atanma sorunu

ben kamu mezunuyum düz memurluk için çalıştım çalıştım olmadı puanlar sürekli yükseliyo ve nerden soru gelecek iyice karıştı konular genişledi
alandan çalışıp uzman yardımcısı olarak atandım
b kadro atanma zor artık, hakkınızda hayırlısı olsun, atanması daha kolay ikinci bi bölüm okuma imkanınz var mı peki. kutuphanecilik için de okudukları bölüm kadroyu verdirmiyo bilerek, bölümün adını unuttum ama bilgi ve belge yönetimi gibi bisey miydi ne

Hmm.. Benim de türkçe mezun olalı 4 yıl oldu, bu yıl sınavlara hazırlanıyorum.daha önce özelde çalışıyordum.
Sizin bölümden zor ama imkansız değil.
tam puan aldım bu sefer olacak dedim atama yapılmadı şaka gibi gerçekten çok da iyi bi ortalama ile mezun oldum ama bulunduğum yer küçük olunca iş imkanı kısıtlı oluyor alla hepimizin yardımcısı olsun

Maalesf benimde dururum aynı bende evliyim ve mezun olalı 4 sene oldu bende bu yıl yetenek sınavlarına hazırlanmaya karar verdim müzik okuyacagım kısmetse yani en az 3 sene daha öğrencilik öyle de seneler geçiyor böyle de bir yandan da kpss çalışırım yine trajikomik olansa ücretli öğretmenlik dahi çıkmıyor iş yok ve evde olmak çok zor benim için
çok zor gerçekten iyi bi ortalama ile mezun olmak için çok uğraştım sonumun böyle olacağını hiç düşünmedim her şey insanlar içinmiş gerçekten çok yoruldum...

ben kamu mezunuyum düz memurluk için çalıştım çalıştım olmadı puanlar sürekli yükseliyo ve nerden soru gelecek iyice karıştı konular genişledi
alandan çalışıp uzman yardımcısı olarak atandım
b kadro atanma zor artık, hakkınızda hayırlısı olsun, atanması daha kolay ikinci bi bölüm okuma imkanınz var mı peki. kutuphanecilik için de okudukları bölüm kadroyu verdirmiyo bilerek, bölümün adını unuttum ama bilgi ve belge yönetimi gibi bisey miydi ne
maalesef bi 6 sene imkansız küçük bi kasabada yaşıuyoruz eşimle doğu görevi var onu bırakıp gitmek işime gelmiyor açıkcası düz memurlukta zor görünüyor yorumlardan anladığım bana yine kpss kitapları göründü :110:

Maalesf benimde dururum aynı bende evliyim ve mezun olalı 4 sene oldu bende bu yıl yetenek sınavlarına hazırlanmaya karar verdim müzik okuyacagım kısmetse yani en az 3 sene daha öğrencilik öyle de seneler geçiyor böyle de bir yandan da kpss çalışırım yine trajikomik olansa ücretli öğretmenlik dahi çıkmıyor iş yok ve evde olmak çok zor benim için
Aynı durumdayım

. 4 yıl oldu mezun olalı 2defa çalışarak sınava girdim olmadı. Bu sene de tam çalışmaya başladım. ocak ayında kaynanam hastalandı onla ilgilenmek zorundaydık ve çalışmayı bıraktım. 20aylık oğlum var. Bu sene de geçti artık ne yapacağımı bilmiyorum

merhaba kızlar atanamayan bir öğretmenim dört sene oldu ve inanın artık ben istemiyorum öğretmen olmak o kadar yoruldum ki bu arada bir iki puanla atanamıyorum artık yoruldum tam puan aldım derken bu arada 85 aldım 2017 ataması yapmadılar yani benim bu iş yılan hikayesi oldu şimdi başka memurluklar düşünüyorum gk gy puanım 79 başka memurluklar düşünüyorum ama pek bilgim yok aranız da bu konuda bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi gerçekten bunaldım artık[
Çift yıllarda almış oldugunuz kpss puanı kpss3 puanı 79 ise ıkı yılda 4 defa genel alım olur onun için puanınız yeterlı degıl. Ama kredı yurtlar kurumu iç işleri bakanlıgı sözleşmeli personel alıyor fakat mülakatta var puanınız bunun ıcın yeterlı.kyk yakında bi alıma daha gıdecek ve maaşı nobetlerle 3000 falan

Hocam öncelikle taşı delen suyun sürekliliğidir diye söze başlamak istiyorum. Bu yıl çok önemli bir yıl malum seçim dönemi ülkemizde atamalar tavan yapıyor şu an Kpss kitaplarına asılın en yüksek puanı almaya çalışın. Tek derdiniz bu olsun.

Eğer yabancı dil var boynunuz da uzunsa hostes olabiliyorsunuz. Benim Almanca öğretmenliği okuyan arkadaşım atanamayinca hosteslige başvurdu. Şu an THY de öğretmenlikten aldığı maasi üçe beşe katlıyor.

Bende edebiyat mezunuyum ve işsizim şu anda. Öğretmenlerin hem atamasının yapılmaması hem de bu kadar itibarınin düşmesine gerçekten çok üzülüyorum artık.

Günaydın bende memurum
ortak alandan yani bölüme bakılmaksızın memur alımı yapılıyor bazı kurumlara ama ortak alan olduğu için baya yüksek puanla alınıyor hocam yani genel kültür ve yeteneğe biraz daha çalışıp atanılabilinir.
inşallah gönlünüze göre olur ve atanırsınız kısa zamanda

Adliyede katiplik olabilir. Branşınız da yakın. Şartlarına bakın isterseniz.

X