ayy cnm selamSelam pofucum,
Nasılsın?
Bizi mart ayında neler bekliyor?
Bi fikrim yok cok zmn geçti üstündenBayadır girmemiştim siteye son sayfaya kadar baktım bulamadım bakmışmıydınız acaba
Yaşıyorum yaşıyorum
Hmm sen uzun sureli etkilenenlerdensin demek kiYaşıyorum yaşıyorumsadece buraya pek yazmıyorum hala sıkıntılarım var ama geçmedi
Maalesef bağışıklık dipteyken yakalamis bni, tan da diyet spor yapyrdum çöktüm resmen zaten biliyorsunuz, sonrasi daha fenaydi, aşırı yoruluyorum oyle eskisi gibi koşup zıplamak yok merdiven cikinca nefesim kesiliyor falan surer bi muddet daha insallah bi kez daha yakalanmamHmm sen uzun sureli etkilenenlerdensin demek kicok gecmis olsun tekrar tekrar
İnsallah, iyi koruyun kendiniziMaalesef bağışıklık dipteyken yakalamis bni, tan da diyet spor yapyrdum çöktüm resmen zaten biliyorsunuz, sonrasi daha fenaydi, aşırı yoruluyorum oyle eskisi gibi koşup zıplamak yok merdiven cikinca nefesim kesiliyor falan surer bi muddet daha insallah bi kez daha yakalanmam
önümüzdeki günlerde yatırımlara dikkat, ciğerlere dikkat, onunla bununla kavga gürültüden uzak durun....
Bak hakikaten doğru, son bir haftadır yüzde kacyuz değer kaybetti coinlerönümüzdeki günlerde yatırımlara dikkat
Aaa iyiym sen nasılsınnnPofumm napıyorsun canım nasılsın?
:) eylüle doğru yükselecek dipten alma vaktiBak hakikaten doğru, son bir haftadır yüzde kacyuz değer kaybetti coinler
:)
Ben de öyle umid ettiğim için hunharca aldım valla, Allah utandirmasin:))):) eylüle doğru yükselecek dipten alma vakti
Ben hala beklemedeym biraz daha düşmeli 26 mayıs ay tutulması ve 21 haziran güneş tutulması var.. şuan hareket etmeye çekiniyorumBen de öyle umid ettiğim için hunharca aldım valla, Allah utandirmasin:)))
Evet cnm bakıyorumhala doğum haritası bakıyor musunuz? :)
Doğum haritası bakan arkadaşlar, doğum saatini bulabiliyor musunuz? Ben saatimi bilemediğim için haritama baktıramıyorum.Evet cnm bakıyorum
Yaz sonu ogrenmis olacagim, derslerimde var ancak o zmn yardimci olabilirimDoğum haritası bakan arkadaşlar, doğum saatini bulabiliyor musunuz? Ben saatimi bilemediğim için haritama baktıramıyorum.