Ahahah pofu yaktı gemileri gidiyor
Selam Pofugünaydıınnnyılın ilk mesajını da yazalım şuraya :)
Merhaba, maalesef bu iş tek başına olmuyor ben eğitim alıyorum ilk başlarda youtubeda videolarla ek olarak kitaplarla uğraştm ama olmadı eğitim almaya başlayınca değişti herşeymerhaba pofu :)) ben de bu konuları öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. sen nereden başladın, hangi videoları izledin acaba öğrenebilir miyim :))
Merhaba, maalesef bu iş tek başına olmuyor ben eğitim alıyorum ilk başlarda youtubeda videolarla ek olarak kitaplarla uğraştm ama olmadı eğitim almaya başlayınca değişti herşey
Evet biraz tuzlu maalesef... rica ederimben eğitim için baktım ama malesef eğitimde çok pahalı. belki ingilizce kaynakların daha geniş ve ucuzu vardır. teşekkür ederim yinede
Transit halinde hangi evden geçiyorsa bi kaç gğnlük etki yaşatır ama natal haritanda ağır hareket eden gezegenlere olan etkileşim önemlipofu
Selam canim,
Yeni Ay Kova burcunda olacak, natal haritamizda Kova burcunda yer alan evdeki konulari mi etkileyecek yoksa transit Ay’in bulundugu eve gore mi bakmaliyiz? Kafam karisti
TeşekkürlerTransit halinde hangi evden geçiyorsa bi kaç gğnlük etki yaşatır ama natal haritanda ağır hareket eden gezegenlere olan etkileşim önemli
Rica ederimmTeşekkürler
merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn
Eki Görüntüle 2696793
Dipnotu okumamissinMerhaba, bana da bakar mısın?
25 Eylül 2002
İstanbul'da doğdum ve doğum saatim 02:30 civarları
Harita değil de ne bakıyorsan oDipnotu okumamissin