Nasıl sevinirim. Kimden alıyorsunuz eğitimi?Yaz sonu ogrenmis olacagim, derslerimde var ancak o zmn yardimci olabilirim
Ilk egitimim oner doserin grubundan ama bn klasik batiya ısınamadım, simdi oguzhan ceyham akademideym karma aliyorumNasıl sevinirim. Kimden alıyorsunuz eğitimi?
İyi kuzum iş güç koşturmaca maymun oldumAaa iyiym sen nasılsınnn
Olmaz miiiiİyi kuzum iş güç koşturmaca maymun oldumsen neler yapıyorsun? Yok mu gökyüzünde yeni gelişmeler
Evden olsan ayrı depresiflik işte olsan ayrı.Olmaz miiii
Pek ic acici seyler yok
Bu aralar depresifim ben de evde olmaktan artik cok sıkıldım =( o yuzden pek yazmyrm
Iste yormaya basladi insanlarda bir an once egitimi tamamlayip akademimi acmak istyrmEvden olsan ayrı depresiflik işte olsan ayrı.
Kuzum belli zaten pek iç açıcı olmadığı gerginlikler zirvede bu aralar.
İnşallah biran önce tamamlarsın canımIste yormaya basladi insanlarda bir an once egitimi tamamlayip akademimi acmak istyrm
Karmada var daha, 1.5 sene sonra uzmanlık icin şifaya dewam, biliyosun cok istyrm ve cok ilginc seyler öğrendim haritamda alakaliİnşallah biran önce tamamlarsın canımVar mı daha tamamlamana
Gerçekten çok güzel bişey ama bide kendinle ilgili şeyler öğrenmen yani kendini bide o şekilde bilmen o daha güzelKarmada var daha, 1.5 sene sonra uzmanlık icin şifaya dewam, biliyosun cok istyrm ve cok ilginc seyler öğrendim haritamda alakali
Kesinlikle cok hizli bak 1 sene 2 ay oldu evdeyimGerçekten çok güzel bişey ama bide kendinle ilgili şeyler öğrenmen yani kendini bide o şekilde bilmen o daha güzeldaha varmış kuzum ama çabuk geçiyor zaten zaman
Vaavv süpermiş canım ya. Bayılırım reenkarnasyona. Bende de hep her an böyle askerler evi basacak ve savaş çıkacak korkusu var küçüklüğümden beri muhtemelen bende savaş zamanlarından birinde yaşadım hatta kendimi hep kızıl saçlı görürümKesinlikle cok hizli bak 1 sene 2 ay oldu evdeyim
Ben hep sana dyrdum ve hatta birkaç arkadasa da dyrdum ben sifaci olcam boyle bi yetenegim var falan, gecmis hayatimda ya buyucu ya sifaciymisim ama kimyayla alakam varmis ve daha inanilmaz bisey ben hep 1880 lerde yasadim derdm hatta avrupa tarafi tahminimce yani ruyalarimdan yola çıkarak dyrdum bunu, ta ta taaammm 1864 1884 yillari arasinda ölmüş olabilirim, konu biraz reenkarnasyon a giriyor ama bu kadari tesaduf degil
Ohaaa superrr bunu seninle detayli konusmaliyzVaavv süpermiş canım ya. Bayılırım reenkarnasyona. Bende de hep her an böyle askerler evi basacak ve savaş çıkacak korkusu var küçüklüğümden beri muhtemelen bende savaş zamanlarından birinde yaşadım hatta kendimi hep kızıl saçlı görürüm
Hic duymadim.ismini klasik bati mi?ben de dün mine ölmezin derslerine basladım, cok heyecanlıyımmmm
Bencede konuşalım kuzum süper olurOhaaa superrr bunu seninle detayli konusmaliyz
Kizil sac olayini ben birinin regresyon calismasinda da duydum, kadin kendi eski vucud formunu gormus, ve saclari kizilmis, hattaki hep sacimi kizila boyamak isterdm meger sebebi buymus dyrBencede konuşalım kuzum süper olur
evetHic duymadim.ismini klasik bati mi?
Ben uzun süre kullandım kızılı aynı şekilde ve herkes derdi sen kızıl saçlı doğmalıymışsın kendi saç renginden daha çok yakışıyor diyeKizil sac olayini ben birinin regresyon calismasinda da duydum, kadin kendi eski vucud formunu gormus, ve saclari kizilmis, hattaki hep sacimi kizila boyamak isterdm meger sebebi buymus dyrcok cok entresan durumlar var cidden
Bu tutulmalar hep korkutuyor beni deprem olucak diyebu arada merkür retrosu geliyor
iftiralar yalan dolan of of dyrm
ayrıca Tr de 12. eve denk gelmesi hapihaneler yasa dışı durumların ifşalanması hep gündem olacak
aynı şekilde satürn venüs akışı mevcut gökyüzünde, biriyle tanışırsanız tam vakti aslında :)
26 mayıs ay tutulması
21 haziran güneş tutulması, bu tutulma Trden görülebileck diye hatırlıyrm ama korkuyrm açıkcası
kripto para alacaklara da bi uyarı eylüle kadar dipten yakaladığınızda alın eylülde tekrar yükselişe geçme potansiyeli var
dünkü fırtına mesela sabit yıldızlardan biri ile güneşin kavuşumdan oldu....
yine haziranda pluton mars karşıtlığı-kaza bela hatta ölüm durumları yaşatabilir....