- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ataturk nireee R.T.Erdogan nireeeee...Yani o insanlarda söyle mi demeli " Recep Tayyip Erdogan i sevmiyor olanlara ben sevmiyor diyemem olsa olsa nankördürler" mi demeli.
Bana kalirsa dememeli, kimsenin kimseyi sevme zorunlulugu olmadigi gibi, birini sevmemekte kimseyi nankör yapmaz.
Atatürk ilah degil, sevmeyen sevmez, seven sever ayni sekilde Recep Tayyip Erdogan da öyle.
O yüzden klasik cümleler beni ırgalamiyor.
Atatürk e " dinsiz, alkolik, imansiz" diyenler kim ismiyle söyleyin, ben böyle bir söyleme denk gelmedim ( bahsettigim vatadas mehmet efendi degil, topluma malolmus kisilerden)
Ayrica yine ayni seyi yapmissiniz..
Burada " Ben Atatürk ün düsüncelerinin, ilkelerinin izindeyim diyen bir partinin adayinin, bu söylemlere karsi Atatürk ü nasil kullandigi " var.
Siz ise bana Halkbank müdürünün evinde ki ayakkabi kutusunu soruyorsunuz. Zaten bu konu ile ilgili basliklarda bu konuyu konusuyoruz ama sizin bu baslik altinda yine o konuyu konusmak istemenizde ki sebep ne?
Ayakkabi kutusu Sarigül ün bu davranisi akliyor mu?
Yada sizin icin bir savunma taktigi midir bu?
Özü ise birileri hep birseylerlle itham edilirken, baska birilerinin yaptiklarinin görmezden gelinmesi...
Atatürk e " dinsiz, alkolik, imansiz" diyenler kim ismiyle söyleyin, ben böyle bir söyleme denk gelmedim ( bahsettigim vatadas mehmet efendi degil, topluma malolmus kisilerden)
Ayrica yine ayni seyi yapmissiniz..
Burada " Ben Atatürk ün düsüncelerinin, ilkelerinin izindeyim diyen bir partinin adayinin, bu söylemlere karsi Atatürk ü nasil kullandigi " var.
Siz ise bana Halkbank müdürünün evinde ki ayakkabi kutusunu soruyorsunuz. Zaten bu konu ile ilgili basliklarda bu konuyu konusuyoruz ama sizin bu baslik altinda yine o konuyu konusmak istemenizde ki sebep ne?
Ayakkabi kutusu Sarigül ün bu davranisi akliyor mu?
Yada sizin icin bir savunma taktigi midir bu?
Yahu neden herzaman elmalarla armutlar karistirilir ve hepsi elmaymis gibi lansedilir anlamiyorum:))
Kilicdaroglu nun yolsuzlukla ilgili bir konusmasi paylasilir ve " cok dogru" deenirse bende derim ki " yahu önce kendi yaptiklarinin hesabini versin" derim..
Yada birileri sanki ülkede ISPATLANMIS YOLSUZLUK hic yokmus gibi onlarin hesebaini sormazken, cikip daha iddia asamasindaki seyler icin "yolsuzluk yapilmisssss" diye bagarirsa bende " bu kadar hassastinizda, neden ISPATLI YOLSUZLUKLARI görmediniz" derim..
Ama burada ne var adamlar Atatürk ün sahibiymis gibi hareket edip Atatürk ü aslinda hic umursamadiklarini gösteriyorlar..
Adamlar Atatürk ü kullanarak sahtekarlik yapiyorlar...
O yüzden Sarigül ün bu hareketini savunacaksaniz, en azindan konu ile paralel seylerle savunun..
Anlatabiliyörmüyümmm:)))