ne zmn normal olurki aşk
Günaydıınnn sıkılmaya devam biz de işler 4 haftadır durgun, eğitim yapıyoruzGünaydın canımbugün daha sakin Bi duygu durumundayım devamlılığını diliyorum napıyorsun kuzuş nasılsın
Selamlar ben sizden ay burcumu öğrenebilir miyim? 14 11 1986 saat 02:25 bulgaristan burgaz şimdiden teşekkür ederimGünayyddıınnnn
büyük buluşmaya az kalddııııbakalım bize önümüzdeki 20 yıl neler getirecekkk
Ay burcu mu neden kiSelamlar ben sizden ay burcumu öğrenebilir miyim? 14 11 1986 saat 02:25 bulgaristan burgaz şimdiden teşekkür ederim
son zamanlarda yorumcular ay burcunuza göre de burçlar yorumlarını okumaya dikkat edin diyor yurtdışı doğumlu olduğum için hesaplayamıyorum internetten belki siz yardımcı olursunuz diye düşündüm.ayrıca haritamada bakmak isterseniz çok mutlu olurumAy burcu mu neden ki
Haritnıza bakamam danışanlarım var onlarla ilgilenyrm ama ay burcunza bakıp söyleyebilirmSon
son zamanlarda yorumcular ay burcunuza göre de burçlar yorumlarını okumaya dikkat edin diyor yurtdışı doğumlu olduğum için hesaplayamıyorum internetten belki siz yardımcı olursunuz diye düşündüm.ayrıca haritamada bakmak isterseniz çok mutlu olurum
TeşekkürlerHaritnıza bakamam danışanlarım var onlarla ilgilenyrm ama ay burcunza bakıp söyleyebilirm
Güneş burcu akrep, yükselen başak, ay burcu koç verdiğiniz bilgilere göre bu şekilde çıkıyorTeşekkürler
Teşekkür ederim sevgilerGüneş burcu akrep, yükselen başak, ay burcu koç verdiğiniz bilgilere göre bu şekilde çıkıyor
Ben teşekkür edermTeşekkür ederim sevgiler
Danışanlarla coşuyorumPofucumm napıyorsun canım
Kolay gelsin kuzumDanışanlarla coşuyorumyorgunum bi mun yaktım ruhumu dinlendryrm sen napıyorsun
Jupiter atakta iştaha dikkatKolay gelsin kuzumiyiyim bende kızlarla oynadık Bi şimdi kestane keyfine geçtim bende midemi dinlendiriyorum
Jupiter atakta iştaha dikkat