Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Günaydın canım🥰 bugün daha sakin Bi duygu durumundayım devamlılığını diliyorum 🙏🙏🙄 napıyorsun kuzuş nasılsın
Günaydıınnn sıkılmaya devam biz de işler 4 haftadır durgun, eğitim yapıyoruz 🙄🙄🙄 böyle ne olacak nereye kadar gidecek bakalım :KK43:

Günayyddıınnnn
büyük buluşmaya az kalddıııı🥰🥰🥰🥰🥰 bakalım bize önümüzdeki 20 yıl neler getirecekkk
Selamlar ben sizden ay burcumu öğrenebilir miyim? 14 11 1986 saat 02:25 bulgaristan burgaz şimdiden teşekkür ederim

Son
Ay burcu mu neden ki
son zamanlarda yorumcular ay burcunuza göre de burçlar yorumlarını okumaya dikkat edin diyor yurtdışı doğumlu olduğum için hesaplayamıyorum internetten belki siz yardımcı olursunuz diye düşündüm.ayrıca haritamada bakmak isterseniz çok mutlu olurum😀

Son

son zamanlarda yorumcular ay burcunuza göre de burçlar yorumlarını okumaya dikkat edin diyor yurtdışı doğumlu olduğum için hesaplayamıyorum internetten belki siz yardımcı olursunuz diye düşündüm.ayrıca haritamada bakmak isterseniz çok mutlu olurum😀
Haritnıza bakamam danışanlarım var onlarla ilgilenyrm ama ay burcunza bakıp söyleyebilirm

Pofucum napıyorsun canım nasılsın? Neler bekliyor bugün bizi balım, gerçi günü yarıladık🙄😀

X