yanlış anladıysam düzeltin,bütün adayların tanıtıldığı bir salonda sadece devasa Sarıgül posteri asılıyor,ve bu Atatürk posteri asacağız diyerek yapılıyorbune kendini yüceltmedir yahu,hemde böyle çirkin bir yolla.Sarıgülde hep böyle bir durum var ama.Bi arada ben allahın bir lütfuyum tarzı bişi demişti,bide chp bensiz başarılı olmazmı demişti ne
neyyse az kaldı nasılsa
yanlış anladıysam düzeltin,bütün adayların tanıtıldığı bir salonda sadece devasa Sarıgül posteri asılıyor,ve bu Atatürk posteri asacağız diyerek yapılıyorbune kendini yüceltmedir yahu,hemde böyle çirkin bir yolla.Sarıgülde hep böyle bir durum var ama.Bi arada ben allahın bir lütfuyum tarzı bişi demişti,bide chp bensiz başarılı olmazmı demişti ne
neyyse az kaldı nasılsa
neyyse az kaldı nasılsa
Boyle bir yuceltme mi acaba? Onunde secdeye varip namaz kilacak kadar? Yok Ataturk'un posterini asacaz demisler de.. Asmamislar da kandirmislar da... "Allahim" diye cikmadilar ya ortaya.. Bir de bu postere bakalim mi biraz? Ne bos islerle ugrastiginizi gormek acisindan aydinlatici olabilir..
Eki Görüntüle 942364
diyelim ki kıble ordaydı, orda başka resim olsa, resim karşısında namaza durulmaz derlerdi, resim erdoğana ait olunca sorun görmediler herhalde
evet o zamandaolmuştum.yalnız burda adam kendi kendini yüceltiyor bi fark var akp yi destekliyorum demek bütün akp kadrosunun ağzından her çıkan şeyi savunuyorum anlamına gelmez,gelemeyebiliyor gördüğünüz üzere siz Sarıgülün yaptığına olmadınızmı yoksa ? hani partisini destekliyorsunuzdur falan bilemem, konuyla ilgili pek yorum göremedimde.konudan ziyade,haberi yapan site ve paylaşan üye rahatsız etmiş sanırım
Boyle bir yuceltme mi acaba? Onunde secdeye varip namaz kilacak kadar? Yok Ataturk'un posterini asacaz demisler de.. Asmamislar da kandirmislar da... "Allahim" diye cikmadilar ya ortaya.. Bir de bu postere bakalim mi biraz? Ne bos islerle ugrastiginizi gormek acisindan aydinlatici olabilir..
Eki Görüntüle 942364
Nerde gördüğüm üzere ? Konuyu gündeme getirmesem bu konu hakkında fikrinizi beyan edecekmiydiniz ya da ben bunu bilecekmiydim ?Bu sebepten gördüğünüz üzre demeyin.Hee yorum yapmak zorundamıyım derseniz o ayrı -değilsiniz-yada içinizden gösterdiyseniz tepkiyi bilemiycem.
Konuyu paylaşan üye hiçte rahatsız etmedi aksine gayet sakin karsılıklı yorumlar oldu.
Saraylim boşver abla sil fotografı cidden.Gerek yok.Ne anlatıyoruz ki biz.Hiç gerek yok.
ahaha bi kerede ama bak buda var denmeden sadece konuya yorum yapıldığı günleride görürmüyüz acaba
hmm,bir Erdoğan resmi ve önünde oturan insanlar,çok feci bi görüntü gerçekten.Sayenizde şu dakika aydınlandım,şimdi akp.nin yaptığı yanlışlara! kitlenip,ötekileri boş veriyorum."Allahım"diye çıkmadıklarına göre sorun yok demekki
Bu arada resmi arattım ama hiç bir haber sitesinde çıkmadı,kaynak rica edebilirmiyim ? Malum burada kaynaksız bilgiye pek itibar edilmiyor
Eki Görüntüle 942364
ahaha bi kerede ama bak buda var denmeden sadece konuya yorum yapıldığı günleride görürmüyüz acaba
hmm,bir Erdoğan resmi ve önünde oturan insanlar,çok feci bi görüntü gerçekten.Sayenizde şu dakika aydınlandım,şimdi akp.nin yaptığı yanlışlara! kitlenip,ötekileri boş veriyorum."Allahım"diye çıkmadıklarına göre sorun yok demekki
Bu arada resmi arattım ama hiç bir haber sitesinde çıkmadı,kaynak rica edebilirmiyim ? Malum burada kaynaksız bilgiye pek itibar edilmiyor
İtibar itibar etmemek değildi konu.
Forum kurallarından bi haber oldugunuz nasıl da apaçık.
Tabi ama kaynak göster demeseydim ben eminki şu anda diğer ''Hiçbir akpli vekil bu kadar olmamıştı'' başlığında eleştirinizi yapıyor olacaktınız ama yok yok içinizden yapıyorsunuz o konuya yorum yok oda değildi her konuya yorum yapmazsınız sorunca söylersiniz değil mi:)
Neyse sonra kalkıyorlar cezayı hep akp yanlıları alınıyor deniliyor.Daha önce bu konudan uzaklastırılmıstı..Neyse bundan sonra sormayacagım kaynak müsterih olun.Hem kimbilir konu sahibinin açtıgı konuyu kaynak paylaş deyip kapattırmak işime gelir.Malum ben içimden düşünüp yorum yazmadan edemiyorum
İçimden gösterdiğim tepkiyi elbette bilemezsiniz değilmio konuya yorum yapsaydım bu mutlaka "çok yanlış" şeklinde olurdu.Tabiki her konuya yorum yapamam, ama bakın sorunca söyleyebildim söyleyebildiğim içinde gördüğünüz üzere dedim.Bakıyorum siz buraya bi sürü yorum yazmışsınız,üstelik bende size sormuşum,ama asıl konuya dair mesaj varmı,hayır
Pepe sana da bir şey soracağım sizin bu gözlükleri nerede satıyorlar ,bir tanede ben alayım zira bu aralar bir şeyleri görmemezlikten gelmek azıcık sinirlerimi yatıştırır.Sizin bu gözlüklerden taktığınız ortada.Hadi hadi markası falan önemli değil zaten at gözlüğü nerden alıp taktınız söyle gitsincıks......... yine kimsenin fikri değişmez.........tayyip ne eylerse güzel eyler
Pepe senden çooook özürdilerim ben yazdıklarının ironi olduğunu anlamadan cevap vermişim sağ olsun bir arkadaş yanlış anladığımı yazdı.Sabah sabah uykuyla yanlış okumuş anlamaşım.Ay çok utandım tekrar özürdilerim senden.Gerçekten yazdın sandım bu şekilde:/Pepe sana da bir şey soracağım sizin bu gözlükleri nerede satıyorlar ,bir tanede ben alayım zira bu aralar bir şeyleri görmemezlikten gelmek azıcık sinirlerimi yatıştırır.Sizin bu gözlüklerden taktığınız ortada.Hadi hadi markası falan önemli değil zaten at gözlüğü nerden alıp taktınız söyle gitsin
Pepe senden çooook özürdilerim ben yazdıklarının ironi olduğunu anlamadan cevap vermişim sağ olsun bir arkadaş yanlış anladığımı yazdı.Sabah sabah uykuyla yanlış okumuş anlamaşım.Ay çok utandım tekrar özürdilerim senden.Gerçekten yazdın sandım bu şekilde:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?