• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk ü kullandilar...

Sizin anlayamadığınız tek nokta şu !! 100000000000000000 kere söyledik biz Sarıgül ile aliyle veliyle mehmetle osmanala falan akp yi karşılaştırmıyoruz...biz yapılan her türlü haksızlığa karşıyız..ve çok afedersiniz birileri gelip yesin yutsun malı götürsün ama yeter ki yol yapılsın hizmet verilsin..yediyse de helal olsun mantığında değiliz..bu kim olursa olsun benim şahsi fikrim sizi bilemem ben de koyu bir akp li olsaydım ama bunca yolsuzluğu belgeleriyle önüme serselerdi lanet ederdim..ya da bunu yapan başka bir parti olsaydı da fikrim değişmezdi..bakar kör olmaya gerek yok..Yurt dışında olmanıza rağmen ve burda oy kullanma hakkınız olmamasına rağmen neden bu kadar içindesiniz her şeyin neden bu kadar acımasız ve ukalasınız..? Ben artık şundan eminim ki siz kesinlikle Akp'nin yurt dışındaki bir uzantısısınız..kim bilir belki de buraya oy kullanmak için getirtilenlerden olabilirsiniz..bir çıkarınız olmalı..çünkü kimse burda sizin kadar savunucusu değil hiçbir partinin..ben zaten hiçbir partinin yanında değilim..asla da olmam..ne Kılıçdaroğlu ne Sarıgül ne Erdoğan hiçbirinin taraftarı değilim..Sadece göz göre göre gözümüzün içine baka baka olan her şeyi yokmuş gibi lanse edenleredir nefretim...Kim yediyse ve destekliyorsa irin olup akacaktır birgün..Son nefesi vermesi de öyle kolay olmaz..Çünkü koca bir millet oy vereni de vermeyeni de haram etti haklarını..onca insanın da ahı yerde kalmaz ölemez bunları yapanlar her kimse..Bana kanalistanbul yol köprü falan lazım değil..sen benim 15 gün yaktığım doğalgazın neden 178 tl olduğunu bir açıkla bakalım..sen bana kurufasulyenin neden 16 tl ye kadar fırladığını bir açıkla bakalım..Doğmamış bebeklerin dünya kadar borçları var ödeyecekleri..bunları açıkla bakalım..o yollar köprüler evler neyle yapılıyor cebinden mi ödüyor..babanın hayrında mı yapıyor oncca şeyi..sen bana asgari ücretin neden 800 tl olduğunu açıkla bakalım...sen bana yediğim patatesin kilosu neden 3 tl olmuş açıkla bakalım..yeşil soğanın kilosu 8 tl olmuş açıkla bakalım..sen madem bu kadarr memnunsun Türkiye'nin halinden gel yaşa Türkiye'de..neden yurt dışındasın..imkanların orda daha iyi diye mi ?? geçeceksiniz weiss hanım bunları yolmuş köprüymüş kanal istanbulmuş geçeceksiniz..sen benim kazandığım parayla ay sonunu nasıl getireceğimi bilemezsin..öyle beylert paşalar gibi yaşamıyor kimse hayatını..kimsenin malında gözümüz yok şükür HELALİNDEN ise...ama HARAM ise işte o zaman müsade edin de konuşsun az biraz millet..
sanada helal olsun. işte budur

Ayılara .....

Bildim değil mi bildim bildim bildim ....:21:

Ama sevgili oky , bu soruyu neye istinaden sorduğunu anlamakla beraber , oradaki teşbih ile bir üsteki aynı şey değildir .

X partiye oy verenleri kör-sağır-dilsiz hadi bırakayım nezaketi aptal görmekle ! ve koyun gibi güdülürler ancak demekle , bir ülkenin yıllarca kendi egemenliğini kazanmışken dahi , süper güçlerin ve gizli güçlerin kuklası gibi hareket ettirilmesi , hep icazet bekleyen siyaset anlayışından kurtulamaması '' burnundaki halka '' diye adlandırılır .

Yani oynatıldığı tasvir edilen ülkedir burada insanlar , şahıslar değil . Bu konuda kimi bu hükümet zamanında oynatıldığımızı savunur , kimi öncesinde . Bu kısımda herkes serbest , yaşasın fikir ve düşünce özgürlüğü :ssz:
kimseye ne aptal dedim ne de başka bir şey, bir şeylere uyanmak lazım körü körüne uyumak yapılan yanlışları yok saymak hala bunları bile bile aynı kafadan gitmek koyun sürüsü olmaktır dedim.Bence de yaşasın fikir özgürlüğü,sanki küfür ettim.

Valla öyle olmuyor be oky ,

Şimdi bu canım ülkemin düştüğü bir durumu özetlerken '' yeter artık oynatıldığımız , artık söz sahibi olalım , burnundaki halkıyı çıkaralım Türkiye'nin '' demekle ,

Adamın yüzüne karşı , sen güdülen bir koyunsun ahbap ! Hey dostum bunu böyle bil taam mı ? demek aynı olmuyor .

Hem aslan da bir hayvan ve eşim oğlumu aslan parçası diye sever , nüanslar önemlidir :31:

Konu sahibinin ricası üzerine konuya tekrar döneyim ;

Dün yazdıklarım dışında fikrimde bir değişiklik yok :1:
valla canım ben gocunuyorum.yani ülkemi,n bir hayvanla kıyaslanması rahatsız etti beni,birde burnuna halka takılması. neyse görüşler farklı elbette.

Son düzenleme:
Cok uzun yazacagim okumakla arasi olmayanlara ön bildiri olsun:)))

Konu gayet basitti aslinda, bir adayin, tüm diger adaylari ve parti genel baskanini es gecip, aday oldugu partinin temel degerlerinden!? ( niye o partinin degeriyse bende anlamiyorum:)) biri olan Atatürk ü kullanarak bir sahtekarlik yapmasi...

Sarigül daha öncedende kendini CHP nin üzerinde görüyordu, bu yönde söylemleri mevcut, hatta daha vahim söylemleride mevcut..

Dedigim gibi konu basitti, yapilan bir sahtekarlik, yanlis ne derseniz artik..

Ama bu yapilana yanlis diyebilen var mi?

Bakin sayfalara mesaj sayisi 100 gecmis ama bu olaya iki kisi yanlis demis:)) ( karsit görüsler haric)

Evet iki kisi, biri madamiks digeride Mune..

Mune yanlis oldugunu söylemis, baska elestirisinide yazmis..Ama konunun özüne yorumunu yapmis..

Peki digerleri:)) Digerleri bana saydirmis, baska haberler bulup eklemis, haberi koydugum siteye saydirmis falan filan ama bir tanesi o kadar kendinden gecmis ki, bana saydirmis, birde " Amacin ne senin" diyecek kadar ucmus:))
Amac!? Herkes bin tane haber paylasiyor, bende ülke gündemindeki bir haberi paylastim ama " amacin ne be senin" :)))
Hatta buda kesmesim, o kadar kendinden gecmis ki, kendisi ile ayni düsünen arkadasina saydirmis " atgözlüklü " demis:))
Kisi kendisi ile ayni düsüncede ama önemi yok, yaftalamak, karalamak, hakaret etmek, serbest cünkü gözünü karartmis:)) Kendi ile ayni görüsteki kisinin bir mesajiyla ( üstelik mesaji anlamamis bile düsünün) yapistirmis yaftayi " atgözlüklü"

Erdogan a " Allah in Tüm vasiflarini üzerinde topluyor" demis biri, biri " dokunmak ibadet " demis..
Yahu ben bunlara neden katilayim..
Bakin, nutuk icin "vayhedilen son kutsal kitap" demisti bir.. Yani birileri birseyler diyebilir..
Erdogan cikip kendini yüceltiyor mu?
Burada Sarigül bizzat kendini yüceltiyor, "ben Allah in size gönderdigi bir lütüfum, Allah size, beni göndermis, daha ne yapsin" diyor:))
Yani olay farkli anladin mi?

Amacim ne?

Anlatayim size amacimi güzelce bir! Anlamak isteyecek misiniz?:))
Insanoglu bilgi ve tecrübesini nesilden nesile aktaramaz, her dogan birey SIFIR bilgi ile dogar ve yasayarak edinir bilgiyi tecrübeyi..
Ülkeler, Devletler, insanlar, gecmise bakarak hatalardan, yanlsilardan ders alir..
Hatta gecmisini bilmeyenler yokolmaya mahkumdur demis Atatürk..

Simdi ben yada herhangi biri gecmise bakacak, hatalardan ders alip birdaha yapmamak icin ama Türkiye Cumhuriyet nin gecmisindeki hicbirseyi elestiremeyecegiz..
Neden? Cünkü neyi elestirirsen Atatürk e baglanir, yanlisa yanlis dedirtmezler..

Sen cikar mesela Inönü nün yaptigi bir hatayi elestirirsin ama bir bakarsin " seni gidi Atatürk düsmani seni" derler..
Evet evet derler, cünkü pencere dar..

Cok uzatmayacagim..
Benim derdim ne AKP, ne CHP, ne zart ne zurt..
Benim derdim, boynuna boyunduruk, burnuna halka takilmis Türkiye min, o boynundaki boyunduruklardan, burnundaki halkalardan kurtulmasidir..
Kim yaparsa bunu (ister müslümani, ister ateisti, ister koministi, ister kemalisti hic önemli degil) onun destekcisi olurum..
ISte bugünkü hükümetide bu yüzden destekliyorum..
Olaylara mahalledeki pencereden bakmamaya calisiyorum..
Bugün adamlar 5 senedir bilgi birikimi yapiyor ve secime ramak kala operasyon yapiyor.
Yolsuzluk yapani Allah kahretsin, kahhar sifatiyla muamele etsin kim caliyorsa..
Yahu su operasyon icin, az bekleseydiniz be, hani 5 yildir beklemissiniz az daha bekleseydiniz, su Iran anlasmasi, Irak petrol parasi anlasmasi hallolsaydi..
Su garip ülkem iki boyundurugundan tamamen kurtulsaydi..
Ne zorunuz var sizin bu ülkeye yahu..
Nasil bir vatanhainisiniz siz. Kime hizmet ediyorsunuz..
Bakin gitti Türkiye yi ayaga kaldiracak anlasmalardan biri..
Gitti Kanal Istanbul un parasi...
Gidip 3. havalanini, KAnal istanbul u yapacak firma sahiplerinin mal varligina iftiralarla el koymaya kalkiyorsunuz..

Bu nasil bir operasyon ki, Türkiye min önünü acacak hangi hamle varsa hep onlar yolsuzlukla itham ediliyor..
Iran anlasmasi, Irak petrol parasi ve Halkbank, Kanal Istanbul u yapacak firma, 3. havalanini yapacak firma.. Neden hep bu büyük isler cevresinde dönüyor bu operasyon..

Siz kimi kandiriyorsunuz, siz gerizekalimi sandiniz insanlari..

Kanal Istanbul un önemini kac kisi biliyor, ya 3. havalaninin..

Falanca dediki " kanal istanbul gereksiz" dediyi birakin..
Kac kisi arastirdi..
Kac kisi Süveys, panama gibi kanallarin, kim tarafindan ne gaye ile acildigini biliyor...
Kac kisi KAnal Istanbul un neden gerekli oldugunu biliyor..

Kac kisi 3. havalaninin ne demk oldugunu, neden Ingiliz ve Almanlarin buna sonuna kadar karsi oldugunu biliyor..
Kac kisi Alman vakiflarinin 3. havalani ve Kanal Istanbul a hayir kampanyasi yürüttügünü biliyor..

Diyorsa ki insanlar "Bunlari biliyoruz ama yinede biz AKP yi istemiyoruz, yeterki Erddogan gitsin Türkiye, boyundurugundan, burnundaki halkadan kurtulamasada olur " diyorsa..

Ben bu fikre iki zit kutup kadar uzagim..

Ben Türkiye mi kim ayaga kaldiracak, kim boyunduruklarindan, halkalarindan kurtaracaksa onun sonuna kadar destekcisiyim..

Hükümet gitsinde ne olursa olsun diyenlerede üstad Necip Fazil in su sözünü hatirlayarak aci ile gülerim..

“Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır”

ağzına sağlık............................

Sizin anlayamadığınız tek nokta şu !! 100000000000000000 kere söyledik biz Sarıgül ile aliyle veliyle mehmetle osmanala falan akp yi karşılaştırmıyoruz...biz yapılan her türlü haksızlığa karşıyız..ve çok afedersiniz birileri gelip yesin yutsun malı götürsün ama yeter ki yol yapılsın hizmet verilsin..yediyse de helal olsun mantığında değiliz..bu kim olursa olsun benim şahsi fikrim sizi bilemem ben de koyu bir akp li olsaydım ama bunca yolsuzluğu belgeleriyle önüme serselerdi lanet ederdim..ya da bunu yapan başka bir parti olsaydı da fikrim değişmezdi..bakar kör olmaya gerek yok..Yurt dışında olmanıza rağmen ve burda oy kullanma hakkınız olmamasına rağmen neden bu kadar içindesiniz her şeyin neden bu kadar acımasız ve ukalasınız..? Ben artık şundan eminim ki siz kesinlikle Akp'nin yurt dışındaki bir uzantısısınız..kim bilir belki de buraya oy kullanmak için getirtilenlerden olabilirsiniz..bir çıkarınız olmalı..çünkü kimse burda sizin kadar savunucusu değil hiçbir partinin..ben zaten hiçbir partinin yanında değilim..asla da olmam..ne Kılıçdaroğlu ne Sarıgül ne Erdoğan hiçbirinin taraftarı değilim..Sadece göz göre göre gözümüzün içine baka baka olan her şeyi yokmuş gibi lanse edenleredir nefretim...Kim yediyse ve destekliyorsa irin olup akacaktır birgün..Son nefesi vermesi de öyle kolay olmaz..Çünkü koca bir millet oy vereni de vermeyeni de haram etti haklarını..onca insanın da ahı yerde kalmaz ölemez bunları yapanlar her kimse..Bana kanalistanbul yol köprü falan lazım değil..sen benim 15 gün yaktığım doğalgazın neden 178 tl olduğunu bir açıkla bakalım..sen bana kurufasulyenin neden 16 tl ye kadar fırladığını bir açıkla bakalım..Doğmamış bebeklerin dünya kadar borçları var ödeyecekleri..bunları açıkla bakalım..o yollar köprüler evler neyle yapılıyor cebinden mi ödüyor..babanın hayrında mı yapıyor oncca şeyi..sen bana asgari ücretin neden 800 tl olduğunu açıkla bakalım...sen bana yediğim patatesin kilosu neden 3 tl olmuş açıkla bakalım..yeşil soğanın kilosu 8 tl olmuş açıkla bakalım..sen madem bu kadarr memnunsun Türkiye'nin halinden gel yaşa Türkiye'de..neden yurt dışındasın..imkanların orda daha iyi diye mi ?? geçeceksiniz weiss hanım bunları yolmuş köprüymüş kanal istanbulmuş geçeceksiniz..sen benim kazandığım parayla ay sonunu nasıl getireceğimi bilemezsin..öyle beylert paşalar gibi yaşamıyor kimse hayatını..kimsenin malında gözümüz yok şükür HELALİNDEN ise...ama HARAM ise işte o zaman müsade edin de konuşsun az biraz millet..

Cidden opucem agzina saglik
Weiss hakkinda herkesin ayni seyi dusundugune eminim
Bu kadar agresif ben bilirim edalarinda akp nin yaptiklarini bagirarak oven
Chp yi kotulemek icin Ataturku bile kullanan bir insan
Bu kadar hiddetli savubuyorsan neden Almanyada yasiyorsun derler adama
Neden oy hakkin yokken bu kadar akp savunucususun derler adama
Yoksa bir ayakkabi kutusuda senin payina mi dustu derler adama
Derler de derler
Oy hakkini olmayan bir insan davulun sesinin hos geldigi ta alamanyalardan neden bu kadar memur gibi surekli kendine gorev edinip yorum yapmasi akillara binlerce soru getiriyor

valla canım ben gocunuyorum.yani ülkemi,n bir hayvanla kıyaslanması rahatsız etti beni,birde burnuna halka takılması. neyse görüşler farklı elbette.

Bende kesinlikle gocunuyorum tabii ki.

Türkiye Cumhuriyetinin bu durumundan şiddetle sıyrıldığı günler için çabam ve duam ve ideolojim .

Bende kesinlikle gocunuyorum tabii ki.

Türkiye Cumhuriyetinin bu durumundan şiddetle sıyrıldığı günler için çabam ve duam ve ideolojim .
işte olay bu. kişiden kişiye göre değişiyor bakış açısı.. oysa herikiside bir benzetme. farkı yok.

Cidden opucem agzina saglik
Weiss hakkinda herkesin ayni seyi dusundugune eminim
Bu kadar agresif ben bilirim edalarinda akp nin yaptiklarini bagirarak oven
Chp yi kotulemek icin Ataturku bile kullanan bir insan
Bu kadar hiddetli savubuyorsan neden Almanyada yasiyorsun derler adama
Neden oy hakkin yokken bu kadar akp savunucususun derler adama
Yoksa bir ayakkabi kutusuda senin payina mi dustu derler adama
Derler de derler
Oy hakkini olmayan bir insan davulun sesinin hos geldigi ta alamanyalardan neden bu kadar memur gibi surekli kendine gorev edinip yorum yapmasi akillara binlerce soru getiriyor

kesinlikle..ama bıktık artık öyle değil mi tarz hep aynı ortaya pimi çekilmemiş bir elbombası at biri patlatsın ondan sonra riv riv yap burda..bana masal lazım değil..parayla mı tuttular nedir ?? aklım almıyo ya sen git yaşa alamanyanda sanane burdaki insanların hayatında neler olup bittiğini nerden bileceksin öyle değil mi ?? bilerek yapıyo bunu kesinlikle...işi bu..sana da çok teşekkür ederim gel öp :)

Erdogan a " Allah in Tüm vasiflarini üzerinde topluyor" demis biri, biri " dokunmak ibadet " demis..
Yahu ben bunlara neden katilayim..
Bakin, nutuk icin "vayhedilen son kutsal kitap" demisti bir.. Yani birileri birseyler diyebilir..
Erdogan cikip kendini yüceltiyor mu?
Burada Sarigül bizzat kendini yüceltiyor, "ben Allah in size gönderdigi bir lütüfum, Allah size, beni göndermis, daha ne yapsin" diyor:))
Yani olay farkli anladin mi?

Amacim ne?

Anlatayim size amacimi güzelce bir! Anlamak isteyecek misiniz?:))
Insanoglu bilgi ve tecrübesini nesilden nesile aktaramaz, her dogan birey SIFIR bilgi ile dogar ve yasayarak edinir bilgiyi tecrübeyi..
Ülkeler, Devletler, insanlar, gecmise bakarak hatalardan, yanlsilardan ders alir..
Hatta gecmisini bilmeyenler yokolmaya mahkumdur demis Atatürk..

Simdi ben yada herhangi biri gecmise bakacak, hatalardan ders alip birdaha yapmamak icin ama Türkiye Cumhuriyet nin gecmisindeki hicbirseyi elestiremeyecegiz..
Neden? Cünkü neyi elestirirsen Atatürk e baglanir, yanlisa yanlis dedirtmezler..

Sen cikar mesela Inönü nün yaptigi bir hatayi elestirirsin ama bir bakarsin " seni gidi Atatürk düsmani seni" derler..
Evet evet derler, cünkü pencere dar..

Cok uzatmayacagim..
Benim derdim ne AKP, ne CHP, ne zart ne zurt..
Benim derdim, boynuna boyunduruk, burnuna halka takilmis Türkiye min, o boynundaki boyunduruklardan, burnundaki halkalardan kurtulmasidir..
Kim yaparsa bunu (ister müslümani, ister ateisti, ister koministi, ister kemalisti hic önemli degil) onun destekcisi olurum..
ISte bugünkü hükümetide bu yüzden destekliyorum..
Olaylara mahalledeki pencereden bakmamaya calisiyorum..
Bugün adamlar 5 senedir bilgi birikimi yapiyor ve secime ramak kala operasyon yapiyor.
Yolsuzluk yapani Allah kahretsin, kahhar sifatiyla muamele etsin kim caliyorsa..
Yahu su operasyon icin, az bekleseydiniz be, hani 5 yildir beklemissiniz az daha bekleseydiniz, su Iran anlasmasi, Irak petrol parasi anlasmasi hallolsaydi..
Su garip ülkem iki boyundurugundan tamamen kurtulsaydi..
Ne zorunuz var sizin bu ülkeye yahu..
Nasil bir vatanhainisiniz siz. Kime hizmet ediyorsunuz..
Bakin gitti Türkiye yi ayaga kaldiracak anlasmalardan biri..
Gitti Kanal Istanbul un parasi...
Gidip 3. havalanini, KAnal istanbul u yapacak firma sahiplerinin mal varligina iftiralarla el koymaya kalkiyorsunuz..

Bu nasil bir operasyon ki, Türkiye min önünü acacak hangi hamle varsa hep onlar yolsuzlukla itham ediliyor..
Iran anlasmasi, Irak petrol parasi ve Halkbank, Kanal Istanbul u yapacak firma, 3. havalanini yapacak firma.. Neden hep bu büyük isler cevresinde dönüyor bu operasyon..

Siz kimi kandiriyorsunuz, siz gerizekalimi sandiniz insanlari..

Kanal Istanbul un önemini kac kisi biliyor, ya 3. havalaninin..

Falanca dediki " kanal istanbul gereksiz" dediyi birakin..
Kac kisi arastirdi..
Kac kisi Süveys, panama gibi kanallarin, kim tarafindan ne gaye ile acildigini biliyor...
Kac kisi KAnal Istanbul un neden gerekli oldugunu biliyor..

Kac kisi 3. havalaninin ne demk oldugunu, neden Ingiliz ve Almanlarin buna sonuna kadar karsi oldugunu biliyor..
Kac kisi Alman vakiflarinin 3. havalani ve Kanal Istanbul a hayir kampanyasi yürüttügünü biliyor..

Diyorsa ki insanlar "Bunlari biliyoruz ama yinede biz AKP yi istemiyoruz, yeterki Erddogan gitsin Türkiye, boyundurugundan, burnundaki halkadan kurtulamasada olur " diyorsa..

Ben bu fikre iki zit kutup kadar uzagim..

Ben Türkiye mi kim ayaga kaldiracak, kim boyunduruklarindan, halkalarindan kurtaracaksa onun sonuna kadar destekcisiyim..

Hükümet gitsinde ne olursa olsun diyenlerede üstad Necip Fazil in su sözünü hatirlayarak aci ile gülerim..

“Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır”

Çok uzundu yazınız üşenmedim hepsini okudum ve analiz ettim,okumayı severim:)

Alıntınızda işaretlediğim renkli yerlere yorumumu aynı renklerle yaptım.Lütfen dikkat ederek okuyunuz.

Tayyip Erdoğan kendisini yüceltiyor mu diye sormanız bile onu gözünüzde yücelttiğinizin bir resmidir.Burada şimdi hepsini tek tek yazamayacağım ama "benim iznim olmadan bu ülkede hiç bir canlı nefes alamaz"modundadır kendileri.Ben yaptım oldu,ben bilirim,benden ötesi şudur budur söylemlerini hergün her dakika yazılı-görsel basından izliyoruz.
Sarıgül'de öyle birşey dediyse yanlış yapmış,kendisinide asla desteklemiyorum.

Ne kadar da güzel dediniz..aynen benim derdimde bu halkadan,boyunduruktan bir an önce kurtulmamızdır.

Ancak hükümeti bu yüzden destklediğiniz noktada ayrılıyoruz ki arada uçurumlar bırakarak.Yolsuzluk için az bekleseydiniz,seçimlere ramak kalmıştı demek "ne güzel kandıracaktık milleti" demektir.Tamam operasyonu yapanlar ak kaşık değil ne yaptılarsa birlikte yaptılar ama böyle diye bu büyük yolsuzluğu görmezden gelemeyiz.Birbirlerini yemeselerdi daha çoook ekmeğimizin büyük lokmalarını çalacaklardı.Sizin o bahsettiğiniz anlaşmaların paralarıda hangi kutulardan çıkacaktı bilmiyorum.

Kanal İstanbul'un çevreye ve insan sağlığına vereceği zararları bilim adamları konuşuyorlar.Çevresindeki göllerin kuruyacağı,rantdan dolayı betonlaşma olacağı,yeşil alanların katledileceği ve hatta çocuklarda löseminin yaygınlaşacğı(çevre kiriliğinden dolayı)gibi..İyi bir proje varsa hangi hükümet olursa yapar bunu.

​Ben bunlardan daha fazlasını bilyorum ve bu yüzden bu hükümetin gitmesini istiyorum.

ağzına sağlık canım

Valla öyle olmuyor be oky ,

Şimdi bu canım ülkemin düştüğü bir durumu özetlerken '' yeter artık oynatıldığımız , artık söz sahibi olalım , burnundaki halkıyı çıkaralım Türkiye'nin '' demekle ,

Adamın yüzüne karşı , sen güdülen bir koyunsun ahbap ! Hey dostum bunu böyle bil taam mı ? demek aynı olmuyor .

Hem aslan da bir hayvan ve eşim oğlumu aslan parçası diye sever , nüanslar önemlidir :31:

Konu sahibinin ricası üzerine konuya tekrar döneyim ;

Dün yazdıklarım dışında fikrimde bir değişiklik yok :1:
aus daha fazla seninle tartışmayacağım dediklerim senin için geçerli mi tekrar soruyorum ben kime koyun gibi diyorum benzetiyorum! söyleyeyim;
Gezide gencine sahip çıkılmadığını,ölenlere bir baş sağlığı dilenmezken Esma'ya ağlanıldığını göre göre hak verenlere,zamları sorgulamadan bana ne diyenlere,kadın cinayetleri,tecavüz,çocuk gelinler gibi acil çözülmesi gereken olaylar varken erkek kız aynı evde oturmasın deyip hak verenlere,Pkk sorununu çözmek isteyen askerinin ağzının kapatılmasına içeri atılmalarına hak verenlere,evet yüzde elli elliyiz zor duruyoruz evde diyenlere,kefen giyip karşılama yapanların absürdlüğünü görmeyenlere,Kürtajı yasaklansın hatta tecavüz mağdurları bile aldırmasın çocuğu diyenlere,başı açık namussuz tü kaka diyenlere,yöneticiyi Allahla bir tutanlara,TC nin Andımızın kalkmasında hiç bir maruzat görmeyenlere ...ve daha yazılacak sayfalar dolusu şeye rağmen hayır arkadaş ne yapılırsa yapılsın x partisi harika görmeyeceğim anlayışıyla tekrar oy verenlere.
Sen burada görüp kendini cevap veriyorsan evet lafım sana da.Ben laf ebeliği hiç yapmadım hep açık açık yazdım işte bu da sana son cevabım.

Son düzenleme:

Alıntınızda işaretlediğim renkli yerlere yorumumu aynı renklerle yaptım.Lütfen dikkat ederek okuyunuz.

Tayyip Erdoğan kendisini yüceltiyor mu diye sormanız bile onu gözünüzde yücelttiğinizin bir resmidir.Burada şimdi hepsini tek tek yazamayacağım ama "benim iznim olmadan bu ülkede hiç bir canlı nefes alamaz"modundadır kendileri.Ben yaptım oldu,ben bilirim,benden ötesi şudur budur söylemlerini hergün her dakika yazılı-görsel basından izliyoruz.

Ne kadar da güzel dediniz..aynen benim derdimde bu halkadan,boyunduruktan bir an önce kurtulmamızdır.

Ancak hükümeti bu yüzden destklediğiniz noktada ayrılıyoruz ki arada uçurumlar bırakarak.Yolsuzluk için az bekleseydiniz,seçimlere ramak kalmıştı demek "ne güzel kandıracaktık milleti" demektir.Tamam operasyonu yapanlar ak kaşık değil ne yaptılarsa birlikte yaptılar ama böyle diye bu büyük yolsuzluğu görmezden gelemeyiz.Birbirlerini yemeselerdi daha çoook ekmeğimizin büyük lokmalarını çalacaklardı.Sizin o bahsettiğiniz anlaşmaların paralarıda hangi kutulardan çıkacaktı bilmiyorum.

Kanal İstanbul'un çevreye ve insan sağlığına vereceği zararları bilim adamları konuşuyorlar.Çevresindeki göllerin kuruyacağı,rantdan dolayı betonlaşma olacağı,yeşil alanların katledileceği ve hatta çocuklarda löseminin yaygınlaşacğı(çevre kiriliğinden dolayı)gibi..İyi bir proje varsa hangi hükümet olursa yapar bunu.

​Ben bunlardan daha fazlasını bilyorum ve bu yüzden bu hükümetin gitmesini istiyorum.
Uyanmış bir insan ne güzel sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey çok şükür

kesinlikle..ama bıktık artık öyle değil mi tarz hep aynı ortaya pimi çekilmemiş bir elbombası at biri patlatsın ondan sonra riv riv yap burda..bana masal lazım değil..parayla mı tuttular nedir ?? aklım almıyo ya sen git yaşa alamanyanda sanane burdaki insanların hayatında neler olup bittiğini nerden bileceksin öyle değil mi ?? bilerek yapıyo bunu kesinlikle...işi bu..sana da çok teşekkür ederim gel öp :)

Bıktık cidden
yoksa ben hükümet taraftarı diye asla kimseye birsey diyemem
herkes kendi penceresinden bakar dünyaya
benim gibi düşünmedi diye tü kaka diyemem
ama bilerek kasti bir tavır var ortada
şuna da eminim oturup çalışılıyor ve hadi konu acalım deniyor
yoksa bu denli tahrik içerikli konuları bir insanın acmasının baska acıklaması olamaz
bunun bir caresi olmalı

mune ve kazen size sesleniyorum sadece ban yemek için veya uı olmak için hakaret kavga yetmemeli
weisin bu tavrı hakaretten daha agır
bir yaptırım yapılmalı
bu kadar insanın bir kişiden rahatsızlığı es geçilmemeli

suna da adım gibi eminim
bu tavır olmasa bu topik adı altında cok daha sakin paylasımlar olacaktır

lütfen bu propagandacı zihniyete bir çözüm bulalım artık

Bakin yine söylüyorum..
Konu Yapilan bir yanlis, sahtekarlik..
Bunu haber yapan gazeteci degilim:)
O olayi gerceklestiren de ben degilim..
Neden konuya yorum yapmak yerine israrla bana saldiriyorsunuz:)

Sarigül hata yapmis yada yapmamis deyip gecen bir insana kimse birsey diyor mu?
Ama neden rahatsiz ediyor bu sizi?

Evet ben tek kisilik dev bir orduyum:))))
Gercekler acidir..
Yutmaya calisirsin ama yutamazsin..
Girtlagini yirtar acitir..
Hissettiginiz o duygu sakin gerceklerin aci olmasindan dolayi olmasin:))

Simdi artik lütfen bana saldirmayi falan birakin, konuya yorum yazin, neden konuyu yorumlamak yerine bana saldiriyorsunuz?

Not: Mune ve Kazen, emir büyük yerden, bak benden cok rahatsiz olmus arkadas, beni halledin ya..
Türkiye de de yillarca ve hala yapilan bu degil mi?
Seninle ayni düsünmeyen, seninle ayni irki, dini, dili, düsünceyi, hayat görüsünü vb paylasmayan insani imha edeceksin, konusturmayacaksin:)) Bak arkadas sitedede ayni uygulamayi istiyor:)

Lütfen rica ediyorum artik konu dagitilmasin, konu basit, acik, konuya yorum yapilsin..
Yapilana yanlis deyin, dogru deyin, sahtekarlik deyin ne derseniz deyin ama konuya yorum yapin..

Son düzenleme:
Bıktık cidden
yoksa ben hükümet taraftarı diye asla kimseye birsey diyemem
herkes kendi penceresinden bakar dünyaya
benim gibi düşünmedi diye tü kaka diyemem
ama bilerek kasti bir tavır var ortada
şuna da eminim oturup çalışılıyor ve hadi konu acalım deniyor
yoksa bu denli tahrik içerikli konuları bir insanın acmasının baska acıklaması olamaz
bunun bir caresi olmalı

mune ve kazen size sesleniyorum sadece ban yemek için veya uı olmak için hakaret kavga yetmemeli
weisin bu tavrı hakaretten daha agır
bir yaptırım yapılmalı
bu kadar insanın bir kişiden rahatsızlığı es geçilmemeli

suna da adım gibi eminim
bu tavır olmasa bu topik adı altında cok daha sakin paylasımlar olacaktır

lütfen bu propagandacı zihniyete bir çözüm bulalım artık
Bende fark ettim bunları.Bakıyorum hükümetle ilgili olumsuz haber çıkıyor ses seda yok 3 gün sonra karşı partiden bir olumsuz haber bulunuyor gündem yaratmaya çalışılıyor.Ve sürekli kışkırtıcı cümleler paylaşımlar açıkça söylenmesede Atatürk ile ilgili anti söylemler andımız kalksın bu sadece bi şiir demeler.Kışkırtıcı tavırlar yani.Paralı eleman gibi çalışıyor kişi.Almanyalardan...

Son düzenleme:

:13::13::13: Düşüncelerime tercümansın...

Bakin yine söylüyorum..
Konu Yapilan bir yanlis, sahtekarlik..
Bunu haber yapan gazeteci degilim:)
O olayi gerceklestiren de ben degilim..
Neden konuya yorum yapmak yerine israrla bana saldiriyorsunuz:)

Sarigül hata yapmis deyip gecen bir insana kimse birsey diyor mu?
Ama neden rahatsiz ediyor bu sizi?

Evet ben tek kisilik dev bir orduyum:))))
Gercekler acidir..
Yutmaya calisirsin ama yutamazsin..
Girtlagini yirtar acitir..
Hissettiginiz o duygu sakin gerceklerin aci olmasindan dolayi olmasin:))

Simdi artik lütfen bana saldirmayi falan birakin, konuya yorum yazin, neden konuyu yorumlamak yerine bana saldiriyorsunuz?

Not: Mune ve Kazen, emir büyük yerden, bak benden cok rahatsiz olmus arkadas, beni halledin ya..
Türkiye de de yillarca ve hala yapilan bu degil mi?
Seninle ayni düsünmeyen, seninle ayni irki, dini, dili, düsünceyi, hayat görüsünü vb paylasmayan insani imha edeceksin, konusturmayacaksin:)) Bak arkadas sitedede ayni uygulamayi istiyor:)

Lütfen rica ediyorum artik konu dagitilmasin, konu basit, acik, konuya yorum yapilsin..
Yapilana yanlis deyin, dogru deyin, sahtekarlik deyin ne derseniz deyin ama konuya yorum yapin..
Konuya yorum yapılsınları araya sıkıştır söyleyeceğindende geri kalma cevap yazılırsa dediklerine aaa konu lütfen de yine.Konuya cevap mı istiyorsun dur söyleyeyim bence adam zaten kendi resmini asacaktı konu böyle çarpıtıldı gündem yaratıldı oldu mu?
Tek kişilik orduymuş helal sana anca klavye ordusu olur senden...
Ayrıca o senin söylediğin düşünceleri imha edeceksin tavrını yapan biri var zaten kim söyleyeyim mi?Söyleyeceğimde pencereyi aç bir dakika.Ne oldu açılmadı demi, açılmaz yok çünkü.

Son düzenleme:

valla bende bıktım :46::46::46:

Weis konuyla hiç alakası yok biliyorum ama sen öyle deyince Ata Demirerin Tek kişilik dev kadrosu geldi aklıma :D
Şaka maka ben kendi adıma senin bu forumda olmandan rahatsızlık duymadığımı belirtmek isterim ama sanki biraz daha ılımlı bir yol izleyebilirsin gibi geliyor bana sürekli ben doğruları konuşuyorum, ben şunu şu yüzden destekliyorum çünkü ben,ben,ben hep ben... bla blaa davranışların bize isim vermek istemediğimiz birilerini hatırlattığı için itici geliyor belkide bu yüzden açmış olduğun konu değilde sen daha fazla gündem yarattın :D

(Düşüncen,davranışın, ideolojin her ne olursa olsun düşünceleri nasıl dile getirdiğin de bence çok önemli)

Riv riv riv riv riv riv riv riv....vır vır vır vır vır...tam bir politikacısın..bence sen bir parti kur ve Almanya'da konuş !! konuyla ilgili yorum çok istemişsin ya bak senin yapamadığını yapıyorum..Çok büyük terbiyesizlik yazıklar olsun..bu kadarı fazla haddini aşmışş...oy moy yok sarıgüle...hadi sen de yapılan haksızlıklara karşı biraz olsun sesini çıkar..Tek inandığım ve kabul ettiğim siyaset adamı Atatürk'tür bunu da o kafana sok...!! Ben şucu bucu değilim..ben hakçıyım weiss hanım ayrıca lütfen burdan siyaset yapmayı biliyorsanız lütfen sorduğum tüm sorularıma da yanıt veriniz..!! size saldırmak haddimize değildir...! sadece sorularımıza yanıt arıyoruz..ne olacak bu ülkenin hali..var mı bir cevabınız..eğer birgün Başbakan olursanız güya refaha erişmiş olan ülkemizi daha da ileriye taşımak için planlarınız nelerdir..asgari ücret ve zamlar hakkında ne yapmayı planlıyorsunuz..weiss hanım ben konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim..Sarıgül için ayıp etti kendini ilah gibi görüüyor diyebiliyorum siz başkaları için ne diyeceksiniz ?? diyemezsiniz çünkü siz burnu havada aşağılarda yaşayanları göremeyecek kadar yukarılardan bakıyorsunuz bizlere..o yüzden de anlayamazsınız..size saldırdığımızı düşünüyorsanız o zaman susun artık ve bir daha da böyle konuları açarak milletin sabrının sınırlarını zorlamayın bence..gidin sizin gibi düşünenlerle sohbet edin başka işiniz yok mu sizin ..??

Back