ahaha bi kerede ama bak buda var denmeden sadece konuya yorum yapıldığı günleride görürmüyüz acaba
hmm,bir Erdoğan resmi ve önünde oturan insanlar,çok feci bi görüntü gerçekten.Sayenizde şu dakika aydınlandım,şimdi akp.nin yaptığı yanlışlara! kitlenip,ötekileri boş veriyorum."Allahım"diye çıkmadıklarına göre sorun yok demekki
Bu arada resmi arattım ama hiç bir haber sitesinde çıkmadı,kaynak rica edebilirmiyim ? Malum burada kaynaksız bilgiye pek itibar edilmiyor
İtibar itibar etmemek değildi konu.
Forum kurallarından bi haber oldugunuz nasıl da apaçık.
Tabi ama kaynak göster demeseydim ben eminki şu anda diğer ''Hiçbir akpli vekil bu kadar olmamıştı'' başlığında eleştirinizi yapıyor olacaktınız ama yok yok içinizden yapıyorsunuz o konuya yorum yok oda değildi her konuya yorum yapmazsınız sorunca söylersiniz değil mi:)
Neyse sonra kalkıyorlar cezayı hep akp yanlıları alınıyor deniliyor.Daha önce bu konudan uzaklastırılmıstı..Neyse bundan sonra sormayacagım kaynak müsterih olun.Hem kimbilir konu sahibinin açtıgı konuyu kaynak paylaş deyip kapattırmak işime gelir.Malum ben içimden düşünüp yorum yazmadan edemiyorum
İçimden gösterdiğim tepkiyi elbette bilemezsiniz değilmi
o konuya yorum yapsaydım bu mutlaka "çok yanlış" şeklinde olurdu.Tabiki her konuya yorum yapamam, ama bakın sorunca söyleyebildim
söyleyebildiğim içinde gördüğünüz üzere dedim.Bakıyorum siz buraya bi sürü yorum yazmışsınız,üstelik bende size sormuşum,ama asıl konuya dair mesaj varmı,hayır