Geçmiş olsunnnnSelaamm kızceler, aşılarımı oldum bugün, kollarım yanıyoneyse doktor dedi ki 81-91 yılları arasında doğanlara kızamok aşısı da yapılması şart olmuş, 2021 için kızamak ile alaklı bi sıkıntı gözlemleniyomuş sizin de aklınız da olsun
Selaamm kızceler, aşılarımı oldum bugün, kollarım yanıyoneyse doktor dedi ki 81-91 yılları arasında doğanlara kızamok aşısı da yapılması şart olmuş, 2021 için kızamak ile alaklı bi sıkıntı gözlemleniyomuş sizin de aklınız da olsun
Teşekkür edermGeçmiş olsunnnn
Ayyy sağ ol cnm kollarım acıyo pis pisYaa balım çok geçmiş olsunaaa o eksikti,ilkokulda vurulmadık mı onları yav
Bende de var o haller ya tutulmadan mıGünayddıınnnTutulmaya ramak kaldı, kendimi ne yataktan çıkartabiliyorum ne de gece uyuyabiliyorum çok fena çok
Ben de aynı durumdayımGünayddıınnnTutulmaya ramak kaldı, kendimi ne yataktan çıkartabiliyorum ne de gece uyuyabiliyorum çok fena çok
Az kaldı dayanınnnBen de aynı durumdayım
Herkesten mesaj alyrm bugünBende de var o haller ya tutulmadan mıbende diyorum ne oluyor. Ayy şu tutulmaları geriyor beni ruhumu gırtlaklıyor sanki balımm günaydın bu arada
Yesssss saat 19 civarı 23 drc yay burcunda,şifalanma tutulması olacak... ben etkisini süper derecede aldım, ayrıca yeni ay fazı, yeni bişeylere başlamak için 15-16 aralık güzeldirPofumm günaydınnnbugün güneş tutuluyor haydi bakalım
Sabah bende güzel bi enerjiyle kalktım daim olur inşallah. Kuzuş ne dicem bu sekanslarla ilgili ne biliyorsun. Hiç uygulamadım uygulamayı düşünüyorum. Her sayıyı tek tek mi okuyorsun, formülü nedirYesssss saat 19 civarı 23 drc yay burcunda,şifalanma tutulması olacak... ben etkisini süper derecede aldım, ayrıca yeni ay fazı, yeni bişeylere başlamak için 15-16 aralık güzeldir
Sekans denemedm cnm ama bildiğim kadarıyla tek tek okunuyor mesela para için 5.2.0 dıSabah bende güzel bi enerjiyle kalktım daim olur inşallah. Kuzuş ne dicem bu sekanslarla ilgili ne biliyorsun. Hiç uygulamadım uygulamayı düşünüyorum. Her sayıyı tek tek mi okuyorsun, formülü nedir
Ahahah olur öyle şeyler bi laf var ya bazıları doğuştan şanslıBen de aynı fikirdeyim canımmm
Ah canım haritamda keşke bazı şeyler daha güzel olsaydı ama napalımmm
Bazıları da doğuştan şanssız malesefAhahah olur öyle şeyler bi laf var ya bazıları doğuştan şanslı
Hiç öyle kötü şeyler söylemedmw
Bazıları da doğuştan şanssız malesef
Günayddıınnn
Bu aralar aşk hayatında hateketlenmeler olabilir