Atatürk ü kullandilar...

yanlış anladıysam düzeltin,bütün adayların tanıtıldığı bir salonda sadece devasa Sarıgül posteri asılıyor,ve bu Atatürk posteri asacağız diyerek yapılıyor bune kendini yüceltmedir yahu,hemde böyle çirkin bir yolla.Sarıgülde hep böyle bir durum var ama.Bi arada ben allahın bir lütfuyum tarzı bişi demişti,bide chp bensiz başarılı olmazmı demişti ne
neyyse az kaldı nasılsa

Başbakan da Allah'ın bütün sıfatlarını toplamıştı zannımca...

Allahın bütün lütufları Erdoğanda toplandı diyen Düzce milletvekiliydi.O zamanda olmuşmuydunuz.

evet o zamanda olmuştum.yalnız burda adam kendi kendini yüceltiyor bi fark var akp yi destekliyorum demek bütün akp kadrosunun ağzından her çıkan şeyi savunuyorum anlamına gelmez,gelemeyebiliyor gördüğünüz üzere siz Sarıgülün yaptığına olmadınızmı yoksa ? hani partisini destekliyorsunuzdur falan bilemem, konuyla ilgili pek yorum göremedimde.konudan ziyade,haberi yapan site ve paylaşan üye rahatsız etmiş sanırım

Boyle bir yuceltme mi acaba? Onunde secdeye varip namaz kilacak kadar? Yok Ataturk'un posterini asacaz demisler de.. Asmamislar da kandirmislar da... "Allahim" diye cikmadilar ya ortaya.. Bir de bu postere bakalim mi biraz? Ne bos islerle ugrastiginizi gormek acisindan aydinlatici olabilir..

diyelim ki kıble ordaydı, orda başka resim olsa, resim karşısında namaza durulmaz derlerdi, resim erdoğana ait olunca sorun görmediler herhalde

Vay anasına sayın seyirciler..Bu nedir yahu

Birileri de çok değil geçenlerde, "biz birilerinin putunu dikip önünde secde etmiyoruz" diyordu Atatürkü kastederek..

Tey tey tey

diyelim ki kıble ordaydı, orda başka resim olsa, resim karşısında namaza durulmaz derlerdi, resim erdoğana ait olunca sorun görmediler herhalde

Yok ya, bunlarin Allahi kitabi Erdogan... Yok efendim dokunmak ibadettir, yok Allahin butun vasiflari onda... Kefen giyip giderler eylemlere filan... Butun soylemleri bunu isaret etmiyor mu? Evvelden peygamberlige soyundu derlerdi, artik peygamberlik yetmiyor...

Weis senin amacın ne?Zaten canım burnumda...Bak sana bi önerim var sitenin girişine bir bak nerede nasıl bir sitede ne savunduğuna bak.Açıkça yazsana bize Atatürk ü sevip sevmediğini madem o kadar dürüstsün.Bana sakın saygı duyuyorum ama kisvesi yapma.Ya sen taaa Almanya'dan buranın gündemini içinde olmadan ne kadar bileceksin.Konuşturma beni.Bu nasıl saygı ya senin yaptığın tarihteki ukalılıklar bana sökmüyor ,laf oyunlarında ;yüzünde bir diploma patlatıcam o olacak üstünde tarih yazan.Amacın bencede insanları kışkırtmak banlatmak.Yersem yiyim yetti ya.İki güne bir senin Atatürk'le ilgili saçma sözde çaktırmadan yaptığın; anti söylemlerden bıktım.

Son düzenleme:

Nerde gördüğüm üzere ? Konuyu gündeme getirmesem bu konu hakkında fikrinizi beyan edecekmiydiniz ya da ben bunu bilecekmiydim ?Bu sebepten gördüğünüz üzre demeyin.Hee yorum yapmak zorundamıyım derseniz o ayrı -değilsiniz-yada içinizden gösterdiyseniz tepkiyi bilemiycem.
Konuyu paylaşan üye hiçte rahatsız etmedi aksine gayet sakin karsılıklı yorumlar oldu.

Saraylim boşver abla sil fotografı cidden.Gerek yok.Ne anlatıyoruz ki biz.Hiç gerek yok.

ahaha bi kerede ama bak buda var denmeden sadece konuya yorum yapıldığı günleride görürmüyüz acaba
hmm,bir Erdoğan resmi ve önünde oturan insanlar,çok feci bi görüntü gerçekten.Sayenizde şu dakika aydınlandım,şimdi akp.nin yaptığı yanlışlara! kitlenip,ötekileri boş veriyorum."Allahım"diye çıkmadıklarına göre sorun yok demekki
Bu arada resmi arattım ama hiç bir haber sitesinde çıkmadı,kaynak rica edebilirmiyim ? Malum burada kaynaksız bilgiye pek itibar edilmiyor

İçimden gösterdiğim tepkiyi elbette bilemezsiniz değilmi o konuya yorum yapsaydım bu mutlaka "çok yanlış" şeklinde olurdu.Tabiki her konuya yorum yapamam, ama bakın sorunca söyleyebildim söyleyebildiğim içinde gördüğünüz üzere dedim.Bakıyorum siz buraya bi sürü yorum yazmışsınız,üstelik bende size sormuşum,ama asıl konuya dair mesaj varmı,hayır

Resmi Fatih'te oturan bir arkadasim yollamisti. Kaynak istiyorsaniz bir cuma gunu yolunuz duserse gidip kendi gozlerinizle gorun, daha eglenceli olur. Neden suphe duydunuz ki, onlar demiyorlar mi "Erdogan Allah'in butun vasiflarini tasiyor" diye... Dokunmak da ibadetten sayiliyormus zati muhtereme, biz 1500 korumasi arasindan ona dokunup ibadetimizi yerine getiremedigimiz icin face'den durtmekle yetiniyoruz, insallah ibadetimiz kabul olunur...

Konuya ne yorum yapacagim yav... Sarigul'un poster savasi olsa keske Turkiye'nin tek derdi... Valla sabaha kadar hep beraber cekistirir dururduk Sarigul'u... (Insallah o gunleri de goruruz). Memleketin civisi cikmis, rezillik adamboyunu gecmis, dunya alem rezilligimizi seyrediyor, actiginiz konuya bakindi hele... Nesine yorum yapacam, actiginiz konularla gundem degistirmekte maasallah ustunuze yok. Tek derdiniz "Aaa bak Erdogan yedi ama Kilicdaroglu gelirse o da yer ha... Birakin bildigimiz adam, Erdogan yemeye devam etsin, devletin mali deniz yemeyen domuz.. Hem bakin, hala Bill GAtes ondan daha zengin" "AKP kotu, Ataturk'e ayyas dedi, 10 Kasimlarda sap gibi dikilecek miyiz" dedi, Kitaplardan resmini kaldirdi, andimizi kaldirdi, yakinda TCyi de resmen kaldiracak, once padisahligini, sonra Allahligini ilan edecek, "Trenin onundeki okuzleri kaldiracagiz" dedi, ama bakin!... Sarigul de onun posteri yerine kendisininkini asti... Ne fena su Sarigul di mi?
Simdi ben herseyi bir kenara birakip, yutup, Sarigul icin mi yorum yazacagim? Kahkahalarla guluyorum aglanacak halimize...

ULU ÖNDER M.Kemal Atatürk ile R.Tayyip Erdoğan'ı kıyaslayanlar çok komik oluyorlar,
ayrıca tarihlerine,geçmişlerine ihanet ettiklerini gelecekleri karardığında idrak edeceklerini düşünüyorum,
zira evlatlarına lekeli bir dün bırakıyor olacaklar...

(Do not feed the troll)

cıks......... yine kimsenin fikri değişmez.........tayyip ne eylerse güzel eyler

Bana değil mi diye sormayın içinizden geçenleri bilemem diyorum zaten.Ayrıca cevap yazmanıza da gerek yoktu zira verebileceğiniz cevapları sıralamısım :) Her konuya yorum yapmak zorunda değildim,sordunuz da söyledim vs vs vs.Tercih sizin tabiki.Ama konu sahibinin de sizinde o konuya içinizden eleştirinizi yapıp yorum yapmamanız tesadüfle açıklanmaz sanırım olsa olsa buna zamanlama manidar denir :)) Bakın ben buradayım diğer tanındık kişiler burda.Burdan çıkarımınızı kendiniz yapınız konuyla ilgili yorumuma.

cıks......... yine kimsenin fikri değişmez.........tayyip ne eylerse güzel eyler
Pepe sana da bir şey soracağım sizin bu gözlükleri nerede satıyorlar ,bir tanede ben alayım zira bu aralar bir şeyleri görmemezlikten gelmek azıcık sinirlerimi yatıştırır.Sizin bu gözlüklerden taktığınız ortada.Hadi hadi markası falan önemli değil zaten at gözlüğü nerden alıp taktınız söyle gitsin

konu diyorum konu,ortada bir haber var,link var.

konuyu açanın niyetini,haber yapan yapmayan sitelerin ideolojilerini,yorum yapanların benzer konulara yorum yapıp yapmama istatistiğini,şöyle yapsaydım şöyle olurdu öngörülerinizi,vereceğim cevap ihtimallerini boşverin yahu,konuya diyorum linkteki habere bir yorumunuz varmı ?

Pepe senden çooook özürdilerim ben yazdıklarının ironi olduğunu anlamadan cevap vermişim sağ olsun bir arkadaş yanlış anladığımı yazdı.Sabah sabah uykuyla yanlış okumuş anlamaşım.Ay çok utandım tekrar özürdilerim senden.Gerçekten yazdın sandım bu şekilde:/

Tam bende pepeyi yanlis anlamissin diye msj atiyordum
Ama oyle yorumlar varki insan bazen ironi olanlari bile gercek saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…