Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

günaydıınnn yılın ilk mesajını da yazalım şuraya :)

merhaba pofu :)) ben de bu konuları öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. sen nereden başladın, hangi videoları izledin acaba öğrenebilir miyim :))

merhaba pofu :)) ben de bu konuları öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. sen nereden başladın, hangi videoları izledin acaba öğrenebilir miyim :))
Merhaba, maalesef bu iş tek başına olmuyor ben eğitim alıyorum ilk başlarda youtubeda videolarla ek olarak kitaplarla uğraştm ama olmadı eğitim almaya başlayınca değişti herşey

Merhaba, maalesef bu iş tek başına olmuyor ben eğitim alıyorum ilk başlarda youtubeda videolarla ek olarak kitaplarla uğraştm ama olmadı eğitim almaya başlayınca değişti herşey

ben eğitim için baktım ama malesef eğitimde çok pahalı. belki ingilizce kaynakların daha geniş ve ucuzu vardır. teşekkür ederim yinede

Günayyddıınnnn

pazartesileri Ay günğ olmasından ötürü yataltan kalkmak evden çıkmak işe gitmek bi şeyler yapmak angarya gelebiliyor, Ay evi yuvayı bedeni anlatır rahatlığı tembelliği anlatur bu sebepten pazartesileri ayılmak çok zordur

Veee Yeni bir Merkür retrosuna hazır olunnnn marta kadr sürecek bir retro gelyr

elektronik eşyalara be eskiden gelen kişilere dikkat

Ay bir kaç günlük yengeç burcunda olacak
Duygusal olarak yoğunluklar yaşanabilir
Anneye olan sevgi bağlılık artabilir
Bi kaç gün mideyle alakalı sıkıntılar yaşanabilir

pofu
Selam canim,
Yeni Ay Kova burcunda olacak, natal haritamizda Kova burcunda yer alan evdeki konulari mi etkileyecek yoksa transit Ay’in bulundugu eve gore mi bakmaliyiz? Kafam karisti

pofu
Selam canim,
Yeni Ay Kova burcunda olacak, natal haritamizda Kova burcunda yer alan evdeki konulari mi etkileyecek yoksa transit Ay’in bulundugu eve gore mi bakmaliyiz? Kafam karisti
Transit halinde hangi evden geçiyorsa bi kaç gğnlük etki yaşatır ama natal haritanda ağır hareket eden gezegenlere olan etkileşim önemli

Merhaba, bana da bakar mısın?

25 Eylül 2002
İstanbul'da doğdum ve doğum saatim 02:30 civarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…