yanacaksın bu kadar.Aynen. Benimde dilime çok şey geliyor ve susuyorum. Sadece inançlılar iyi diğerleri kötü. Yaradılanı severim yaratandan ötürü ne güzel söz
resmen dinle dalga geçiyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin. biz Müslümanlarda abdest önemlidir. abdestsiz ölmek bir Müslümanın en son isteyeceği şey bile değildir. boy abdestimiz olmadan yere basmak bile bizim için büyük sıkıntıdır. Rabbim öyle ölüm göstermesin. kulağımızdaki deliğe bile suyun girmesi için önlemler alırız. ben buna inanırım. öyle gezenlerde beni rahatsız eder. ama bu kişi eşim olursa midem de bulanır. iyi günler.
İnancınız kendinize. Ortalama bir yaşam dan sonra gerçekleri anladığınız anda herşey çok geç olacakbenim inancıma göre belki bunlar yok, onu nasıl yapacağız?
Baban insallah zekeriya beyaz degildir canim yaa.paylaşmayı seviyorum be canım... hem neden ?sen saklıyor musun?
Tercihinize saygı duyuyorum. Ama kuran kesin bir dille yasaklamıştır.Kızlar başlığı taşıdım yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.
merhaba canlar, Ben staj yapmakta olan bir üyeyim. Benim bir sevgilim var dört yıldır birlikteyiz üniversitede tanışmıştık. Kendisi mesleğine başladı ama ben hala staj yapıyorum neyse. Evlenme yaşımızın geldiğini ve artık para kazandığımızı göz önüne alarak evlenme için adım atmaya karar verdik ama kendisi ateist. Ailemle zaten tanışıyorlardı ama ateist olduğunu söylemedim ne bileyim önemsiz sandım. Geçen gün bu konuyu konuşurken ağzımdan ateist olduğunu kaçırdım konu da şeydi imam nikahımızı arkadaşın babası kıyar diye konuşuyorduk. Annemler buna inanılmaz şekilde karşı çıktı müslüman olan müslüman olanla evlenmek zorundaymış sevgilim de ailemin bu tutumuna çok üzüldü ne yapacağım lütfen yardım edin ayrılırsam onsuz yapamam ama ailemi de ezip geçemem
ne dalgası ya? vallahi o kadar komık ve cahil yorumlar var ki,,1,imam hatip mezunuyum.ona istinaden dedim.ayrıca burası forum.zoruna gidiyorsa konuyu kapat tatlım..hür irademle gayet sevıyelı kendımı ıfade edıyorum.ne bir küfür ne bir hakaret..nasıl bakarsan öyle gorursun..iyi bak.
Baban insallah zekeriya beyaz degildir canim yaa.