Atatürk ü kullandilar...

1. Kenan Evren 2. kim peki?

(Atatürk hakkında gerçekten bu şekilde konuşabilecek bu ülkede hiç bir siyaset adamı tanımıyorum olsa olsa imalarda bulunabilirler buda onları basitleştirir)

Tayyip Erdoğan'ın, 1980'li yıllarda arşivlenen , Kuran kursunda ettiği bilinen ve Trabzon - askeri arşivinde mevcut bulunan Atatürk aleyhindeki ünlü yemini:

İşte o yemin...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim

Recep Tayyip Erdoğan...

Kaynak: Niyazi Köymen, Dinsel Bunalımdan Gerçek Hak Yoluna, İst. 1986 ( Kuran Kursu Andı )

Bu mu Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin, sözlerinin arkasında duran kişi?
Zorla yazdırmayın bazı şeyleri insana.
Düşmanlığınızı nerede yapıyorsanız yapın ama kadınlar klubu Atatürk çizgisinde bir forumdur..Sizin türlü ithamlarınıza izin vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konusmanin bir videosu, resmi bilmem iste bir belgesi varmi :)) Video nerede ?

Madem böyle bir konusma yapmis, siir okudugu icin iceri atacaklarina Atatürk hakkindaki koruma kanunundan iceri atsalarmis, bir siiri bahene etmek icin cok zorlanmazlarmis:)))

ikinci adamda acaba Bülent Ulusu olabilir mi?:)) Hani Kenan Evren onu basbakan yapmistida, anayasayida birlite yapmislardiya:)))

Allah im yaa

Aaa Weis sende kanıta ihtiyaç duymuşsun ben video diyince demediğini bırakmadın
(Demekki neymiş kimsenin günahını almamak lazımmış :)

Video isteme konusuna atif yapmistim ama anlasilmadi herhal:)

Neyse konumuz Atatürk ün adi kullanilarak yapilan bir sahtekarlik.

Özü ise birileri hep birseylerlle itham edilirken, baska birilerinin yaptiklarinin görmezden gelinmesi...

Atıf yapmamışsınız direk kanıt istemişsiniz
Zira ikisi farklı şeyler diye düşünüyorum.

Ataturk nireee R.T.Erdogan nireeeee...

Senin devreler yanmis weiss.

Tipki Kilicdaroglunun ssk vurgunu iddiasinin ayakkabi kutularini aklamadigi gibi.

Gerci alistim ben senin baskalarini sucladigin seyleri kendin yapmana. Devam et cok yakisiyor sana.

Biz de burda her daim dinden Allah'tan Kur'andan basheden insanların yaptıklarından bahsediyoruz..bazen ağızdan çıkanlarla beyindeki uymayabiliyor demekki vicdan meselesi..tencere dibin kara senin ki benden kara..!! Miiletimize yapılan her türlü haksızlığın yanında durdunuz savundunuz..hiç evet bu büyük haksızlık diyemediniz..o yüzden bence siz gidin siyasetçi olun iyi para var bu işte..

Son düzenleme:
Yahu neden herzaman elmalarla armutlar karistirilir ve hepsi elmaymis gibi lansedilir anlamiyorum:))

Kilicdaroglu nun yolsuzlukla ilgili bir konusmasi paylasilir ve " cok dogru" deenirse bende derim ki " yahu önce kendi yaptiklarinin hesabini versin" derim..

Yada birileri sanki ülkede ISPATLANMIS YOLSUZLUK hic yokmus gibi onlarin hesebaini sormazken, cikip daha iddia asamasindaki seyler icin "yolsuzluk yapilmisssss" diye bagarirsa bende " bu kadar hassastinizda, neden ISPATLI YOLSUZLUKLARI görmediniz" derim..

Ama burada ne var adamlar Atatürk ün sahibiymis gibi hareket edip Atatürk ü aslinda hic umursamadiklarini gösteriyorlar..

Adamlar Atatürk ü kullanarak sahtekarlik yapiyorlar...

O yüzden Sarigül ün bu hareketini savunacaksaniz, en azindan konu ile paralel seylerle savunun..

Anlatabiliyörmüyümmm:)))

ben ikna oldum artık ne CHP ne Atatürk ü sevmiyorum
Sarıgülü hiç sevmiyorum

çok ikna edici bir konu oldu

şaka şaka
weiss sen hep konu ac hep yorum yap bazen düşünüyorum da öyle konular öyle yorumlarla geliyorsun ki
insanlar sırf senin tavrın için anti akp ci olucak

bu kadar yazıyorsun mart secimlerinde oy kullanmayacakmısın
e neden bu hiddetli savunma ben anlamadım
yoksa

Ben Sarıgül'ü savunmuş muyum acaba bi bakın isterseniz ??? Ben hiçbir siyasetçiyi savunmadım bugüne kadar çünkü hepsiii aynı b...un laciverti...bozdurdunuz sonunda bana ağzımı..Benim demeye çalıştığım şey sizin karalamaya çalıştıklarınızla aklamaya çalıştıklarınız birbirinden farklı değil..ben elmayla armutu kafrıştırmıyorum kez a ikisini de sevmem bu..siz insanlara armut muamelesi yapmayın kafidir..! ne demeye çalıştığım gayet açık..! herkes kimin ne olduğunu anlamış durumda burda..Biz Atatürk'e saygısızlık yapan insanları genelde savunmayız..alkış tutmayız..hmmmm Atatürk'e saygısızlık yaptı ama olsun bu ülkeye faydalı şeyler yaptı demedik çok şükür..demeyiz de..ama sizin gibi düşünen insanlar çanak tutmak amaçlı bu tarz şeyleri sanki çoook umurlarındaymış gibi lanse edip tartışma konusu yaratbilirler..o yüzden Atatürk'e saygısızlık yapıldı diye vay vermeyin hiç inandırıcı değil..aynı saygısızlığı Sayın Kadir Topbaş yapsaydı acaba burda vay verir miydiniz ?? eminim siz '' yooo hayır şu şundan dolayı olmuştur o yüzden bu yapılmıştır bu yüzden şöyle olmuştur bla bla bla bla blaaaaaa.....'' çünkü hep böyle yaptınız..inkar etmeyin bence..

tamam Atatürk'ü bahane ederek kendi posterleri açılmış bu doğru değil de arkadaşım mevcut olan Atatürk resimlerinin kaldırılması hoş mu? Bir sabah ansızın yapılan soruşturmada gözaltında olanların ve her geçen gün yeni belgelerle haberlerde anılanların yolsuzlukla alakası yok mu? Atatürk ilah değil zaten böyle saptıran zihniyete yazıklar olsun. Sizde böyle düşünmüşsünüz zamanında sanırım sonra fak edip düşman olmuşsunuz. Neden Atatürk'e teşekkür Allah'a şükür diyemiyorsunuz?
Tüm dünyada saygı görüpte ülkesinde bu kadar korkulan ve nefret edilen başka bir lider olabilir mi yahu? Demek ki atam çok güzel işler yapmış. aksini söyleyen hakikaten nankördür.

iddia asamasindaki yolsuzluktan sebep mi bakan ogunlari tutuklandi sadece iddialar sebebiyle bakanlar bile istifa etti, istifa ettirildi. Yolsuzluk oldugu ap acik ortadayken gormezden gelmek anlamsiz degil mi?

Ben gayette paralel bir konudan giriş yapmıştım ki siyaset yaparken birşeylerin arkasına sığınma konusuydu.İstersen okursun.Okumazsan cevap vermezsende çok mühim değil zira ben veya diğer birkaç arkadaş bile Allahın bütün vasıflarını üzerinde toplayan lider derken illaki lafların arasına Allah kitap din iman sıkıştırılırken bile bu kadar konuyu uzatmadık sen neyin peşindesinde bir yorumunda en az 3 kez tekrarlıyorsun''Atatürkü kullandılar''tabirini ki sanırım bu haberi malum grubun gazetesi Sabah bile haber değeri görüp yapmadıgı gibi paylaştıgın bu konuya da değinmemiş.Daha kaç gün konuşup tekrarlayacaksın merakla beklemedeyiz.
Benim bahsettiğim konu buydu yani.Herseyi 17 Aralık YOLSUZLUGUna baglama.
Bazen yazarken kantarın topuzu ipin ucu kaçıyor ama sanırım.Atatürk'ün sahibiymiş gibi tabiri nasıl saçma bir tabirdir.

seçimlerde oy kullanmayacak hatta Türkiye de yasamayan birinin bu kadar hiddetle birseyleri savunması

oy kullanmayacağı halde bu kadar seçim odaklı konusması ne kadar garip kızlar

her saniye siyasetten bahsedeceksin
ısrarla birilerini savunacaksın
diğer herkesi aşagılayacaksın çok bilgi sahibi olduğunu düşünüp
sonra da oy kullanmayacaksın

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Hayır işin tuhaf tarafı,konuyu açan kişi tarafsız olduğunu iddia ediyor.

Yine çok komik bir konu olmuş weiss,ama yine olmamış.

Atatürk'ü kullananlara(bu ne demekse tabi) aslan kesiliyorsun dini diline dolayanlara dilin lal oluyor.

bkz : hükümet yanlısı konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…