- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Yok tövbe ensest ilişki filan düşünmedim de inanamadım yani bu devirde hala ablasının lafiyla hareket eden erkek kaldı mı diye.. Neyse ucuz kurtulmuşsunuz.Ablası benden hoşlanmadı, sürekli ablasıyla bir çatışma içindeydik. O da ben ablamın/ailemin lafını önemserim deyip terk etti. Siz nasıl bir şey düşündünüz?
Ensest ilişki falan mı aman diyeyim ehehe tövbe yok öyle bir şey. :)
Yok tövbe ensest ilişki filan düşünmedim de inanamadım yani bu devirde hala ablasının lafiyla hareket eden erkek kaldı mı diye.. Neyse ucuz kurtulmuşsunuz.
Sanırım tuttu şu an çocuğumuz varTuttu mu bari
Cehaleti koklamaya geldimArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Herhalde şaka yapıyorsunuzArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Aşık olmak istiyorum deseniz tamam, bir ilişkim olsun istiyorum deseniz ona da tamam ama kusura bakmayın da kendinize kurban pazarındaki koyun muamelesi yapmanın ne mantığı var? Bana görücü gelmiyor ne demek, sabah kalkıp aynada gördüğünüz insanın tek yaşama amacı bu mu ? İşini gücünü eline almış bir kadınsınız, kendimi geliştireyim, iki memleket göreyim, o arada kafama uyan biri çıkarsa yuvamı da kurarım diyeceğinize tek derdiniz kendinizi birine beğendirmek olmuş. Bu sığlıkla sizden fikri hür, vicdanı hür, kendine güvenen, ayakları yere basan nesiller yetiştirmenizi bekleyeceğiz biz de saf saf. Vallahi doğmamış çocuğumun kaderine üzüldüm.Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?