Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah sizde tamamlarsınız yüksek lisansınızı.Benim de yurtdışı, babamın hastalığı derken YL yarım kaldı, af bekliyorum. Umarım bir an önce çıkar. Tebrik ederim sizi.
Ben başlığı atletsizlik diye okudumBaşlık ne alaka demeye geldim
Ne bölüm okuduğunuza bağlı, çok ta iyi olmayan bir bölümse çok tırmalarsınız.28 ünv hazırlık 29 artı 4 yıl 33 yani 33 ten sonra olabilir mi göz kamaştıran kariyer
Ben herşeyin zamanı gelince olduğuna inanırım yani 20 yaşında işe başlasaydım, ilk çocuğum 30 yaşından önce olsaydı gibi bir düşüncem yok.Peki işe girdiniz ve işinize yarayacak bölümü de okudunuz sonrasında bu sizi kariyer olarak işte gelmek istediğim nokta bu diyecek kadar tatmin etti mi yani keşke 22 de okusaydım ve de örnek 35 te çok iyi yere gelirdim düşüncesi var mı sizde geç başlasakta sonunda mutlu olunuyor mu ?
İşte sizin ve burda yazan tüm başarılı bayanlardan içinizde sizi harekete geçiren ilk vazgeçme anında harekete geçiren şeyi öğrenmek istiyorum başlarda böyleyim sonrasında değişiklik olur mu diye sordum25 yas o kadar genc o kadar guzel bır yaskı
35 yasımdayım sımdı durup dusundum 25 yasımı
ben 26-27 yasımda acmıstım kendıme muhasebe ofısı... kendı ısımı kurana kadar da baska ıs tecrubelerı edındım
sızın 25 yasında sonra karıyer yapan var mı basarılı olunur mu demenız haksızlık gıbı geldı 25 yas ne kı ? :) sankı 55 den seslenıyor gıbı yazmıssınız tam kendınızı tanıdıgınız ne ıstedıgınızı anladıgınız yastasınız zaten ne yapacaksanız bu yasta yapabılırsınız
Bende bu konuda endişeliyim zaten 28 yaşındayım bu sebeple endişelerim artıyor sizce iyi bölüm nelerdir önü açık okumaya değer ?Ne bölüm okuduğunuza bağlı, çok ta iyi olmayan bir bölümse çok tırmalarsınız.
Tıp, başka da bir şey yok, ama herkes de tıp okuyacak diye de bir şey yok tabi. Herkesin ilgi alanı farklı, yeteneği farklı. Severek yapacağınız bir işle ilgili bölüm okuyorsanız kendinizi geliştirme heves ve şevkiniz daha fazla olur. Ama sizin sanırım bölümünüz ile ilgili endişeleriniz var. Madem yaş geçti iyisini yapmalıyım diyorsunuz galiba haklı olarak. Ne okuyorsunuz şu anBende bu konuda endişeliyim zaten 28 yaşındayım bu sebeple endişelerim artıyor sizce iyi bölüm nelerdir önü açık okumaya değer ?
Doğru zamanından önce zaten ne kadar çaba olsada olmaz nasipte varsa olur ama Kuran'ı kerimde de biz her insanın kaderini kendi çabasına bağladık diyor ya ondan kendimdeki bu tembelliği aşmaya çalışıyorum.Ben herşeyin zamanı gelince olduğuna inanırım yani 20 yaşında işe başlasaydım, ilk çocuğum 30 yaşından önce olsaydı gibi bir düşüncem yok.
benı harekete gecıren sey yasam ıstegı . yasıyoruz dunyada bu dongunun ıcınde varız dunyaya ayak uydurmak hayatda ve ayakta kalmak zorundayız. yasadıgımız surece en azından bır konuda bılgımız olmalı kı o bılgıyle gelır elde edebılelım. bırcok ıs yaptım en sevdıgım ısın muhasebe olduguna karar verdım bunu anlamak ıcın de egıtımımle alakalı cesıtlı yerlerde ozellıkle calıstım kı egıtımle uygulama her zaman farklıdır hangısının ortamını severım dıye kendıme sans verdımİşte sizin ve burda yazan tüm başarılı bayanlardan içinizde sizi harekete geçiren ilk vazgeçme anında harekete geçiren şeyi öğrenmek istiyorum başlarda böyleyim sonrasında değişiklik olur mu diye sordum
Ben önlisans okuyorum açıktan bölümü isteyerek seçtim fakat önü açık durmuyor. Tıp çok istiyorum fakat sayısal temelim yok bu yüzden böyle kararsız düşünüyorum. İstediğim bölümler yüksek puanlı ama istiyorum sizce sayısal temeli evde video v.s ile oluşur mu ?Tıp, başka da bir şey yok, ama herkes de tıp okuyacak diye de bir şey yok tabi. Herkesin ilgi alanı farklı, yeteneği farklı. Severek yapacağınız bir işle ilgili bölüm okuyorsanız kendinizi geliştirme heves ve şevkiniz daha fazla olur. Ama sizin sanırım bölümünüz ile ilgili endişeleriniz var. Madem yaş geçti iyisini yapmalıyım diyorsunuz galiba haklı olarak. Ne okuyorsunuz şu an
gıda ve saglık sektoru her zaman ıs yapıyor ya... gercekten tıp. keske kapasıtem olsaydı da okuyabılseydım . hos okusaydım da o stresı yonetebılırmıydım bılmıyorum zor ısler...Tıp, başka da bir şey yok, ama herkes de tıp okuyacak diye de bir şey yok tabi. Herkesin ilgi alanı farklı, yeteneği farklı. Severek yapacağınız bir işle ilgili bölüm okuyorsanız kendinizi geliştirme heves ve şevkiniz daha fazla olur. Ama sizin sanırım bölümünüz ile ilgili endişeleriniz var. Madem yaş geçti iyisini yapmalıyım diyorsunuz galiba haklı olarak. Ne okuyorsunuz şu an
sız hangı alanları ıstıyorsunuz calısma hayatında ?Ben önlisans okuyorum açıktan bölümü isteyerek seçtim fakat önü açık durmuyor. Tıp çok istiyorum fakat sayısal temelim yok bu yüzden böyle kararsız düşünüyorum. İstediğim bölümler yüksek puanlı ama istiyorum sizce sayısal temeli evde video v.s ile oluşur mu ?
Evet canım aşırı derece de yıpranıyorlar doktorlar ve diğer sağlık çalışanları Allah hepsinden razı olsun, umarım hak ettikleri maaşa ve haklara sahip olurlar. Evet gıda sektörü de iyi bence de. Aslında en güzeli meslek öğrenmek artık birinin yanında bana öyle geliyor. Önceden hep doktor olmak isterdim bende ama erkek arkadaşımın çektiklerini görünce kesinlikle yapılmaz bu iş dedim. Yoksa ders çalışıp kazanmayı istiyordum. Okuması ayrı zor çalışması hepten daha zor.gıda ve saglık sektoru her zaman ıs yapıyor ya... gercekten tıp. keske kapasıtem olsaydı da okuyabılseydım . hos okusaydım da o stresı yonetebılırmıydım bılmıyorum zor ısler...
ınsanla ugrasmak zaten zor bırde bırebır ve en zorlu anlarıyla ugrasmak daha da zor ya
allah yardımcıları olsun ıyıkı varlar
Deneyerek sevdiğiniz bölümü bulma şansınız olmuş çok güzel. Belkide aile yapım beni çok baskıladı durdurdubenı harekete gecıren sey yasam ıstegı . yasıyoruz dunyada bu dongunun ıcınde varız dunyaya ayak uydurmak hayatda ve ayakta kalmak zorundayız. yasadıgımız surece en azından bır konuda bılgımız olmalı kı o bılgıyle gelır elde edebılelım. bırcok ıs yaptım en sevdıgım ısın muhasebe olduguna karar verdım bunu anlamak ıcın de egıtımımle alakalı cesıtlı yerlerde ozellıkle calıstım kı egıtımle uygulama her zaman farklıdır hangısının ortamını severım dıye kendıme sans verdım
ıktısat mezunuyum
aöf kurslarında ısletme dersı de verdım
genel muhasebecının yanında da calıstım
bır sırketın on muhasebesıne de baktım
noterde de calıstım
noterlık personelı ıle genel muhasebe arasında cok kararsız kaldım aslında noterlık hızmetını cok sevmıstım fakat ortamı anormal streslı -cok yogun- daha fazla gelısmenız ve aktıf olmanız gerekıyor - benım ıs yukumde cok fazlaydı ımzaya yetkım vardı gorev agır geldı . uzun vadede kaldıramayacagımı dusundum meslegı sevmeme ragmen ona nazaran daha sakin ve kafamı noterlık hızmetıne gore daha az yoracak genel muhasebeyı sectım
ortagım tarafından sıkıntı yasamasaydım cok severek yaptım ısımı .
suan (3 senedır ) esımle bırlıkte sırketımız var . esım ben ve esımın unvden sınıf arkadası yazılım işiyle ılgılenıyoruz . muhasebe ve ıslerı baglama kısmından sorumluyum .
Çok isterseniz oluşur tabi neden oluşmasın, çok sıkı sıkıya sağlam bir çalışma ile insanın başaramayacağı şey yok. Bence siz bir yandan da KPSS girin. Lise KPSS girebilirsiniz sanırım mezun değilseniz tam bilmiyorum. Adalet bakanlığının lise KPSS ile alımları olıyor 70 puan üstüne. Klavye çalışmanız lazım birde. Bu dediğim hemen bir mesleğe atılayım para kazanayım diyorsanız. Ama idealist biriyseniz maddi olarak sıkıntınız yoksa ve gerçekten tıp yaparım okurum diyorsanız buraya bile girmeden aralıksız ders çalışmanız lazım. Ama çok iyi düşünün bunu, meslek aşırı zor.Ben önlisans okuyorum açıktan bölümü isteyerek seçtim fakat önü açık durmuyor. Tıp çok istiyorum fakat sayısal temelim yok bu yüzden böyle kararsız düşünüyorum. İstediğim bölümler yüksek puanlı ama istiyorum sizce sayısal temeli evde video v.s ile oluşur mu ?
Ben hukuk alanında olmayı çok istiyorum en büyük hayalim busız hangı alanları ıstıyorsunuz calısma hayatında ?
29 yaşında 2 çocuk annesiyim önce ehliyet le başladım sonra is aradım ondan öncede kurslarda takildim hiç bir yaş geç değil heleki 25 yaş tam zamanı verimli olduğunuz yaslardasiniz 40 yaşında bile yeni bir universteye baslanir .Çok sıkılıyorum bir gün plan yapsam ertesi gün vazgeçiyorum. Hayallerimin yarım kalmasından bıktım herşeyi planlayan çalışkan arkadaşlar o enerjiniz nereden geliyor ya da sizi harekete geçiren nedir ? 25 ten sonra kariyer yapan var mı?
Güzel örnekler neredesiniz ?
(Başlıkta ufak karışıklık oldu sadece Atalet olarak okuyabilirsiniz başlığa yorum değilde soruya cvp verirseniz daha sevindirici olur şimdiden teşekkür ederim)