- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
Videosunu ekleyeyim , geçen gün izlemiştim .
Dk. 2.15 den sonra '' Allah size Sarıgülü göndermiş daha ne yapsın , daha ne yapsın , daha ne yapsın ? '' demektedir .
Ha benim için bir sakıncası yok , sormuşsunuz , yalan haber olduğunu düşünmüşsünüz diye ekledim . Siyasi konjonktür içinde doğal söylemler bunlar bence , çoşma , çoşturma olmalı illa ki seçmene seslenişte .
Bir diğer konuda bahsi geçen toplantı CHP nin Mustafa Sarıgülün adaylığını açıkladığı bir toplantı değil , 21 adayını açıkladığı bir toplantıdır , Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan . 21 aday içinde en güçlü adayımızın resmini asalım yerine parti genel başkanın resminin asılması diğer adaylar üzerinde de olumlu bir etki oluştururdu , bu anlamda parti içinde yanlış bir çalışma olmuş bence .
Ve sanırım sadece Sarıgül resminin tüm adayların tanıtıldığı bir toplantıda asılması , parti içinde de çatlak ses çıkaracağı için , Sarıgül ün iş güzar partilileri önce Atatürk resmi demiş , icazeti bu şekilde almış , sonra Sarıgül ü asmış . Tabii bu son yazdığım sadece varsayım , habere yaptığım yorum . Ama onun dışındaki bilgiler yorum değil gerçek .
<strong>[video=youtube;ojmwBWRynS4]http://www.youtube.com/watch?v=ojmwBWRynS4[/video]
bu konudaki yorumlarını başından beri okudum ve gerçekten seviyeni koruyarak tarafsız yorum yaptığın için seni tebrik ederim arkadaşım
konuya gelince sarıgülün resminin asılması benim için hiç sorun değil
şu anda en çok onu ön plana çıkartmak istedikleri için yapmış olabilirler ama ben yanlış buldum diğer ayların da tanıtıldığı bi toplantı olduğu için sadece sarıgül tanılıyo olsa normal ama parti geneli olduğu için olmamış bence
Atatürkün resmini indirmek yerine diğer tarafa assalar ya da hiç kalkışmaslar daha iyi olurmuş bence
bu arada saraylım sarıgülün o konuşmasını bende dinledim öyle sözler sarfediyo gerçekten ben çok hoş bulmadım itici buldum ama garipsemedim olabilir bence diğer siyasiyeler söyleyince de garipsemiyorum zaten
ama erdoğan değil de partisinden biri onu Allah'la bir tutuyo veya bi grup cemaat olup resminin önünde namaz kılıyo diye de tüm seçmenini suçlamak dalga geçmek hiç hoş değil bence yorumları okudum sadece yapan şahıs ya da topluluk değil yine tüm seçmeniyle dalga geçilmiş
daha önceki konularda da bu durumu çok eleştirdim insanlara koyun makarnacı çapulcu dinsiz vs söylemler söyleyerek kimsenin kalbini kırmayın arkadaşlar tüm seçmen kitlesinin veya toplulukların günahına girmiş oluyosunuz bence
yoksa her parti mensubunun ya da seçmeninin onaylamadığımız hatta gülünç bulduğumuz tarafları olabilir ama bundan yola çıkarak tüm seçmen kitlesini kötüleyip aşağılamamız doğru olmaz sadece o kişileri eleştirmeniz daha mantıklı olur
Son düzenleme: